Προς το περιεχόμενο

Lenovo IdeaPad 3 15ADA05 - ( Ryzen 3-3250U/ 4GB / 256GB SSD/ VEGA - Win 10S ) στα 349 ευρώ - Mediamarkt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.mediamarkt.gr/product/laptop-tablet-computing/laptop/ideapad-3-15ada05-ryzen-3-3250u-4gb-256gb-ssd-vega/1532881

Το ίδιο laptop ή laptops με τα ίδια χαρακτηριστικά, τα βρίσκεις τουλάχιστον 60 ευρώ πάνω.

Συν ότι μπορείς να το βάλεις και 24 άτοκες δόσεις και έχει δωρεάν αποστολή και παράδοση.

Επεξ/σία από Green Dragon
  • Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

δεν έγραψα κάπου ότι έχει IPS οθόνη

δεν είπα ότι το έγραψες.....
απλά ενημερώνω για να ξέρει κάνεις πριν το αγοράσει,  γιατί λαπτοπ με TN απλά δεν λέει
άποψη μου

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zengar Zombolt είπε

δεν είπα ότι το έγραψες.....
απλά ενημερώνω για να ξέρει κάνεις πριν το αγοράσει,  γιατί λαπτοπ με TN απλά δεν λέει
άποψη μου

Προσωπικά από τότε που αγόρασα λάπτοπ με IPS panel, δεν ξαναγυρίζω σε TN

Ωστόσο για κάποιον που δεν μπορεί να πάει σε IPS, η συγκεκριμένη τιμή με 24 άτοκες δόσεις και δωρεάν μεταφορικά, είναι εξαιρετική.

• Like 3
Δημοσ.

2 λεπτά πριν, Luminosity είπε

φιλε στα 300 ευρω δεν θα βρεις κατι καλυτερο

για την δουλεια του μια χαρα ειναι  φιλε

τωρα ναι δεν εχει κατι σε αυτη την τιμη
εχουν παιξει στο παρελθον καλυτερες προσφορες για λαπτοπ με αντιστοιχα specs με ips και θα ξαναπαιξουν
απλα θεωρω πως το λαπτοπ πρεπει να εχει ips για τις γωνιες θεασης περα απο τα καλυτερα χρωματα

• Like 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, johnnieinlab είπε

Γράφει ότι έχει λειτουργικό Windows 10 Home in S Mode.
Δεν ξέρω αν αυτό παρακάμπτεται αλλά το S Mode έχει περιορισμούς.

Απενεργοποιείται με 3 κλικ...

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, johnnieinlab είπε

Γράφει ότι έχει λειτουργικό Windows 10 Home in S Mode.
Δεν ξέρω αν αυτό παρακάμπτεται αλλά το S Mode έχει περιορισμούς.

Απενεργοποιείται σίγουρα

https://www.google.gr/amp/s/www.online-tech-tips.com/windows-10/what-is-windows-10-in-s-mode-can-i-change-it-to-regular-windows/amp/?espv=1

Δημοσ.

Στο skroutz έχει έκδοση με 8GB RAM για 58€ παραπάνω. Κατά τη γνώμη μου καλύτερη επιλογή.

Επίσης, αν έχει κανείς ideapad καλό θα ήταν να γράψει για την ποιότητα κατασκευής. Στην εταιρεία είχαμε προμηθευτεί δύο φθηνούς φορητούς της σειράς Β όμως. Πιο πολύ τους έβλεπε το service παρά οι χρήστες τους. Βαρεθήκαμε να μιλάμε με το service. Το οποίο τα έφτιαχνε τα θέματα αλλά ήταν κάθε φορά 2 ημέρες πέρα δώθε μηνύματα και 10 ημέρες μη διαθεσιμότητα μηχανήματος. Είπαμε ότι Lenovo δε θα ξαναπεράσει το κατώφλι μας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, imvrios είπε

Στο skroutz έχει έκδοση με 8GB RAM για 58€ παραπάνω. Κατά τη γνώμη μου καλύτερη επιλογή.

1. Είναι χωρίς Win 10…
  2. Αν σε αυτό της προσφοράς επεκτείνετε η μνήμη RAM τότε με μόνο 17 ευρώ βάζεις άλλα 4gb και πάλι σου βγαίνει πιο φτηνά…
Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, andreas1gr είπε
  1. Είναι χωρίς Win 10…
  2. Αν σε αυτό της προσφοράς επεκτείνετε η μνήμη RAM τότε με μόνο 17 ευρώ βάζεις άλλα 4gb και πάλι σου βγαίνει πιο φτηνά…

Σωστός!

Επίσης στο laptop της προσφοράς μπορείς να αγοράσεις με 24 άτοκες δόσεις, που δεν μπορείς στο Σκρούτζ.

Αν δεν μπορείς να παραλάβεις από κατάστημα έχεις δωρεάν αποστολή και παράδοση, ενώ στο Σκρούτζ χρεώνεσαι.

Όσον αφορά το οικονομικό είναι προσφορά, με βάση τα κριτήρια του forum ( πάνω από 10% διαφορά ).

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, andreas1gr είπε
  1. Είναι χωρίς Win 10…

Απλά το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να βάλεις όποια μνήμη θέλεις. Πρέπει να έχει την ίδια ταχύτητα και τους ίδιους χρονισμούς. Άσε που αν βάλεις RAM άλλης εταιρείας οι πιθανότητες να έχεις κάποιο θέμα είναι μεγαλύτερες. Οπότε ίσως να χρειαστεί να πληρώσεις παραπάνω από 17€. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

18 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Απλά το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να βάλεις όποια μνήμη θέλεις. Πρέπει να έχει την ίδια ταχύτητα και τους ίδιους χρονισμούς. Άσε που αν βάλεις RAM άλλης εταιρείας οι πιθανότητες να έχεις κάποιο θέμα είναι μεγαλύτερες. Οπότε ίσως να χρειαστεί να πληρώσεις παραπάνω από 17€. 

Καμμία ασυμβατότητα.

Κάντε τουλάχιστον ένα Google search, πριν γράψετε κάτι λάθος.

https://www.crucial.com/compatible-upgrade-for/lenovo/ideapad-3-15ada05#memory

Επεξ/σία από Green Dragon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...