Προς το περιεχόμενο

Τα Google Maps βελτιώνονται στο CarPlay και ταυτόχρονα επιστρέφουν στο Apple Watch

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Google ανακοίνωσε μία σημαντική ενημέρωση για τους Χάρτες στο CarPlay αλλά και την επιστροφή της εφαρμογής στο Apple Watch.

Πλέον οι διαδρομές με το αυτοκίνητο γίνονται ευκολότερες με τον οδηγό να έχει πρόσβαση σε περισσότερες λειτουργίες όταν χρησιμοποιεί την εφαρμογή Google Maps.

Ανάρτηση της Google στο blog The KeyWord, αναφέρει:

Τα Google Maps σας βοηθούν να βρείτε μέρη για να πάτε, πράγματα για να κάνετε αλλά και πώς να φτάσετε εκεί, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Με τη συμβατότητα για το Apple CarPlay Dashboard αλλά και τη νέα εφαρμογή για το Apple Watch, τα άτομα που χρησιμοποιούν συσκευές iOS μπορούν να πλοηγηθούν με ασφάλεια και ευκολία με τους Χάρτες της Google, απευθείας από το αυτοκίνητό τους ή τον καρπό τους.

Η εφαρμογή Google Maps στο CarPlay έχει ενημερωθεί ώστε να υποστηρίζει το CarPlay Dashboard, το οποίο παρέχει προβολή διαχωρισμένης οθόνης μεταξύ μιας εφαρμογής όπως οι Χάρτες και των λειτουργιών που συνήθως χρειάζονται, όπως η πρόσβαση στις λειτουργίες πολυμέσων.

google-maps-apple-watch.jpg.257fddecf156ce2e216cf0fa3567af28.jpg

Η νέα εφαρμογή Google Maps για το Apple Watch θα βοηθήσει τον χρήστη να πλοηγηθεί με αυτοκίνητο, ποδήλατο, δημόσια συγκοινωνία ή με τα πόδια, όλα από τον καρπό του.

Λάβε γρήγορα εκτιμώμενες ώρες άφιξης και αναλυτικές οδηγίες για τους προορισμούς που έχετε αποθηκεύσει, όπως το σπίτι ή την εργασία και άλλες συντομεύσεις που έχετε ορίσει στην εφαρμογή. Για όλους τους άλλους προορισμούς, μπορείτε να ξεκινήσετε την πλοήγηση από το τηλέφωνό σας και να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε από το ρολόι σας.

Η ενημέρωση στο CarPlay είναι πλέον διαθέσιμη σε όλα τα οχήματα που υποστηρίζονται από το CarPlay παγκοσμίως, ενώ η εφαρμογή για το Apple Watch θα αρχίσει να διατίθεται στους χρήστες τις επόμενες εβδομάδες.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε ρε Google έχεις δώσει τα πάντα όλα να ούμε και παίζουν στο iOS όπως και στο Android...

Εμείς που καθόμασταν Android όχι για το "ανοιχτό" OS αλλά κυρίως για τα gapps, δεν έχουμε πλέον λόγο να μην πάμε iOS. Έτσι νομίζω δηλαδής... Θα δείξει

23 λεπτά πριν, leonidascaptain είπε

Ε ρε Google έχεις δώσει τα πάντα όλα να ούμε και παίζουν στο iOS όπως και στο Android...

Εμείς που καθόμασταν Android όχι για το "ανοιχτό" OS αλλά κυρίως για τα gapps, δεν έχουμε πλέον λόγο να μην πάμε iOS. Έτσι νομίζω δηλαδής... Θα δείξει

Ως χρήστης iPhone οι λογαριασμοί που συγχρονίζουν βασικά δεδομένα (επαφές, ημερολόγιο, mails) είναι G (Google) Suite & προσωπικός (Gmail).

Συγχρονίζω φωτογραφίες/ βίντεο με Google Photos και αρχεία με Google Drive.

Εννοείται πως χρησιμοποιώ μονάχα G Maps και κάθε άλλη Google εφαρμογή (YouTube & YouTube Studio ΠΧ).

Best of both worlds - έτσι το βλέπω.

• Like 6
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, Hellenicsun είπε

Ως χρήστης iPhone οι λογαριασμοί που συγχρονίζουν βασικά δεδομένα (επαφές, ημερολόγιο, mails) είναι G (Google) Suite & προσωπικός (Gmail).

Συγχρονίζω φωτογραφίες/ βίντεο με Google Photos και αρχεία με Google Drive.

Εννοείται πως χρησιμοποιώ μονάχα G Maps και κάθε άλλη Google εφαρμογή (YouTube & YouTube Studio ΠΧ).

Best of both worlds - έτσι το βλέπω.

πραγματικά σε λίγο το μόνο πρόβλημα του χρήστη που δεν θέλει Iphone θα ειναι η τιμη. δυστυχως η G ακόμα δεν εχει καταφέρει με τα pixel να δώσει iphone feeling. Για να δουμε το 5άρι ομως, ισως ειναι η πρωτη της καλη προσπάθεια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τους ενοχλεί (τον νομοθέτη) η χρήση κινητού τηλεφώνου στο αυτοκίνητο αλλά δεν τους ενοχλεί η χρήση στο αυτοκίνητο τέτοιων συσκευών...  LOL... Tουλάχιστον όταν μιλάς στο κινητό, βλέπεις τον δρόμο μπροστά σου... :)  Να οδηγείς και να πρέπει να δεις τι λένε τα γραμματάκια στο ρολόι σου ή στο Dashboard... LOL...

Επεξ/σία από Eloy

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, Eloy είπε

Τους ενοχλεί (τον νομοθέτη) η χρήση κινητού τηλεφώνου στο αυτοκίνητο αλλά δεν τους ενοχλεί η χρήση στο αυτοκίνητο τέτοιων συσκευών...  LOL... Tουλάχιστον όταν μιλάς στο κινητό, βλέπεις τον δρόμο μπροστά σου... :)  Να οδηγείς και να πρέπει να δεις τι λένε τα γραμματάκια στο ρολόι σου ή στο Dashboard... LOL...

Νομίζω ότι δεν διάβασες καλά το άρθρο ούτε είδες την φωτογραφία του CarPlay Dashboard...

image.png.4a4c631cb48475a2db110c33d33c7530.png

Τώρα αν οδηγείς κοιτώντας το ρολόι .... τότε ναι υπάρχει πρόβλημα.

ΥΓ. Τώρα μόλις κατάλαβα αυτό που έγραψες και έκανα bold. Τζαμπα σου απαντησα...εχεις μεγαλυτερα θέματα

Επεξ/σία από atheatos
  • Like 1

16 ώρες πριν, Superuser3 είπε

Η νέα εφαρμογή Google Maps για το Apple Watch θα βοηθήσει την Goigle να σας παρακολουθεί με αυτοκίνητο, ποδήλατο, δημόσια συγκοινωνία ή με τα πόδια

Ειστε του αντιεμβολιαστικου κινηματος;

• Like 2

16 ώρες πριν, zmaskos είπε

Το δοκίμασα σήμερα , έκανε update το google maps. Επιτέλους οι χάρτες της Google στο dashboard, μια χαρά παίζει.

Και εγώ αλλά έχει σταματήσει η φωνητική καθοδήγηση (κάνει απλά ένα μπιπ μόνο). Το δοκίμασα με δύο διαφορετικές συσκευές, σε δύο διαφορετικά αυτοκίνητα. Σίγουρα είναι bug, σε εσένα δουλεύει;

27 λεπτά πριν, npapanik70 είπε

Και εγώ αλλά έχει σταματήσει η φωνητική καθοδήγηση (κάνει απλά ένα μπιπ μόνο). Το δοκίμασα με δύο διαφορετικές συσκευές, σε δύο διαφορετικά αυτοκίνητα. Σίγουρα είναι bug, σε εσένα δουλεύει;

Δεν δοκίμασα καθοδήγηση, απλά το έβαλα για να το δω. Θα δοκιμασω και θα σου πω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ παλουκάρια έβαλα LineageOS στο κινητό χωρίς κανένα google service, έβαλα και Here Maps που με καλύπτουν στο 99,99%, και είμαι άρχοντας. Και το 20ετιας Toyota μου, θα μου βγάλει αλλά 20 χρόνια. Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι γιούφτοι έχουν πλέον μόνο Toyota. 😀😀😜😜

Επεξ/σία από cgioris

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά, σε κάποιες περιπτώσεις το Google maps μου βγάζει μεγαλύτερη διαδρομή ενώ υπάρχει πιο σύντομη στους Here Maps, 1 φορά μου έδειχνε να στρίψω δεξιά σε στενό με απαγορευτικό.

Η σε μεγαλύτερη διαδρομή περίπου 13 χμ μου έβγαζε διαδρομή που έπρεπε να στρίψω σε 10 σημεία, δεν μπορούσα να την θυμάμαι, θα έπρεπε να σταματώ σε κάθε σημείο και να τσεκάρω το κινητό , με το αμάξι αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, με μηχανή και αν.Για να μάθω 1 τέτοια διαδρομή θα πρέπει να την κάνω αρκετές φορές.Τελικά τσέκαρα τον χάρτη και κατέληξα σε 1 συγκεκριμένη διαδρομή που στρίβω σε 3-4 με κεντρικά σημεία, όχι σε κάθε ξεχασμένο στενό νύχτα.

Η μου εμφανίζει διαδρομή μόνο με διόδια ενώ υπάρχει χωρίς.

Σε σχέση με το Here Maps αν θυμάμαι σωστά υπερτερεί στην αναζήτηση.

Επεξ/σία από AntiCambeR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...