Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Σκέφτομαι μήπως κάνω μετάβαση από την Cosmote στην Wind λόγω καλύτερης προσφοράς συνδυαστικά στο κινητό και στο σταθερό. Από την Cosmote αν εξαιρέσεις τις πιο ακριβές χρεώσεις είμαι ευχαριστημένος όσον αφορά υπηρεσίες σήμα κλπ. Θα δω πιστεύετε μεγάλες διάφορες στο σήμα στο κινητό Αθήνα και επαρχία είτε στην ομιλία είτε στο Internet; Στο σταθερό θα πιάνει καλό σήμα όπως η Cosmote ; Αυτό βέβαια είναι υποκειμενικό θα μου πείτε αλλά ήθελα την γνώμη σας. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !

Δημοσ.

εγώ από βόρεια Ελλάδα 

Με κινητό συμβόλαιο σε vodafone και καρτοκινητό σε wind-q ακριβώς το ίδιο σκατά σήμα έχουν το καρτοκινητό για κλήσεις κομπλέ 

Αλλά το συμβόλαιο vodafone που το κάνω χρήση πολύ αργό ίντερνετ και κακό σήμα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, james9tito είπε

Με τη wind σε βλεπω να πετας το κινητο σου. Δεν εχει σημα σε μερη που θεωρειται αυτονοητο.  

Ενώ η vodafone τι να σου πω σκοτώνεται

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις. Με βλέπω να κάθομαι εκεί που είμαι και ας μην μου δίνουν την καλύτερη προσφορά. Αν έκανα αίτηση φορητότητας θα έδιναν καλύτερη προσφορά ή λόγω του ότι γίνεται γρήγορα πλέον θα βρισκόμουν στο άλλο δίκτυο χωρίς να το καταλάβω και δεν θα μπορούσα να έχω προσφορά ή επιστροφή στην Cosmote ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, pmalachias είπε

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις. Με βλέπω να κάθομαι εκεί που είμαι και ας μην μου δίνουν την καλύτερη προσφορά. Αν έκανα αίτηση φορητότητας θα έδιναν καλύτερη προσφορά ή λόγω του ότι γίνεται γρήγορα πλέον θα βρισκόμουν στο άλλο δίκτυο χωρίς να το καταλάβω και δεν θα μπορούσα να έχω προσφορά ή επιστροφή στην Cosmote ;

Αρχικά υπάρχουν 2 τρόποι να κάνεις την φορητότητα, έμμεση που είναι με τις 14 μέρες που έχεις για υπαναχώρηση Αλλά Ο πάροχος που θες να πας το στέλνει την 15 η μέρα στη cosmote.

Οπότε κάνεις φορητότητα με άμεση ενεργοποίηση, στην ουσία χάνεις το δικαίωμα των 14 ημερών, αλλα μπορείς να ακυρώσεις μέχρι να ενεγοποιηθεις.

Επίσης από κατάστημα δεν μπορεί να ακυρωθεί αίτηση φορητότητας.

Εγώ αν έκανα αίτημα θα το έκανα με άμεση ενεργοποίηση και δεν θα έδινα αριθμό βρογχου, που στην ουσία καθυστερεί λίγο τη διαδικασία.

Επεξ/σία από kallonos
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 13/8/2020 στις 11:26 ΜΜ, kallonos είπε

Αρχικά υπάρχουν 2 τρόποι να κάνεις την φορητότητα, έμμεση που είναι με τις 14 μέρες που έχεις για υπαναχώρηση Αλλά Ο πάροχος που θες να πας το στέλνει την 15 η μέρα στη cosmote.

Οπότε κάνεις φορητότητα με άμεση ενεργοποίηση, στην ουσία χάνεις το δικαίωμα των 14 ημερών, αλλα μπορείς να ακυρώσεις μέχρι να ενεγοποιηθεις.

Επίσης από κατάστημα δεν μπορεί να ακυρωθεί αίτηση φορητότητας.

Εγώ αν έκανα αίτημα θα το έκανα με άμεση ενεργοποίηση και δεν θα έδινα αριθμό βρογχου, που στην ουσία καθυστερεί λίγο τη διαδικασία.

και πως επιλέγει κάποιος το τροπο της φορητοτητας?

Ο νεος παραχος που θα πας φανταζομαι θα θελει αμεση ενεργοποιησει για να αποφυγει καποια καλυτερη προσφορα απο τον παλιο σου παροχο. σωστα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, veider είπε

και πως επιλέγει κάποιος το τροπο της φορητοτητας?

Ο νεος παραχος που θα πας φανταζομαι θα θελει αμεση ενεργοποιησει για να αποφυγει καποια καλυτερη προσφορα απο τον παλιο σου παροχο. σωστα?

Με την άμεση υπάρχει περίπτωση να προλάβεις να ακυρώσεις Μόλις λάβεις την αντιπροσφορα.

Με το 14ημερο δεν προλαβαίνεις γιατί ο παλιός πάροχος ενημερώνεται την 15η Η μέρα που δεν μπορείς να ακυρώσεις.

Συνήθως στο λένε, όχι όμως να επιλέξεις στο ανακοινώνουν. 

Ο νόμος αναφέρει ότι αν επιλέξει ο πελάτης να κάνει την άμεση ενεργοποίηση ο πάροχος μπορεί να το απορρίψει το αίτημα. Αν και δεν το κάνει κανένας πάροχος.

Επεξ/σία από kallonos
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...