damoclesword Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Χαίρετε. Ψάχνω για αγορά κινητού και παρατήρησα πως το σάιτ bestprice.gr έχει ένα κλικ καλύτερες τιμές από το skroutz, όμως δεν ξέρω αν παίζει κάτι ύποπτο πίσω από αυτό. Δεν μιλάω βέβαια για κραυγαλέες διαφορές, αλλά της τάξης των 20-30 ευρώ (που και πάλι δεν τις λες αμελητέες). Έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο σάιτ; Είναι safe;
poseidon98 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 To site είναι ίδιας πολιτικής με το skroutz σου προβάλει καταστήματα κατά αύξουσα τιμή και αγοράζεις σε όποιο κατάστημα επιθυμείς Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι κάποια αναξιόπιστα μαγαζιά τα οποία τρώνε μπανκ απο το σκρούτζ λόγο κακών κριτικών και οργώνουν στο bestprice Αλλά αυτόν τον κίνδυνο τον έχεις και στο skroutz 1
damoclesword Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Αυτό ακριβώς φοβάμαι κι εγώ. Δλδ το skroutz λίγο πολύ είναι πια γνωστό και έχει και μια φήμη. Ενώ στο άλλο μπορεί να σου κάτσει απατεωνιά πιο εύκολα. Έχεις ψωνίσει εσύ ποτέ από αυτό;
damoclesword Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 45 λεπτά πριν, KiriosMarios είπε Καμία σχέση Το Σκρουτζ παίρνει πολύ μεγάλη προμήθεια Άρα γι αυτό και οι ελαφρώς πιο ψηλές τιμές σε σχέση με το άλλο;
kallonos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, KiriosMarios είπε Ναι βρε Το Σκρουτζ λόγω ονόματος τους θα παίρνει χοντρά Το Σκρουτζ δεν παίρνει προμήθεια στα καταστήματα. Πληρώνεται με το κλικ είτε αγοράσεις είτε όχι. Αλλά όντως τα παίρνει χοντρά ανεξάρτητα από το πως τα παίρνει.
poseidon98 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι έχω ψωνίσει αρκετές φορές απο best price είναι κομπλέ .... και απο μαγαζιά που δεν τα έχει το skroutz Aλλα οπως είπαμε και εκεί θέλει προσοχή ... γιαυτό και έχει αξιολογήσεις το κάθε κατάστημα Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2020 από poseidon98 2 2
thant Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Μπορώ να αξιολογήσω δυο φορές το ίδιο κατάστημα ή μόνο μια; Έκανα δεύτερη παραγγελία αλλά πηγαίνοντας να το αξιολογήσω εχω την επιλογή να επεξεργαστώ την αρχική μου αξιολόγηση και οχι να κάνω μια καινουρια.
Dead_Shot_GR Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Στις 2/3/2023 στις 8:51 ΜΜ, thant είπε Μπορώ να αξιολογήσω δυο φορές το ίδιο κατάστημα ή μόνο μια; Έκανα δεύτερη παραγγελία αλλά πηγαίνοντας να το αξιολογήσω εχω την επιλογή να επεξεργαστώ την αρχική μου αξιολόγηση και οχι να κάνω μια καινουρια. Μόνο μια φορά γίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα