Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Johnkeppas είπε

Πρέπει και να το εγκαταστήσουμε ή αρκεί να το προσθέσουμε στη βιβλιοθήκη;

Απλώς το προσθέτεις.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αν μπορεί κάποιος, ας μου εξηγήσει πως παίρνω το add on amazons. Μπορώ να εκτελέσω τη διαδικασία τώρα και θα το πάρω το Σεπτέμβριο ή η όλη διαδικασία μπορεί να γίνει από Σεπτέμβριο;  

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, chriskourou είπε

Αν μπορεί κάποιος, ας μου εξηγήσει πως παίρνω το add on amazons. Μπορώ να εκτελέσω τη διαδικασία τώρα και θα το πάρω το Σεπτέμβριο ή η όλη διαδικασία μπορεί να γίνει από Σεπτέμβριο;  

What is Amazons?

Amazons is a DLC for A Total War Saga: TROY that will also come out in September 2020 – what’s more you can grab Amazons entirely for FREE if you’re a Total War Access account holder.

To claim this offer, you’ll need to link your Access and Epic Games Store accounts which you can do now if you like! To link your account, follow these steps:

1. Log in to your Total War Access account here
  2. Click on My Account in the upper navigation bar
  3. Click on the Epic Connect logo and log in with your Epic account credentials
  4. Grant permission to connect Access to your Epic account
  5. “Account Connected” will be displayed in My Account screen
  6. When Amazons DLC is made available, follow instructions from the in-game menu to claim

Once I connect my account, will the Amazons automatically appear in my account? Not quite! After you connect your accounts you will still need to collect your code from the Access dashboard and redeem the product from the Epic Store’s web page or launcher.

What if I wait until September to link my account? If you’d rather wait, not to worry – you will be able to link your account at launch of the Amazons DLC and even during the promotion (exact start/end dates TBC). This can be done via Total War Access with the URL above as well as from in the game.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, chriskourou είπε

Thanks @Lezantas26 . Συνδέθηκε ο λογαριασμός. Να υποθέσω το amazons δεν έχει δοθεί ακόμη; Γιατί δε μου το βγάζει στο inventory

το σεπτεμβρη καποια στιγμη θα βγει απ οτι καταλαβα

Δημοσ.

Επιπλέον.

https://www.epicgames.com/store/en-US/product/3-out-of-10-ep-2/home

Την προηγούμενη εβδομάδα δώθηκε το πρώτο και αυτήν δίνεται το δεύτερο επεισόδιο θα δωθούν και άλλα , πρακτικά είναι δωρεάν παιχνίδι νομίζω.

• Like 5
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Choutas είπε

Επιπλέον.

https://www.epicgames.com/store/en-US/product/3-out-of-10-ep-2/home

Την προηγούμενη εβδομάδα δώθηκε το πρώτο και αυτήν δίνεται το δεύτερο επεισόδιο θα δωθούν και άλλα , πρακτικά είναι δωρεάν παιχνίδι νομίζω.

Για να παίξει αυτό θέλει και το προηγούμενο δηλαδή; 

Δημοσ.
3 hours ago, Aurumnus said:

Να πάρει...

Don't worry, σιγουρα θα βρεθει καποιος στις αγγελιες να πουλαει "epic account με ΑΑΑ games και το νεο TROY" σε φιλικη τιμη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...