elias99 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα. Προχθές πούλησα σετακι το iPhone και το iwatch μου. Ενώ έκανα αποσύνδεση του Icloud στο iPhone και μετά έκανα format ώστε να το δώσω καθαρό στον αγοραστή, ξέχασα να αποσυνδεσω το ρολόι και του το έδωσα έτσι. Μετά με πήρε τηλέφωνο και του έδωσα τον 4ψηφιο κωδικό που είχε το iwatch (τον οποίο δεν χρήσιμοποιουσα πουθενά αλλού. Από τότε επειδή αγχώθηκα έχω αλλάξει κωδικό από οποιαδήποτε email που χρησιμοποιώ εννοείτε από τράπεζες, από το Icloud ακόμα και revolut που είχα συνδέσει και μπορούσα να κάνω αγορές με Apple Pay. Η αλήθεια είναι ότι έσβησα ακόμα και την κάρτα και δημιούργησα καινούρια. Η ερώτηση μου είναι, μπορώ να κάνω οτιδήποτε ώστε να διασφαλησω ότι ο χρήστης που το πούλησα δεν θα έχει πρόσβαση σε οτιδήποτε δικό μου μελλοντικά? Μέσα στο Icloud δεν φαίνεται το ρολόι ούτε στο findmy. Ευχαριστώ!
alexakos89 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Στις 13/8/2020 στις 4:26 ΜΜ, elias99 είπε Καλησπέρα. Προχθές πούλησα σετακι το iPhone και το iwatch μου. Ενώ έκανα αποσύνδεση του Icloud στο iPhone και μετά έκανα format ώστε να το δώσω καθαρό στον αγοραστή, ξέχασα να αποσυνδεσω το ρολόι και του το έδωσα έτσι. Μετά με πήρε τηλέφωνο και του έδωσα τον 4ψηφιο κωδικό που είχε το iwatch (τον οποίο δεν χρήσιμοποιουσα πουθενά αλλού. Από τότε επειδή αγχώθηκα έχω αλλάξει κωδικό από οποιαδήποτε email που χρησιμοποιώ εννοείτε από τράπεζες, από το Icloud ακόμα και revolut που είχα συνδέσει και μπορούσα να κάνω αγορές με Apple Pay. Η αλήθεια είναι ότι έσβησα ακόμα και την κάρτα και δημιούργησα καινούρια. Η ερώτηση μου είναι, μπορώ να κάνω οτιδήποτε ώστε να διασφαλησω ότι ο χρήστης που το πούλησα δεν θα έχει πρόσβαση σε οτιδήποτε δικό μου μελλοντικά? Μέσα στο Icloud δεν φαίνεται το ρολόι ούτε στο findmy. Ευχαριστώ! Εγώ θα άλλαζα και σπίτι καλού κακού.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα