greengr21 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Η αντικειμενικη αξια εχει αξια(sic) μονο για την εφορια,ενταξει ειμαστε? Υ.Γ. ενταξει ειμαστε 5
brazydude Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 θέλω να πουλήσω ένα κατάστημα που έχω. πως μπορώ να ξέρω αν για παράδειγμα 80000 ευρό είναι αρκετά η όχι. υπάρχει κάποιος τρόπος ? η άπλα βάζω ότι πόσο θέλω και αν πουληθεί πουλήθηκε. ευχαριστώ
greengr21 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, brazydude είπε θέλω να πουλήσω ένα κατάστημα που έχω. πως μπορώ να ξέρω αν για παράδειγμα 80000 ευρό είναι αρκετά η όχι. υπάρχει κάποιος τρόπος ? η άπλα βάζω ότι πόσο θέλω και αν πουληθεί πουλήθηκε. ευχαριστώ πηγαινε ρωτα σε ενα μεσιτη να σου πει τι παιζει στην περιοχη,εισαι πανω απο 18 και γραφεις τετοια πραγματα?ψαχνεις εδω περα την αντικειμενικη αξια της καθε περιοχης? 1 1
brazydude Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 φυσικά και είμαι πάνω από 18. θα πάω αύριο να ρωτήσω. ευχαριστώ.
Βασίλης_29 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Η αντικειμενικη αξία του ακινήτου αναγράφεται στο εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ, μπορείς βέβαια να την υπολογίσεις και μόνος σου αν έχεις ασχοληθεί. Η εμπορική αξία δεν έχει σχέση με την αντικειμενική, για την εμπορική ρωτάς μεσίτη η καλύτερα εκτιμητή ακινήτων. Την τιμή πώλησης του ακινήτου την επιλέγεις εσύ και βάζεις όσο θέλεις, με τις αναμενόμενες συνέπειες φυσικά αν η τιμή έχει μεγάλες αποκλίσεις από την εμπορική της περιοχής και του ακινήτου. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2020 από Βασίλης_29 2
jadawin Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 30 λεπτά πριν, greengr21 είπε πηγαινε ρωτα σε ενα μεσιτη να σου πει τι παιζει στην περιοχη,εισαι πανω απο 18 και γραφεις τετοια πραγματα?ψαχνεις εδω περα την αντικειμενικη αξια της καθε περιοχης? Συμβουλή ζήτησε ο άνθρωπος, δεν είναι πρέπον να τον κράζουμε! Αν μεθαύριο ζητούσες συμβουλή για κλιματιστικό, θα ήθελες ανάλογη απάντηση του τύπου : "τράβα ρώτα στον Κωτσόβολο"; 3
NikosKallithea Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Ασε που οι μεσίτες δεν ξέρουν τις αντικειμενικές αξιες, αυτα τα ξέρουν η εφορεία και οι συμβολαιογράφοι 2
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Κοιτα τι βρηκα https://www1.gsis.gr/gspp/dhpe/faces/first;jsessionid=T1_kkXe4zKAfra3hXpmdHzrlstM2m2CToMp7rMG1DUeH71B62ZzH!1319458736?amp%3B= http://antikeimenikes-aksies.gr/index.php/prosdiorismos-antikeimenikhs-aksias https://www.taxheaven.gr/news/41179/prosdiorismos-antikeimenikhs-axias-metabibashs-akinhtwn-apo-thn-istoselida-toy-ypoik Μαγικό;
xsterg Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 18 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ασε που οι μεσίτες δεν ξέρουν τις αντικειμενικές αξιες, αυτα τα ξέρουν η εφορεία και οι συμβολαιογράφοι ακριβως. οι μεσιτες μονο κατα προσεγγιση και παλι δεν θα ξερουν. ο μονος αρμοδιος ειναι ο συμβολαιογραφος και η εφορια. εχουν ειδικο προγραμμα οπου υπολογιζουν την αντικειμενικη αξια του καθε ακινητου.
billyg599 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 19 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ασε που οι μεσίτες δεν ξέρουν τις αντικειμενικές αξιες, αυτα τα ξέρουν η εφορεία και οι συμβολαιογράφοι Ακριβώς. Πάνε σε ένα συμβολαιογράφο. Δεν χρεώνουν και στο υπολογίζουν με απόλυτη ακρίβεια. Αυτή είναι η δουλειά τους. Πες ότι ενδιαφέρεσαι να το πουλήσεις..
tigergreg Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 12/8/2020 στις 11:37 ΜΜ, KiriosMarios είπε Γενικός κανόνας ότι πουλάς πάντα ακριβότερα απότι είναι η αντικειμενική αξία. Πολλες οι εξαιρεσεις πλεον για να θεωρηθει κανονας. Αυτο συμβαινει γιατι σε αρκετες περιοχες οι αντικειμενικες εμειναν στα προ 10ετιας δεδομενα ενω οι εμπορικες πεσαν στην αβυσσο... ΠΧ διαμερισμα παραθαλασσιο 50τμ στην αρτακη εχει σημερα αντικειμενικη 40000 και εμπορικη κατω απο 22000.... Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2020 από tigergreg 1 1
kirileman Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 12/8/2020 στις 11:13 ΜΜ, brazydude είπε θέλω να πουλήσω ένα κατάστημα που έχω. πως μπορώ να ξέρω αν για παράδειγμα 80000 ευρό είναι αρκετά η όχι. υπάρχει κάποιος τρόπος ? η άπλα βάζω ότι πόσο θέλω και αν πουληθεί πουλήθηκε. ευχαριστώ Ρώτα μερικούς μεσίτες της περιοχής, δεν χρειάζεσαι την αντικειμενική. Πόσο μπορεί να νοικιαστεί το κατάστημα ή αν είναι τώρα νοικιασμένο, πόσο; Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2020 από kirileman
NikosKallithea Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 17 λεπτά πριν, kirileman είπε Ρώτα μερικούς μεσίτες της περιοχής, δεν χρειάζεσαι την αντικειμενική. Πόσο μπορεί να νοικιαστεί το κατάστημα ή αν είναι τώρα νοικιασμένο, πόσο; Οι μεσίτες δεν σου δίνουν τετοια πληροφορία ή και να σου δώσουν θα ειναι του ποδαριού Θα σου πουν φερε μου τα συμβόλαια, να καταχωρηθούν για τον αέρα τον κοπανιστο που πουλάνε και μετά θα σου πουν.
kirileman Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Οι μεσίτες δεν σου δίνουν τετοια πληροφορία ή και να σου δώσουν θα ειναι του ποδαριού Θα σου πουν φερε μου τα συμβόλαια, να καταχωρηθούν για τον αέρα τον κοπανιστο που πουλάνε και μετά θα σου πουν. Ό,τι να 'ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα