Θοδωρής005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Έχω ένα Xiaomi redmi note 8 pro που παραδειγμα είμαι και βλέπω βίντεο με χαμηλή φωτηνοτητα και ζεσταίνεται η παιζω ελαφριά παιχνιδια και όχι βαρια και το κινητό τσουρουφλαει καίει κατεβασα την εφαρμογή cpu temputure και μου δείχνει θερμοκρασίας 45-46 όταν παιζω όταν δεν κάνω κάτι 33-39 είναι φυσιολογικό αυτό τι να κάνω?
Spiros787 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 41 λεπτά πριν, Θοδωρής005 είπε Έχω ένα Xiaomi redmi note 8 pro που παραδειγμα είμαι και βλέπω βίντεο με χαμηλή φωτηνοτητα και ζεσταίνεται η παιζω ελαφριά παιχνιδια και όχι βαρια και το κινητό τσουρουφλαει καίει κατεβασα την εφαρμογή cpu temputure και μου δείχνει θερμοκρασίας 45-46 όταν παιζω όταν δεν κάνω κάτι 33-39 είναι φυσιολογικό αυτό τι να κάνω? Θα έχεις χαμηλά έξοδα θέρμανσης τον χειμώνα!!!!🤪🤪 Λόγω mediatek είναι...
chios Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Καλό χρυσό το redmi note 8 pro αλλά λόγω mediatek έχει τα θέματα του, εγώ θα απέφευγα να παίζω παιχνίδια, άσε που με τέτοιες θερμοκρασίες η μπαταρία τρώει ζόρι.
tz_aristotelis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Ολα τα παραπανω η κατι εχεις εγκαταστησει που σου λειτουργει υπογείως....
elpenor Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Θοδωρής005 είπε μου δείχνει θερμοκρασίας 45-46 όταν παιζω όταν δεν κάνω κάτι 33-39 O Mediatek δεν είναι ο πιο power efficient επεξεργαστής όμως σίγουρα δεν έχει πολύ μεγάλες διαφορές από τους άλλους και κανένα πρόβλημα ακόμα και με πολύ μεγαλύτερες θερμοκρασίες. Όταν είχαμε πάνω από 33 βαθμούς σήμερα τι περιμένεις να δείξει το idle... Αν παίξεις κανένα πιο απαιτητικό παιχνίδι τότε θα δεις τι σημαίνει να καίει το 46 είναι μια χαρά, μόνο την μπαταρία επιβαρύνει λίγο αν είναι συνέχεια σε αυτό το temp. Δεν είναι κάτι φοβερό να πας να σου αλλάξουν μπαταρία λίγο νωρίτερα. Το πιο βασικό είναι να το καλοκαίρι να μην παίζεις όσο το φορτίζεις. Δεν ξέρω πόσο καλύτερα temps έχουν σήμερα οι CPU της qualcomm αλλά θυμάμαι τον 801 που όταν έπαιζες κάποια βαριά παιχνίδια έβραζε (85+). Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2020 από elpenor
Θοδωρής005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Το θέμα είναι ότι με απλά παιχνιδια έχει 40-46 βαθμους να ρωτήσω τεχνικο τι να του πω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα