Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε;  200ευρω
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; από Κίνα η σκρουτζ 
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα;  οχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινούργιο 
5) Μέγεθος οθόνης; από 6 και πανω
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); nfc, 2 sim
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; εντάξει σε κανονικό βαθμό 
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; τουλάχιστον 4000mAh 
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) viber,Zoom, email. Όχι παιχνίδια 

Βασικά είμαι μεταξύ των Red mi note 8 pro  και red mi note 9pro. 

Κάνω τη σκέψη ότι το 8αρι αν και παλιότερο είναι ένα τηλέφωνο που έχει διορθωσει  τα λάθη του. Ενώ το 9αρι ολλο και κάτι θα βγάζει. 
 το 8 pro  6/128 βγαίνει 172 ευρώ από banggood.com Ειναι δέλεαρ αυτή η τιμή. 

Μετά είδα στα 250 και το huawei nova 5t αλλά μου έρχονται πολλά. 

Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από stormrain

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, alan boy είπε

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε;  200ευρω
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; από Κίνα η σκρουτζ 
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα;  οχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινούργιο 
5) Μέγεθος οθόνης; από 6 και πανω
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); nfc, 2 sim
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; εντάξει σε κανονικό βαθμό 
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; τουλάχιστον 4000mAh 
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) viber,Zoom, email. Όχι παιχνίδια 

Βασικά είμαι μεταξύ των Red mi note 8 pro  και red mi note 9pro. 

Κάνω τη σκέψη ότι το 8αρι αν και παλιότερο είναι ένα τηλέφωνο που έχει διορθωσει  τα λάθη του. Ενώ το 9αρι ολλο και κάτι θα βγάζει. 
 το 8 pro  6/128 βγαίνει 172 ευρώ από banggood.com Ειναι δέλεαρ αυτή η τιμή. 

Μετά είδα στα 250 και το huawei nova 5t αλλά μου έρχονται πολλά. 

Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από stormrain

Το καλύτερο μέχρι 200€ είναι το xiaomi note 9 pro.. Αλλιώς αν πας μέχρι 250 € xiaomi note 10 lite και με αμολεντ οθόνη.. Αν δεν θες xiaomi η καλύτερη επιλογή που έχεις είναι Huawei nova 5t.

Δημοσ.

Έχει μάλλιασει η γλώσσα μας εδώ μέσα σχετικά με το 8 pro. Έχει MediaTek επεξεργαστή κοινώς μακρυά.... 

Πήγαινε σε xiaomi με snapdragon κ amoled όπως ανέφερε κ ο φίλος από πάνω. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το είδα αλλά και αυτό Mediatek Helio G90T εχει

Βασικα πάντως έχω ακούσει καλά λόγια για το pro 8 αν και εγω φοβάμαι τον Mediatek 

Επεξ/σία από alan boy
Δημοσ.
4 ώρες πριν, alan boy είπε

Το είδα αλλά και αυτό Mediatek Helio G90T εχει

Βασικα πάντως έχω ακούσει καλά λόγια για το pro 8 αν και εγω φοβάμαι τον Mediatek 

Με το λειτουργικό του realme 6 οι επιδόσεις είναι κορυφαίες! Αν δεν έχεις κόλλημα με τα ξιαομι το realme θα σε καλύψει!

Δημοσ.

Ξεχνα τα παραπανω και πηγαινε σε huawei p40 lite .Το βρισκεις στα 170-175 €.

Υπο την προυποθεση βεβαια οτι δεν σε πειραζει που δεν εχει play store.Αν και τωρα πια δεν υπαρχει δικαιολογια να αποφυγει καποιος τα huawei.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

Ξεχνα τα παραπανω και πηγαινε σε huawei p40 lite .Το βρισκεις στα 170-175 €.

Υπο την προυποθεση βεβαια οτι δεν σε πειραζει που δεν εχει play store.Αν και τωρα πια δεν υπαρχει δικαιολογια να αποφυγει καποιος τα huawei.

Τι εννοείς δεν υπάρχει δικαιολογία;  Το ότι δεν έχει Google services και play store δεν είναι αρκετός λόγος; 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπαρχει δικαιολογια......το app store εμπλουτιζεται καθημερινα ενω οτι δεν υπαρχει ακομα μπορει κανεις να το βρει στο aptoide ή το apkpure.

Τα λεω αυτα εχοντας huawei και χρησιμοποιοντας το app store.Το gmail μου το εχω περασμενο μεσα στην εφαρμογη του yahoo και δουλευει κανονικα.

Ακει να αφιερωσει κανεις 5 λεπτα απ τον χρονο του για να τα κανει αυτα.Να σημειωσω βεβαια οτι τις εφαρμογες που εχω εκτος app store πρεπει να ψαχνω εγω για τυχον updates,το οποιο δε με ενοχλει καθολου.

• Sad 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, osfp1978 είπε

Αν και τωρα πια δεν υπαρχει δικαιολογια να αποφυγει καποιος τα huawei.

εισαι λιγο υπερβολικος.

εκτος κινας ειναι ισως ο μονος λογος να μην παρεις huawei.

σκεψου μονο ποσο θα κοστιζε ενα κινητο huawei αν ειχε google store.

Δημοσ.

Για οποιον εχει ορεξη να ασχοληθει λιγο με το app store το P40 lite ειναι καλη επιλογη.

Αλλιως θα εκανα την υπερβαση και θα πηγαινα στο Nova 5t

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ΜΙχαλιεςς είπε

Μίας και λέμε για υπερβάσεις (ασχέτως αν την κάνει η οχι ο φίλος), τι γνώμη έχετε για το mi mix 3 5g 6/64gb με sd855 στα 260? Αξίζει να το κοιτάξει κάποιος?

Μέτριες κάμερες, μικρή σχετικα μπαταρια, καπου άκουσα οτι έχει πολύ καιρό να πάρει update- έχει βγει όμως pixelexperience (custom ROM)

Το CPU κορυφαίο, το 5g στα συν αλλά μέχρι να αναπτυχθεί το δυκτιο στην Ελλαδα  πιθανοτατα να χει παει για ανακυκλωση

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, @topos είπε

Μέτριες κάμερες, μικρή σχετικα μπαταρια, καπου άκουσα οτι έχει πολύ καιρό να πάρει update- έχει βγει όμως pixelexperience (custom ROM)

Το CPU κορυφαίο, το 5g στα συν αλλά μέχρι να αναπτυχθεί το δυκτιο στην Ελλαδα  πιθανοτατα να χει παει για ανακυκλωση

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε !!

Διάβασα κ εγώ για την ανύπαρκτη υποστήριξη, σε αυτά τα χρήματα έχει τα αρνητικά του αλλά έχει κ καποια θετικά που ίσως να αξίζει μια ματιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Για οποιον εχει ορεξη να ασχοληθει λιγο με το app store το P40 lite ειναι καλη επιλογη.

Αλλιως θα εκανα την υπερβαση και θα πηγαινα στο Nova 5t

Το nova ομως δεν εχει 3,5 jack,δεν παιρνει καρτα μηνμης,ουτε ραδιοφωνο και εχει μικροτερη μπαταρια....Και φυσικα ειναι ακριβοτερο.....

2 ώρες πριν, Antilogos1975 είπε

εισαι λιγο υπερβολικος.

εκτος κινας ειναι ισως ο μονος λογος να μην παρεις huawei.

σκεψου μονο ποσο θα κοστιζε ενα κινητο huawei αν ειχε google store.

Δεν ειμαι υπερβολικος.....εχω huawei  και τα βλεπω καθημερινα......Και οι τιμες ειναι λουκουμι αυτη τη στιγμη....το οτι δεν εχει google services ειναι μονο ψυχολογικο.....

Επεξ/σία από osfp1978

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...