Gatilaras Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Ο μεγαλος και το νεο αποκτημα χεχεχεχεχε 2
mphxths Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 @Gatilaras Ο μικρος ποιο μοντελο ειναι και τι specs εχει?
Gatilaras Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Hp x2 210,atom z8350,2gb-32gb και αλλα 64gb micro sd high speed. Το πηρα με win10 κ εβαλα μια τα mint για δοκιμη πως παει κ μαλλον εκει θα μεινει.
Zerg13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Εχω linux mint 20.04 xfce. Επειδη εχω ενα PD945, αν βαλω την εφαρμογη για YOUTUBE θα ειναι ελαφρυτερη; Προτεινεται; Αν ναι ποια εφαρμογη; Λυση για τις διαφημισεις υπαρχει;
gakos1112 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 34 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Εχω linux mint 20.04 xfce. Επειδη εχω ενα PD945, αν βαλω την εφαρμογη για YOUTUBE θα ειναι ελαφρυτερη; Προτεινεται; Αν ναι ποια εφαρμογη; https://www.unixmen.com/minitube-a-youtube-desktop-application-for-linux/ 35 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Λυση για τις διαφημισεις υπαρχει; https://addons.mozilla.org/de/firefox/addon/ublock-origin/ https://addons.mozilla.org/de/firefox/addon/adguard-adblocker/
snowflake99 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gakos1112 είπε https://addons.mozilla.org/de/firefox/addon/ublock-origin/ https://addons.mozilla.org/de/firefox/addon/adguard-adblocker/ Δεν έχω χρειαστεί ποτέ κάτι παραπάνω από το ublock origin σε browser. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2020 από snowflake99 1
Zerg13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Αρα το minitube δεν το βαζω, γιατι θα εχει διαφημισεις;
dancer_69 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Το minitube το δοκίμασα λίγο, δε φαίνεται να έχει διαφημίσεις, αλλά η αναζήτηση δε βγάζει κανένα αποτέλεσμα(δε λειτουργεί ουσιαστικά δηλαδή). Δοκίμασα και το MotionBox επί τη ευκαιρία, το οποίο εκτός από youtube έχει και κάποιες άλλες πλατφρόρμες(vimeo για παράδειγμα) και κάνει την αναζήτηση μέσω duckduck2go. Ούτε αυτό έχει διαφημίσεις. 2
Zerg13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Να μην ζηταει κωδικο κατα το login πως το ενεργοποιω; 2) πως βαζω το firefox να φορτωνει στο start up?
mphxths Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Να μην ζηταει κωδικο κατα το login πως το ενεργοποιω; Μηδεν πληροφοριες , αλλα "νοιωθω Πυθια στην τοποθεσια insomnia.gr". Θα υποθεσω οτι τρεχεις linux mint CINNAMON. System Settings - Login window - Users (tab) - Automatic login (section) - Username (field) = το username σου. 17 λεπτά πριν, Zerg13 είπε πως βαζω το firefox να φορτωνει στο start up? System Settings - Startup Applications - Πατας το + - Choose Application - Επιλεγεις το firefox - Add Application Ενημερωτικα , το γοογλε δουλευει , δεν εχει θεμα Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2020 από mphxths 1
Zerg13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, mphxths είπε Θα υποθεσω οτι τρεχεις linux mint CINNAMON. Οτι γραφει πανω το thread. Εξυπακουεται
mphxths Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε Οτι γραφει πανω το thread. Εξυπακουεται Ε καλα , αν ρωτησει καποιος που τρεχει linux mint xfce δεν ειναι ακυρος , ουτε ακυρο σημειο. Απλα επειδη υπαρχει και αυτη η εκδοχη του linux mint , καλο θα ηταν να το ξεραμε Τεσπα , ελπιζω να γινει η δουλεια...
fousekos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα σε όλους. Θα ηθελα να ρωτήσω αν μπορώρω μέσω ρουτερ να συνδέσω τους 2 σταθερούς. Ο ενας εχει το Μint 20 και ο άλλος εχει win10. Ευχαριστώ πολύ.
snowflake99 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, fousekos είπε Καλησπερα σε όλους. Θα ηθελα να ρωτήσω αν μπορώρω μέσω ρουτερ να συνδέσω τους 2 σταθερούς. Ο ενας εχει το Μint 20 και ο άλλος εχει win10. Ευχαριστώ πολύ. Όταν λες "να τους συνδέσεις" τι ακριβώς εννοείς; Αν εννοείς γενικά να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους, τότε αυτό γίνεται απλά με το να είναι συνδεδεμένοι στο ίδιο router, είτε μέσω ethernet είτε wifi. Αν και η ερώτηση ξεφεύγει από το θέμα.
fousekos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, snowflake99 είπε Όταν λες "να τους συνδέσεις" τι ακριβώς εννοείς; Αν εννοείς γενικά να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους, τότε αυτό γίνεται απλά με το να είναι συνδεδεμένοι στο ίδιο router, είτε μέσω ethernet είτε wifi. Αν και η ερώτηση ξεφεύγει από το θέμα. Για σας. Έχεις δίκιο δεν έδωσα περισσότερα στοιχεία. Ήθελα να πω, να μπορώ να διαμοιράζω αρχεία μεταξύ τους και να βλέπει ο ενας τα αρχεία του αλλου. Είναι συνδεδεμένοι και οι δυο με ethernet μέσω rooter. Έγραψα εδώ γιατί δεν βρήκα σχετικό θέμα και επειδή εχω Mint 20 στον έναν. Συγνώμη δεν πίστευα ότι είναι άσχετη η ερώτηση μου με το θέμα. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2020 από fousekos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα