Προς το περιεχόμενο

Help:Problhmata me Modem (Crypto Best II 56K USB)

patrick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello guys!

Εχω προβλημα με το modem Best II 56K USB. Το αγορασα πριν απο ενα μηνα περιπου μαζι με καποια αναβαθμιση που εκανα.

Εγκατεστησα λοιπον το modem σε ενα pc με Windows 2000 Service Pack 4 (αγγλικα), με τους drivers απο το cd, και απο την πρωτη κιολας φορα που προσπαθησα να συνδεθω μου εκανε restart (reboot) τον υπολογιστη με το που εκανα click στο connect. Μετα απο λιγες μερες θυμηθηκα οτι ισως επρεπε να αλλαξω την χωρα (αν και, θεωρητικα τουλαχιστον, δεν θα επρεπε να χρειαζοταν, εφοσον ειναι Ελληνικο προιον, η default (προεπιλογη) θα επρεπε να ειναι Ελλαδα). Αλλαζω την χωρα, συνδεομαι πλεον κανονικα, αλλα την πρωτη φορα μονο (αν ειμαι τυχερος και την δευτερη). Την δευτερη φορα που προσπαθω να συνδεθω, αφου εχω κανει disconnect και διαφορες εργασιες offline, παλι reboot!!!

Εψαξα στο site τους για drivers, ειχε για ενα σωρο modem, αλλα οχι για το δικο μου το προβληματικο...

Προσπαθησα επισης να απεγκαταστησω τους drivers και να τους ξαναπερασω, αλλα και παλι reboot με το που κανω click στο uninstall...

Επισης επειδη το ακουσα κι αυτο, θεμα ιων δεν υπαρχει, το αποκλειω, γιατι χρησιμοποιω το Norton Antivirus, του οποιου κανω update καθε μερα σχεδον (η οποτε τελωσπαντων ειναι διαθεσιμα) τα virus definitions.

Ελπιζω παντως να βρεθει μια απαντηση στο προβλημα μου...

Δημοσ.

εγω που ειχα προβλημα με αυτο το modem απλως αντι για τους drivers που ειναι στο cd χρησιμοποιησα αυτους των windows.για δοκιμασε το.

Δημοσ.

Απιστευτο μου φαινεται! Και δεν εχει κανενα προβλημα με τους drivers των Windows? Το θεμα ειναι, θα μπορεσω να κανω uninstall; Γιατι, μια φορα που το ειχα δοκιμασει, μου εκανε παλι restart. Anyway, θα το δοκιμασω, thanks!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
>
Καλημέρα!!!
Δυστυχώς το πρόβλημα με το κ... modem δεν διορθώθηκε!
Μήπως έχει κανείς να προτείνει καμία λύση;

Δημοσ.
>
Τις τελευταίες μέρες παρατήρησα ότι είχα κάνει Disable το IIS Admin Service (από τα services) και έβλεπα κάποια λάθη στον event viewer. 'Εχει να κάνει; Υπάρχει περίπτωση να είναι αυτό που crasharei το σύστημά μου;
Εντωμεταξύ, κατά την εγκατάσταση των drivers, πάλι από τον event viewer παρατηρώ ότι κάποιο αρχείο δεν 'περνάει λόγω του Windows File Protection. Μήπως φταίει αυτό;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επέλεξα να μην κάνει automatically restart και πήρα τα εξής μηνύματα:

"STOP: 0x000000D1

DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

Address EB3A167C base at EB3A0000,

DateStamp ... - uhcd.sys (και usbd.sys)

(Blue Screen of Death φυσικά!)

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Πως λύνεται κάτι τέτοιο με τους drivers usbd.sys;

Δημοσ.

USB drivers...

Βρες και κατεβασε τουσ τελευταιους για τη μητρικη σου

και οτι update υπαρχει για τα 2000 σχετικα με USB...

(Αν ειναι USB2.0 τοτε κατα 99% ειναι αυτο)

Δημοσ.

Η μητρική μου είναι GigaByte με Ιntel επεξεργαστή, κατέβασα τους drivers, αλλά κατά το setup, είδα στον Event Viewer "Windows File Protection" event, και φυσικά τα αρχεία usbd.sys και uhcd.sys δεν αντικαταστάθηκαν...

Έχω Windows 2000 με Service Pack 4 και στο οποίο είναι πολύ δύσκολο να αλλαχθεί το File Protection, αφού, εκτός από την αλλαγή στην registry (DisableSFC), στα Windows 2000 με Service Pack 4 χρειάζεται πλέον και patching του sfc.dll (σε hex), κάτι που δεν κατάφερα να κάνω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...