Green Dragon Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε https://support.microsoft.com/el-gr/help/4020089/windows-10-in-s-mode-faq Διάβασε αυτό που σου έστειλε ο @andreas1grκαι θα σου λυθούν όλες οι απορίες.
sexymwro7 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Pcgamer999 είπε Εχει δει κανενας τι παίζει με mediamarkt στο skroutz έχει 0,2 στην αξιολόγηση μήπως δεν είναι τοσο έμπιστο πλέον; Σαββατο παρηγγειλα σκουπα με εκπτωση ΦΠΑ (δικη τους προσφορα), διαθεσιμοτητα 3-5 μερες μου ειπαν στο τηλεφωνο. Τελικη τιμη 88 ευρω (επομενη skroutz 104), Τριτη εφτασε σπιτι μου. Δωρεαν μεταφορικα, δωρεαν αντικαταβολη. Κομπλε η σκουπα, σφραγισμενη του κουτιου. Τα αρνητικα ευκολα τα γραφεις. Τα θετικα δε θα μπεις καν στον κοπο (να καλη ωρα εγω). Ειδικα σε μεγαλες αλυσιδες που εχουν τεραστιο ογκο παραγγελιων, λογικο ειναι να πεφτουν βροχη οι αρνητικες. Δε λεω οτι ειναι αγιοι, αλλα σιγουρα το 0,2 δεν ειναι αντιπροσωπευτικο. Στο skroutz γραφει οτι το 0,2 προκυπτει απο τις βαθμολογιες του τελευταιου ετους. Επισης γραφει οτι δεχεται 500+ παραγγελιες τη βδομαδα. Χονδρικα 500x4x12=24000 παραγγελιες το χρονο και εχει 285 αρνητικες αξιολογησεις. Που μαλλον ολοι οσοι εμειναν δυσαρεστημενοι το εγραψαν. Αρα μιλαμε για ποσοστο 1% που εμειναν δυσαρεστημενοι. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2020 από sexymwro7 3
Green Dragon Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Luminosity είπε δηλαδη οταν παω εκει που μου λες ειναι σιγουρο οτι θα γινει μετα η κανονικη εκδοση; σε Full Windows Mode; Πήγαινε κάτω-κατω, εκεί που λέει: How To Change From S Mode To Full Windows Mode Έχεις πάρει όλες τις πληροφορίες που θα χρειαζόταν και ο πλέον αρχάριος. Οτιδήποτε περισσότερο είναι OFF TOPIC. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2020 από Green Dragon 3
Giama Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Στις 13/8/2020 στις 2:26 ΜΜ, Pcgamer999 είπε Εχει δει κανενας τι παίζει με mediamarkt στο skroutz έχει 0,2 στην αξιολόγηση μήπως δεν είναι τοσο έμπιστο πλέον; Λογικα αλλαξαν τον αλγοριθμο με τον οποιο βγαζουν τη βαθμολογια. Ετσι κι ο Κωτσοβολος επεσε στο 2,4 απο 4,κατι που ειχε προηγουμενως παρα το γεγονος οτι ειχε υπερδιπλασιες αρνητικες κριτικες.
andreas1gr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Σήμερα παρέλαβα ένα για τα πεθερικά… Πριν λίγο τελείωσα με τις ενημερώσεις κλπ κλπ…. Για 350 είναι σουπερ… Ειλικρινά δεν καταλαβαίνεις διαφορά σε καθημερινές εργασίες ανάμεσα σε πιο ακριβά μηχανήματα (έχω ένα D 15 με Ryzen 5 3500)… Η οθόνη συμπαθητική… Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι αν και μόνο με 4gb ram δεν καταλαβαίνεις κάποια καθυστέρηση… πάντα για καθημερινή χρήση…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα