Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το που αλλάζει η ώρα έβγαζε 49,99 και έπαθα εγκεφαλικό κάνω ανανέωση μισό λεπτά και το είχε δωρεάν.

Ελπίζω να είναι καλό γιατί είμαστε απαιτητικοί πελάτες θέλουμε τα χρήματα μας να πιάνουν τόπο.

• Like 1
Δημοσ.

Προστέθηκε άμεσα και κατεβαίνει και με πολύ ικανοποιητική ταχύτητα (9MB/s) για το χαμό που θα γίνεται αυτή τη στιγμή.

Νωρίτερα δε μου εμφάνιζε την επιλογή να κάνω connect το account αλλά έγινε κι αυτό τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Choutas είπε

Με το που αλλάζει η ώρα έβγαζε 49,99 και έπαθα εγκεφαλικό κάνω ανανέωση μισό λεπτά και το είχε δωρεάν.

Ελπίζω να είναι καλό γιατί είμαστε απαιτητικοί πελάτες θέλουμε τα χρήματα μας να πιάνουν τόπο.

να πω την αληθεια το φοβαμαι πως δε θα ναι καλο. οσο κατεβαινει (θελει καμια μερα με 17GB μεγεθος :P) θα παω να δω κανα τρειλερ/gameplay να ξερω τι να περιμενω.

anyway, τζαμπα ειναι και εστω ενα απογευμα να μαλακιστω μαζι του "τ βγαλε τα λεφτα του"

ευχαριστουμε το ΤΣ για την ενημερωση :)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Edit...

Μπήκα από εφαρμογή και όλα οκ τελικά.

Κατεβάζει με τη μέγιστη οπότε μια χαρά.

Γενικά σε review λένε καλά λόγια.

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Inler είπε

Μου γράφει ότι έχει γίνει owned αλλά δεν έχει έρθει τίποτα στο email.

Δεν υπάρχει θέμα. Αργούν τα μαιλ τους, κάποιες φορές, σπάνια, δεν έρχονται και ποτέ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Inler είπε

Μου γράφει ότι έχει γίνει owned αλλά δεν έχει έρθει τίποτα στο email.

εμενα πολλες φορες δε μου χει ερθει καν μειλ. απλα μπες στην εφαρμογη και κατεβασε το παιχνιδι, ειναι στο λογαριασμο σου κανονικα ;)

Δημοσ.

Π'άντως έκαναν το αυτονόητο και το έβαλαν διαφορετική ώρα από τα δωρεάν παιχνίδια της εβδομάδας αλλιώς όντως θα έπεφταν οι σέρβερ.

Μην ξεχνάτε σε λίγες ώρες μπαίνουν και τα δύο δωρεάν της εβδομάδας.

Δημοσ.

Πολύ εύκολα το πήραμε, ούτε πεσμένοι servers ούτε τπτ.

Προς το παρόν έχουν απόλυτη επιτυχία τα συστήματά τους και τα load balancers 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...