daskalos Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 gia to filo ton SPANK xrisimopio to msn me to [email protected] tha xaro na ta poume on line,an kai me tin skystar den exo ebeiria mias kai opos exo xanagrapsei eimai yper tou dekti!!!
Japan Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Τα αγγλόφωνα κανάλια είναι λιγοστά (ειδήσεις επί το πλείστον) και στους δύο δορυφόρους. Αν μιλάς Γερμανικά ή Ιταλικά, θα είσαι τυχερός, και στους δύο δορυφοόρους έχει αρκετά, ιδίως στον Hotbird. Δεν μιλάω τώρα για Hassania... Τώρα άν έχεις άκρες για κάρτες, νομίζω το Multivision (Hotbird-γαλλικό) πρέπει να είναι καλό. Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να αλλάξεις την γλώσσα να το βάλεις στα αγγλικά. O Astra έχει το γερμανικό MTV. Chryssa
dwarves Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Kapoios poio empiros....mporei na mas pei poios doryforos apo tous dyo exei poio polla athlitika kanalia... o hotbird exei karga supersport kai diafora alla ... koitazw na dw an yparxei kapoio kanali pou na deixnei ksena prwtathlimata... ps: eida to multivision oti deixnei kati agwnes...alla den to epsaksa poly...
DIMERR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 an den exeis piato >120 pragmatiko tote hotbird o astra exei adynato shma Ti enoeis 120 pragmatiko?
Panathinaikara Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 athlitika exei to multivision(galliko kai aggliko prwtathlima), to polsat sport, ta sky italia, ta art sport(distixos den ksero an anoigoun akomh), to c+deporte, to nba+(meros tou canal+ an thimamai kala), to tps star kai gia perissoteres info gia ola ta match mporeis na reikseis mia matia sto http://www.knplogic.co.uk/sport/ elpizo na helparisa ligo!
dwarves Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Panathinaikara, nai gia to multivision eida galliko protathlima to Sabbato....!! twra gia ta alla pou anafereis prepei na dw poia mporw na dw....to polsat sport den thimamai na to vlepw....makari na kanw lathos.... helparises arketa...
SV1EOD Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 whiteman7mi me treleneis kai xexnao kai afta pou xero bre!!o hotbird stis 13 moires einai pio efkolos ap oton astra stis 19 moires!!tora an esi exeis aditheti apopsi e tote exeis kanei thavma!! tora gia to filo poy exei 1' date='20 piato me 2 lnb kai diakopti diseqt na balei ton astra kedriko kai ton hotbird parakedro!![/quote'] Να ρωτήσω σε ένα πιάτο 80*90 που το έχω κεντράρει σε έναν δορυφόρο πώς βάζεις 2ο LNB παράκεντρο? Τι χρειάζεται(απο υλικά μιας και το μπράτσο του πιάτου έχει μία υποδοχή) και πόσο σήμα χάνεις σε σχέση με το κεντρικό LNB(για gain κεραίας μιλάω και όχι για το αν το σήμα είναι πιο αδύνατο), υποθέτω ότι έχει να κάνει και με το πόσο offset είναι ο δεύτερος δορυφόρος. Επισης πρακτικά ποιούς δορυφόρους μπορούμε να πιάσουμε εδώ(χωρίς να πάμε σε μεγέθη πάνω από 1.40 πιάτο)?(ίσως είναι λίγο γενικό αυτό αλλά αν ξέρει κάποιος ας πει περιληπτικά ο τάδε δορυφόρος θέλει τόσο πιάτο και πιάνεις κανάλια με ταινείες ή με αθλητικά ή με ντοκυμαντέρ ή με ΧΧΧ.
pournaras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Εκει που θα πας να παρεις το 2ο LNB, θα του πεις οτι το θες για 2ο και να σου δωσει μια ειδικη βαση (δενεται στο 1ο και εχει βαση για το 2ο), καθως και ενα διπλο DiSEqc. Σημα δεν χανεις παρα πολυ στο παρακεντρο. Οσον αφορα ομως πιους δορυφορους πιανεις και με τι πιατο, πας μας καλυτερα που μενεις, γιατι αλλο Κρητη, αλλο Αθηνα και αλλο Αρτα που μενω εγω.
SV1EOD Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Εκει που θα πας να παρεις το 2ο LNB' date=' θα του πεις οτι το θες για 2ο και να σου δωσει μια ειδικη βαση (δενεται στο 1ο και εχει βαση για το 2ο), καθως και ενα διπλο DiSEqc.Σημα δεν χανεις παρα πολυ στο παρακεντρο. Οσον αφορα ομως πιους δορυφορους πιανεις και με τι πιατο, πας μας καλυτερα που μενεις, γιατι αλλο Κρητη, αλλο Αθηνα και αλλο Αρτα που μενω εγω.[/quote'] Πολύ σωστή η παρατήρηση και θα έπρεπε να το είχα αναφέρει αφού το γνώριζα Ας μιλήσουμε για Αθήνα λοιπόν που μένω εγώ.
DIMERR Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Paidia egw menw thessaloniki ?1.20 piato kala einai gia 2 doriforous(astra,hotbird) i xreiazete megalitero ?episis gia lnb pia einai ta kalitera gia lipseis stin ellada?thanx
dtadkrina Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 ας πω κι εγω 2-3 πραγματα που γνωριζω μιας και ασχοληθηκα σχετικα προσφατα με το αντικειμενο. ο πιο ευκολος δορυφορος για αθηνα και γυρω περιοχες ειναι ο hotbird με πιατο απο 80 cm και πανω. για astra και για πανω απο δυο απο 1.20 και πανω. για hotbird δινεις στο πιατο γωνια 44.48 μοιρες για αθηνα ενω για astra καπου στις 38 αν θυμαμαι καλα. προσοχη!οι παραπανω τιμες ισχυουν για αθηνα και με την προυποθεση οτι εχετε στηριξει το πιατο σε καθετο στυλο!(αλφαδιασμενο) και πολυ καλα στερεωμενο ωστε να μην κουνιεται με τον αερα. για να μην παιδευτητε πολυ βρητε ενα sat finder που κοστιζει 10-15€ ειναι ενα gadgetακι με μια βελονα που μολις κοιταξει το πιατο τον δορυφορο τερματιζει η ενδειξη. οταν θελετε να πιασετε και astra και hotbird βρισκετε πρωτα τον αστρα,σταθεροποιητε το πιατο και μετα τον hotbird. το lnb για τον hotbird θα μπει αριστερα οπως κοιτατε το πιατο απο πισω! κατι πολυ σημαντικο! ενας δορυφορος εχει μεγεθος 3-4 μετρα και βρισκετε 36000 χλμ μακρια απο την γη.οποτε οι κινησεις του πιατου να ειναι πολυ πολυ μικρες!
tzinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 lol pantos se ligo kairo auto to dilhma den tha yparxei. O astra 1kr antikathista ton astra 1c, o hotbird 7a ton hotbird 1 kai o hotbird 8 se kana mhna tha antikatasthsei ton hotbird 4. Auto shmenei gia mas sto ellada kalytero shma kai ligoteres dyskoles desmes. Opote me 1 me 1.2m piato kai 2 lnb tha bgenoun aneta sxedon oloklhroi oi astra kai hotbird.
akis401 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Μια και ξεθάφτηκε το τοπικ θέλω να ρωτήσω κι εγώ κάτι .... Astra------συχνότητα 12441--------Vertikal--------27500------3/4 An την πιάνει κανείς αυτή τη συχνότητα . Αν ναι με τι πιάτο και σε ποιο μέρος της Ελλάδος είναι. Ευχαριστώ πολύ για κάθε απάντηση. Πρόκειται για το Αrena. ΥΓ: Εγώ πάντως με 1,10 πιάνω άνετα και astra kai hotbird και με ένα άλλο 1 μέτρο άνετα πάλι τον κορυφαίο hispasat. Βόρεια Ελλάδα....
tempnipoly Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Γιατι είναι κορυφαίος ο hispasat? Εγω που τον πιάνω δεν βρίσκω ενδιαφέρον εδώ και καιρό. Μήπως άνοιξε τίποτα καλό όσο έλειπα διακοπές?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.