Προς το περιεχόμενο

AMAZFIT Stratos / Pace 2 Smartwatch 89,26€ - Gearbest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είχα για 1,5 χρόνο. Είναι προσφορά σε αυτά τα χρήματα αλλά δεν το προτείνω

Στα θετικά οι πέντε ημέρες μπαταρία, ο καλύτερος μετρητής βημάτων που έχω δει σε ρολόι (δε τον κορόιδευες με τίποτε π.χ. κουνώντας τον αγκώνα σου) και το ακριβές αν και αργό να συγχρονίσει GPS. Επίσης τους τελευταίους μήνες είχαν βελτιώσει πολύ το app στο κινητό τους.

Το ρολόι έχει lag στο menu του. Στον 1 1/2 χρόνο πέθανε, αρνούνταν να φορτίσει. Ο φορτιστής ήταν οκ, έδινε ρεύμα, το ίδιο το ρολόι δε φόρτιζε.

Γενικά μέτρια εμπειρία. Προτιμήστε κάτι άλλο.

• Like 2
Δημοσ.

Πολλα προβληματα που θα ταλαιπωρησουν εαν δεν εχεις την αντιπροσωπεια διπλα και ασχοληθεις με Κινα. Γενικα πολλα προβληματα που θα ελεγα δεν αξιζει ουτε εαν εχεις την αντιπροσωπεια διπλα στο σπιτι σου. Κριμα γιατι το ρολοι ειναι αξιολογο.

Απο την αλλη βρισκεις το T-Rex πιο νεο και πιο καλη κατασκευη στα 110€ περιπου πια. Οποτε εαν σου αρεσει σαν σχεδιο δεν εχουν νοημα τα Stratos. 

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο έγινε με την φόρτιση και σε εμένα αυτή την εβδομάδα και το εστειλα μήπως με καλύψει η εγγύηση... Από ότι καταλαβα καλύτερα να το κρατούσα να εδένα το αρνί στη σουβλα τώρα το δεκαπενταυγουστο.. 

Δημοσ.

Εγώ το έχω από τότε που βγήκε σχεδόν, αλλά δεν του έχω κάνει σκληρή χρήση. Του έχω βάλει μεταλλικό λουράκι και το ξεπλένω κάθε φορά που το βγάζω.

Από ποιότητα κατασκευής είμαι ευχαριστημένος, από software όμως όχι και τόσο.

Κολλάει συχνά, μπουκώνει κάποιες φορές και θέλει restart.

Δημοσ.

Και εγώ το έχω. Μου το έκανε πάσα ο αδερφός μου για να πάρει ένα Garmin. Δεν έχω παρατηρήσει αυτό το πρόβλημα που λένε με το τζαμάκι. Αλλά μπορώ να πώ οτι το προσέχω σχετικά. Δεν το έχω βάλει ποτέ στη θάλασσα (ο αδερφός μου το έβαζε κανονικά) και δε το φοράω ούτε όταν κάνω μπάνιο. Το χρησιμοποιώ κυρίως όταν τρέχω ή όταν περπατάω. Αν έχεις καιρό να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή στο κινητό και να κάνεις sync σου πετάει μήνυμα ότι το AGPS has expired και σε προτρέπει να ανοίξεις την εφαρμογή για να το ανανεώσει. Κάτι που μπορεί να κάνει μέχρι και μισή ώρα που σημαίνει ότι ναι μεν λειτουργεί σαν βηματομετρητής και σαν μετρητής απόστασης αλλά δουλεύεις χωρίς GPS. Επίσης κάτι που με ενοχλεί είναι ότι ώρες ώρες μετράει παλμούς ότι να 'ναι. Δείχνει πχ ότι έχω πιάσει 170 παλμούς ενώ στη πραγματικότητα μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή να έχω 110 (σε σχετικά έντονο περπάτημα). Σφίγγω το λουρί όσο γίνεται και το ανεβάζω λίγο πιο πάνω πάλι τα ίδια. Την επόμενη μέρα λειτουργεί κανονικά. Επίσης έχω παρατηρήσει και εγώ ότι ώρες ώρες κάνει μπουκώματα και θέλει restart για να στρώσει. Η εφαρμογή στο κινητό ανανεώνεται σχετικά συχνά, τα updates στο ρολόι γίνεται μια στο τρίμηνο. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα συγχρονισμού με το κινητό μέσω Bluetooth. Πάντα το έβλεπε με τη μια. Σε αυτονομία επειδή χρησιμοποιώ καθημερινά GPS με βγάζει γύρω στις 3-4 μέρες το πολύ. Αρκετά watchfaces που μπορείς να το προσαρμόσεις μια χαρά. Η φωτεινότητα είναι μέτρια σε συνθήκες έντονου ήλιου. Βέβαια εγώ δε το έχω πολύ ψηλά στην φωτεινότητα γιατί πατώνει τη μπαταρία. 

Το σίγουρο είναι ότι επειδή το έχω συνηθίσει πλέον, μου είναι σίγουρα δύσκολο να περάσω σε συμβατικό ρολόι, οπότε αν χαλάσει θα επιλέξω πάλι κάτι τέτοιο. Χωρίς να ξέρω τι γίνεται στον ανταγωνισμό και επειδή είναι το πρώτο ρολόι τέτοιου είδους που παίρνω, θα έλεγα ότι για 90 ευρώ είναι μάλλον καλή τιμή, με την προϋπόθεση φυσικά ότι δε σου σκάει κομμάτι με προβληματικό τζαμάκι. Γιατί το να πετάς 90άρια για μένα δεν είναι εύκολο. 150 ευρώ που δηλώνει σαν αρχική τιμή η αλήθεια είναι ότι δε θα τα έδινα. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, seventh_son είπε

Η φωτεινότητα είναι μέτρια σε συνθήκες έντονου ήλιου. Βέβαια εγώ δε το έχω πολύ ψηλά στην φωτεινότητα γιατί πατώνει τη μπαταρία. 

Μα το ατού του συγκεκριμένου είναι ότι όσο πιο πολύ ήλιο έχει, τόσο πιο καλά φαίνεται η οθόνη.

Εγώ το έχω μόνιμα στο auto, και αν δεν πατήσω το κουμπί δεν ανάβει καθόλου το φως. έχω προσαρμόσει μαύρο φόντο με άσπρους δείκτες και φαίνεται μια χαρά.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Μα το ατού του συγκεκριμένου είναι ότι όσο πιο πολύ ήλιο έχει, τόσο πιο καλά φαίνεται η οθόνη.

Εγώ το έχω μόνιμα στο auto, και αν δεν πατήσω το κουμπί δεν ανάβει καθόλου το φως. έχω προσαρμόσει μαύρο φόντο με άσπρους δείκτες και φαίνεται μια χαρά.

Τι να σου πω εγώ το έχω Auto backlight off και Backlight στο 2 και όταν είμαι κάτω από τον ήλιο βλέπω με δυσκολία. 

Δημοσ.

Πολύ τίμιο ρολόι. Μόνο και μόνο που είναι always display on με το Face που έχεις επιλέξει αρκεί.ολα τα άλλα ρολόγια  είναι μια μαυρίλα..... Σαν κλειστά συνέχεια. Δεν κολλάει πουθενά όμορφο με gps . Καλή διάρκεια μπαταρίας .. βασικό. Η εφαρμογή amazfit άψογη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, seventh_son είπε

Δεν υποστηρίζει σίγουρα Ελληνικά. 

Για τη συγκεκριμένη έκδοση δεν ξέρω, το δικό μου πάντως που είναι global δεν έχει ελληνικά στο μενού αλλά οι ειδοποιήσεις από Viber, sms κτλ φαίνονται μια χαρά με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες και με τόνους.

Η εφαρμογή για το τηλέφωνο υποστηρίζει κανονικά την ελληνική γλώσσα

Επεξ/σία από k_dinos
Δημοσ.

Μην το αγοράσετε παιδια! Προβληματικό ρολόι που δεν κάνει αυτά που διαφημίζει. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεκολλήσει το τζάμι στο κάτω μέρος και να πάρει υγρασία και να χαλάσει. Μαύρο λοιπόν, τουλάχιστον από εμένα, σε όλες τις σειρές ρολογιών της Xiaomi, καθώς πέταξα 150 ευρώ για ένα χαμηλής ποιότητας προβληματικό ρολόι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...