imvrios Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, broxopios είπε Μένει στο αρχικό λογότυπο της hd περίπου 40 δευτερόλεπτα. Αν ήταν για 5 δε θα ασχολιόμουν τόσες ώρες. Αλλά τα 40 με προβληματίζουν. Δες αυτό που σου είπα. Δε με πληγώνεις που δε το έχεις δει. Απλώς μπορεί να σε βοηθήσει. Δες γιατί στο ανέφερα: https://superuser.com/questions/18669/why-is-my-pc-boot-time-slow-when-usb-hdd-attached 1
snowflake99 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 7 λεπτά πριν, broxopios είπε Μένει στο αρχικό λογότυπο της hd περίπου 40 δευτερόλεπτα. Αν ήταν για 5 δε θα ασχολιόμουν τόσες ώρες. Αλλά τα 40 με προβληματίζουν. Αυτό συμβαίνει είτε μπαίνεις σε Ubuntu είτε σε Win7 ;
broxopios Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 13 λεπτά πριν, imvrios είπε Δες αυτό που σου είπα. Δε με πληγώνεις που δε το έχεις δει. Απλώς μπορεί να σε βοηθήσει. Δες γιατί στο ανέφερα: https://superuser.com/questions/18669/why-is-my-pc-boot-time-slow-when-usb-hdd-attached Όχι δεν έχω τίποτα συνδεδεμένο πάνω. Βασικά είτε έχω είτε όχι, δεν υπάρχει διαφορά. Τσέκαρα και το λινκ που μου έδωσες αλλά δεν είχα κάτι διαφορετικό από αυτά που προτείνουν. 12 λεπτά πριν, snowflake99 είπε Αυτό συμβαίνει είτε μπαίνεις σε Ubuntu είτε σε Win7 ; Αυτό γίνεται πριν τις επιλογές για το πιο θέλω να bootάρω.
mphxths Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 O ανθρωπος αναφερει προβλημα πριν καν ξεκινησει να μπουταρει κατι , και πεταγεται ο γραφικος να προτεινει Artix παλι... "Γεια σας , παταω το κουμπι στο μηχανημα μου και δεν αναβει ο υπολογιστης μου" . "Artix δοκιμασες ?" "Γεια σας , παταω το κουδουνι στην εισοδο του σπιτιου μου και δεν δουλευει" . " Εχεις σκεφτει να το φλασαρεις να τρεχει Artix ?" Απορω γιατι συνεχιζει να ποσταρει ακομα αυτο το τρολ ... 1
dancer_69 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Άλλα λέει η θεια μου, άλλα ακούν τ' αυτιά μου! 3 ώρες πριν, broxopios είπε Αυτό γίνεται πριν τις επιλογές για το πιο θέλω να bootάρω. Προφανώς λοιπόν δεν είναι θέμα λειτουργικού. 2
snowflake99 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, rhtoras είπε Φίλε να σου προτείνω μια λύση Εύχομαι ειλικρινά κάπως να γίνει και να φας ban, γιατί δε γίνεται από τη μία να προσπαθούμε με όλη την καλή διάθεση να βρούμε λύση σε ένα πρόβλημα, και από την άλλη να κυνηγάμε κι εσένα που δήθεν "προτείνεις μια λύση" ενώ είναι φανερό ότι δε διαβάζεις τι πρόβλημα αντιμετωπίζει ο άνθρωπος. 1 1
Aris_ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 εχει και ενα HP PC Hardware Diagnostics (UEFI) στο site η hp θέλει stick, για τρεξτω μη σου βγάλει τίποτα κατέβασε το manualλη να δεις οδηγιες http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c04551620 1
RTW4ever Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, mphxths είπε O ανθρωπος αναφερει προβλημα πριν καν ξεκινησει να μπουταρει κατι , και πεταγεται ο γραφικος να προτεινει Artix παλι... "Γεια σας , παταω το κουμπι στο μηχανημα μου και δεν αναβει ο υπολογιστης μου" . "Artix δοκιμασες ?" "Γεια σας , παταω το κουδουνι στην εισοδο του σπιτιου μου και δεν δουλευει" . " Εχεις σκεφτει να το φλασαρεις να τρεχει Artix ?" Απορω γιατι συνεχιζει να ποσταρει ακομα αυτο το τρολ ... Μπήχτη είσαι θεός!!! Πολύ γέλιο!!! 😂 Αλήθεια, μήπως θα έπρεπε να υπάρχει διαδικασία μπαν με αίτημα χρηστών, μπας και ησυχάσει το φορουμ από ρήτορες;
malakudi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 10 ώρες πριν, RTW4ever είπε Μπήχτη είσαι θεός!!! Πολύ γέλιο!!! 😂 Αλήθεια, μήπως θα έπρεπε να υπάρχει διαδικασία μπαν με αίτημα χρηστών, μπας και ησυχάσει το φορουμ από ρήτορες; Υπάρχει η αναφορά post. Εγώ ήδη του έχω κάνει πολλές αναφορές. Φυσικά πάντα πρέπει να υπάρχει ένας λόγος, πχ 'εκτός θέματος΄, 'νεκρανάσταση παλιών συζητήσεων χωρίς λόγο και ουσία' κτλ κτλ. Αν παίρνει πολλές αναφορές στο τέλος θα φάει και κάποιο ban - συν ότι με τις αναφορές θα διαγράφονται τα άσχετα μηνύματά του. 1
siakattack@gmai Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Εχοντας συναντησει παρομοιο προβλημα σε lenovo L540 (αργουσε να μπει στα windows ,οπως και σε σενα) αυτο που εκανα ηταν να βγαλω τις μνημες και την μπαταρια cmos ολοτο βραδυ και το πρωι ηταν ολα καλα.(επισης εμενα δεν εγκαθιστουσε σωστα το intel management engine interface )
Black Demis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 21 ώρες πριν, broxopios είπε Δε θα με ενδιέφερε να κάνω update στο bios, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν ενεργοποιείται το fast boot και περιμένει στην αρχική οθόνη με το λογότυπο της hp για περίπου 40 δευτερόλεπτα. Μου έχει επιλογή να ενεργοποιήσω το fast boot, αλλά δεν κρατάει την αλλαγή. Οποιαδήποτε αλλαγή στο bios. Το «ευτύχημα» είναι ότι έχω ακριβώς το ίδιο μοντέλο υπολογιστή 2η φορά και εκεί έκανε το update κανονικά και δέχεται οποιαδήποτε αλλαγή. Υπάρχει πιθανότητα να είναι κάποιο πρόβλημα hardware? Και αν ναι τι να είναι; Γνωστό θέμα με chioaet παλιάς γενιάς το μόνο σωστό που θα κάνεις είναι να κλείσεις το fast boot τον w10 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 23 ώρες πριν, broxopios είπε Για να το πάρω από την αρχή. Έχω εγκαταστήσει σε ssd, Ubuntu και win7. Μπαίνοντας στα Windows πατάω για bios update, μου ζητάει επανεκκίνηση αλλά δεν κάνει τίποτα. Το σωστό και προβλεπόμενο BIOS update, το κάνεις μέσα από το BIOS. Οτιδήποτε άλλο, ενέχει κίνδυνο να σου το καταστρέψει, αν κάτι δεν πάει σωστά. 23 ώρες πριν, broxopios είπε Έχω το bios update και σε usb και θεώρησα ότι αν μπω μέσω command line την αρχή των Ubuntu να μπορέσω να κάνω από κει το update. Είναι Το Ubuntu. Το GNU/linux. Δεν είναι πολλά. Ενικός αριθμός. Τα windows επέβαλλαν τον πληθυντικό στο οτιδήποτε: Τα office, τα BIOS, τα ubuntu, τα 3 πουλάκια που κάθονταν, κλπ. Από κει και πέρα. Τα εκτελέσιμα του λειτουργικού συστήματος windows, δεν μπορούν να τρέξουν από το GNU/linux εγγενώς. Το ξεχνάς αυτό σαν λύση.
mphxths Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Periphery είπε Το σωστό και προβλεπόμενο BIOS update, το κάνεις μέσα από το BIOS. Οτιδήποτε άλλο, ενέχει κίνδυνο να σου το καταστρέψει, αν κάτι δεν πάει σωστά. Update bios μεσα απο το bios ειναι επιλογη σε κατι καινουργια bios. Παλιοτερα γινοταν απο dos δισκετες ή μεσω windows. Γινοταν σιγουρη δουλεια γιατι πολυ απλα η ιδια η εταιρια ειχε ρυθμισει την δουλεια να γινει με αυτους τους τροπους. Αν καποιος εχει μονο λινουξ στο μηχανημα του , ειναι ενα θεμα. Αν η εταιρια της μητρικης/μηχανηματος υποστηριζει dos diskette τοτε κατι γινεται αλλιως πρεπει να βρει windows εγκατασταση...αλλιως μεσα απο το bios αν υπαρχει δυνατοτητα... 1
broxopios Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Το bios το έκανα update. Λύθηκε αυτό το θέμα. Την μπαταρία και τις μνήμες τις έβγαλα αλλά τις άφησα για 20 λεπτά. Μόλις γυρίσω απ το χωριό θα δοκιμάσω να τις αφήσω για περισσότερη ώρα. Το diagnostic τι έτρεξα για όλα τα διαθέσιμα συστήματα και δε μου έβγαλε κάποιο θέμα. 2 ώρες πριν, Black Demis είπε Γνωστό θέμα με chioaet παλιάς γενιάς το μόνο σωστό που θα κάνεις είναι να κλείσεις το fast boot τον w10 Αυτό γίνεται μέσα από bios? Αν ναι σκούρα τα πράγματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 14 λεπτά πριν, mphxths είπε Update bios μεσα απο το bios ειναι επιλογη σε κατι καινουργια bios. Παλιοτερα γινοταν απο dos δισκετες ή μεσω windows. Γινοταν σιγουρη δουλεια γιατι πολυ απλα η ιδια η εταιρια ειχε ρυθμισει την δουλεια να γινει με αυτους τους τροπους. Αν καποιος εχει μονο λινουξ στο μηχανημα του , ειναι ενα θεμα. Αν η εταιρια της μητρικης/μηχανηματος υποστηριζει dos diskette τοτε κατι γινεται αλλιως πρεπει να βρει windows εγκατασταση...αλλιως μεσα απο το bios αν υπαρχει δυνατοτητα... Σε μητρική του 2009, έχω την επιλογή για flash-αρισμα εντός BIOS. Εσύ αναφέρεσαι σε δεινοσαυρικές εποχές πριν το 2000... Dos diskette... 🙄
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα