Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, toketog είπε

Ακριβώς! Ποτέ δεν αμφισβήτησα το γεγονός ότι αυτά τα λεφτά δόθηκαν αποκλειστικά για τις λευκές περιοχές, απλά θα μπορούσαν κάλλιστα τα κεφάλαια να διατεθούν σε αστικές ζώνες όπου για τον X Ψ λόγο οι πάροχοι δεν έχουν επενδύσει σε FTTC/FTTH. Στην 2η περίπτωση τα κεφάλαια στατιστικά θα είχαν μεγαλύτερη "απόσβεση" αλλά όπως είπε και ο @masteripper όλα γίνονται για τα νούμερα 

Ναι προφανως ισχυει αυτο που λες για μεγαλυτερη αποσβεση σε αστικες ζωνες αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα εδινε χρηματοδοτηση η ΕΕ για κατι τετοιο. 

Το συγκεκριμενο πακετο παντως ηταν αυστηρα για rural. Δε μπορουσαν να παρουν τα λεφτα οι παροχοι για να τα ριξουν αλλου.

Δημοσ.

Δηλαδή μου έδωσαν ρούτερ του πενταευρου ΖΤΕ που έχει 2,4ghz με όριο τα 50 mbs ταχύτητα δεδομένων*; Αλλιώς Ethernet?

Υπήρχε βέβαια ενδεχόμενο να είχε bottleneck και από την ασύρματη κάρτα δικτύου του laptop μου;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Δηλαδή μου έδωσαν ρούτερ του πενταευρου ΖΤΕ που έχει 2,4ghz με όριο τα 50 mbs ταχύτητα δεδομένων*; Αλλιώς Ethernet?

Υπήρχε βέβαια ενδεχόμενο να είχε bottleneck και από την ασύρματη κάρτα δικτύου του laptop μου;

Συμβαίνει συχνά να δίνουν ρουτερ που παίζει στα 2.4ghz ακόμα και σε 100ρες.

Είτε τράβα καλώδιο να σωθείς, είτε βάλε κάποιο καλό AP

Ναι υπάρχει και η πιθανότητα να είναι bottleneck της κάρτας δικτύου, αλλά στο screenshot φαίνεται να έχεις χαμηλό σήμα όπως και να χει 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, toketog είπε

Συμβαίνει συχνά να δίνουν ρουτερ που παίζει στα 2.4ghz ακόμα και σε 100ρες.

Είτε τράβα καλώδιο να σωθείς, είτε βάλε κάποιο καλό AP

Ναι υπάρχει και η πιθανότητα να είναι bottleneck της κάρτας δικτύου, αλλά στο screenshot φαίνεται να έχεις χαμηλό σήμα όπως και να χει 

Πηρα ενα extender σημερα, διπλασιαστηκε η χαμηλη ταχυτητα που ειχα αλλα και παλι σαν το καλωδιο δεν παιζει

Δημοσ.
Στις 13/8/2020 στις 11:20 ΜΜ, aris1986 είπε

Πηρα ενα extender σημερα, διπλασιαστηκε η χαμηλη ταχυτητα που ειχα αλλα και παλι σαν το καλωδιο δεν παιζει

Το repeater παλι 2,4ghz δινει. Και εμένα στη 200ρα με το 2,4 όταν είμαι κοντά max πιάνει 70-80mbps.

Οπότε αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις ένα καλο access point Και να δίνεις από εκεί wifi.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...