akispanaitwlikos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα! μια ερώτηση να κάνω, προσπαθώ να συνδέσω την τηλεόραση μου (Philips 55PUS6503) με το λαπτοπ μου (Dell G3 15) ώστε να προβάλω την οθόνη του λαπτοπ στην τηλεόραση, αλλά όταν τημ κάνω προσθήκη στα devices μου δείχνει error, έχει κάποιος καμία ιδέα;
kallonos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Στις 13/8/2020 στις 12:23 ΜΜ, akispanaitwlikos είπε Καλησπέρα! μια ερώτηση να κάνω, προσπαθώ να συνδέσω την τηλεόραση μου (Philips 55PUS6503) με το λαπτοπ μου (Dell G3 15) ώστε να προβάλω την οθόνη του λαπτοπ στην τηλεόραση, αλλά όταν τημ κάνω προσθήκη στα devices μου δείχνει error, έχει κάποιος καμία ιδέα; Να υποθέσω έχεις windows 10. Δεν κάνεις προσθήκη συσκευής. Θα πας στα display settings και θα πατήσεις connect to a wireless display. Δεξιά θα σου βγάλει την τηλεόραση και θα πατήσεις πάνω να κάνει connect.
akispanaitwlikos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 10 ώρες πριν, kallonos είπε Να υποθέσω έχεις windows 10. Δεν κάνεις προσθήκη συσκευής. Θα πας στα display settings και θα πατήσεις connect to a wireless display. Δεξιά θα σου βγάλει την τηλεόραση και θα πατήσεις πάνω να κάνει connect. το κάνω και αυτο, και μολις παει να μου βγαλει την οθονη δειχνοντας για1 δευτερο blackscreen μετα τιποτα λεει αδυνατη συνδεση
kallonos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, akispanaitwlikos είπε το κάνω και αυτο, και μολις παει να μου βγαλει την οθονη δειχνοντας για1 δευτερο blackscreen μετα τιποτα λεει αδυνατη συνδεση Κατέβασε τελευταίους display drivers. Επίσης και στη τηλεόραση τελευταίο λογισμικό. Επίσης μπορεί και uninstall στους drivers του network adapter να βοηθησει. Υπάρχουν αρκετoi που έχουν το θέμα google it.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα