Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Just now, NamelessDead said:

Το point δεν ηταν οτι το Tetris ειναι Triple-A. Το point μου ειναι οτι καποιοι, εδω και 20 μερες απο το event της MS εχετε λυσσαξει. Σελίδες με κατεβατα για την καταντια της και ποσο ασχετοι ειμαστε οσοι προτιμαμε Xbox. Λες και η Σονυ εδειξε τα αριστουργηματα. Κατεβατα για το Tetris αλλα η Sony που εδειξε σκακι τσιμουδια ε; Θες λοιπον να μετρησουμε τα event;

Sony. 10 exclusive εκ των οποιων τα μονα που ειναι Triple A είναι το GT7, και το Horizon. Τα υπολοιπα ειναι remaster, DLC ή indie. ΟΛΑ τα υπολοιπα που εδειξε η Sony ειναι indie, timed exclusives η multi-platform.

Microsoft. 15-20  που θυμαμαι. Απο αυτά τα περισσότρα Triple-A. Halo, State of Decay 3, Forza, Everwild, Avowed, Hellblade 2, Stalker 2 κτλ κτλ. Μου ειναι αδιάφορο αν σου αρέσουν η τα προτιμάς. Ειναι triple-A και ειναι exclusives. Επιπλεον ολα σχεδον τα 3rd party θα παιζουν καλυτερα στο X. Επίσης εχει το Game Pass με 100+ games απο triple A μέχρι indie. Εχει το game pass να μπορείς να παίζεις οπου γουσταρεις, εχει backwards compatible με 3 γενιές xbox. 1000 games του original, 2085 του 360 και περισσοτερα απο 2500 του One. Ναι προφανως θα υπαρχουν ασυμβατότητες. 

Αλλά το point παραμένει. Το Series X θα ειναι δυνατότερο, φθηνοτερο (μαλλον) με χιλιάδες περισσοτερα games, πολλά απο τα παλια enhanced. Aν λοιπόν εσυ θεωρείς τραγική την MS, υποθέτω μείνε με την Sony που ειναι χειρότερη σε ολα απλά καθε 2-3 χρόνια βγάζει ενα 3rd person cover shooter με διαφορετικό skin για να χαιρεστε. Εγω, προσωπικα, προτιμω την λογική της MS

Συγγνώμη αλλά διάβασα μόνο την 1η παράγραφο γιατί μετά είδα ότι το γυρνάς συζήτηση για ανήλικα 😁

Ευχαρίστως να παραθέσεις παλαιότερα μου μηνύματα που προσβάλλω ή γράφω κατεβατά για τις νέες κονσόλες και τους χρήστες 🙂 Αλλά ξέρω ξέρω είμαι κομπλεξικός και ηλίθιος γιατί έμαθα σε κάποιους τι σημαίνει launch exclusive και τι AAA παιχνίδι 😂

Nice try πάντως

• Sad 1
  • Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, NamelessDead είπε

Το point δεν ηταν οτι το Tetris ειναι Triple-A. Το point μου ειναι οτι καποιοι, εδω και 20 μερες απο το event της MS εχετε λυσσαξει. Σελίδες με κατεβατα για την καταντια της και ποσο ασχετοι ειμαστε οσοι προτιμαμε Xbox. Λες και η Σονυ εδειξε τα αριστουργηματα. Κατεβατα για το Tetris αλλα η Sony που εδειξε σκακι τσιμουδια ε; Θες λοιπον να μετρησουμε τα event;

Sony. 10 exclusive εκ των οποιων τα μονα που ειναι Triple A είναι το GT7, και το Horizon. Τα υπολοιπα ειναι remaster, DLC ή indie. ΟΛΑ τα υπολοιπα που εδειξε η Sony ειναι indie, timed exclusives η multi-platform.

Microsoft. 15-20  που θυμαμαι. Απο αυτά τα περισσότρα Triple-A. Halo, State of Decay 3, Forza, Everwild, Avowed, Hellblade 2, Stalker 2 κτλ κτλ. Μου ειναι αδιάφορο αν σου αρέσουν η τα προτιμάς. Ειναι triple-A και ειναι exclusives. Επιπλεον ολα σχεδον τα 3rd party θα παιζουν καλυτερα στο X. Επίσης εχει το Game Pass με 100+ games απο triple A μέχρι indie. Εχει το game pass να μπορείς να παίζεις οπου γουσταρεις, εχει backwards compatible με 3 γενιές xbox. 1000 games του original, 2085 του 360 και περισσοτερα απο 2500 του One. Ναι προφανως θα υπαρχουν ασυμβατότητες. 

Αλλά το point παραμένει. Το Series X θα ειναι δυνατότερο, φθηνοτερο (μαλλον) με χιλιάδες περισσοτερα games, πολλά απο τα παλια enhanced. Aν λοιπόν εσυ θεωρείς τραγική την MS, υποθέτω μείνε με την Sony που ειναι χειρότερη σε ολα απλά καθε 2-3 χρόνια βγάζει ενα 3rd person cover shooter με διαφορετικό skin για να χαιρεστε. Εγω, προσωπικα, προτιμω την λογική της MS

ΥΓ. Το TLDR ηταν γενικο. Σε εσενα απευθυνομουν με την προταση κάτω απο το quote σου

Τα πες ολα αγαπητε και να ξερεις πως σαν xbox fans εχουμε διαλεξει τον ιδιο δυσκολο, ανηφορικο, μοναχικο δρομο που εχει διαλεξει ο Αlan N. απεναντι στο θηριο που λεγεται Σονυ (αληγορικα μιλωντας). 

Εδω θα ειμαστε σε λιγους μηνες οταν η υπεροχη της κονσολας και των υπηρεσιων φανει στην πραξη, οχι για να βουλωσει στοματα των σονυ φανμπουζ (ποιος εχει χρονο γι'αυτα) αλλα για να (επι)δειξει ποιο συστημα και στρατηγικη ειναι ανωτερη και καλυτερη για την τσεπη ολων οσων ξερουν τι ειναι καλο για παρτυ τους και οχι για να γεμιζουν την κερκιδα της καθε εταιρειας.

gods to the godless, my friend.

Επεξ/σία από hexenlord
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, gRim είπε

Συγγνώμη αλλά διάβασα μόνο την 1η παράγραφο γιατί μετά είδα ότι το γυρνάς συζήτηση για ανήλικα 😁

Ευχαρίστως να παραθέσεις παλαιότερα μου μηνύματα που προσβάλλω ή γράφω κατεβατά για τις νέες κονσόλες και τους χρήστες 🙂 Αλλά ξέρω ξέρω είμαι κομπλεξικός και ηλίθιος γιατί έμαθα σε κάποιους τι σημαίνει launch exclusive και τι AAA παιχνίδι 😂

Nice try πάντως

Πραγματικά 100000000 συγγνώμη που σε τεχνολογικό forum τολμησα να συγκρινω 2 τεχνολογικά προιοντα. Μάλλον ειμαι 15χρονο οντως

Δημοσ.
14 minutes ago, NamelessDead said:

Πραγματικά 100000000 συγγνώμη που σε τεχνολογικό forum τολμησα να συγκρινω 2 τεχνολογικά προιοντα. Μάλλον ειμαι 15χρονο οντως

Μην ξεχάσεις να παραθέσεις και τα μηνύματα μου με τα κατεβατά που έλεγες για τις τελευταίες 20 μέρες 😀.

Για την ηλικία σου δικαιολογούντε εν μέρει οι χαρακτηρισμοί προς άλλους όπως κομπλεξικοί και ηλίθιοι για μια παιχνιδοκονσόλα. Αργότερα που θα ασχοληθείς με πιο σημαντικά πράγματα θα καταλάβεις πόσο ανούσια ήταν όλα αυτά 🙂 

Δημοσ.
5 hours ago, NamelessDead said:

καθε 2-3 χρόνια βγάζει ενα 3rd person cover shooter με διαφορετικό skin για να χαιρεστε

Λίγο ειρωνικό αυτό όταν το μεγαλύτερο exclusive της Microsoft στη γενιά αυτή ήταν το Gears of War. 

Αλήθεια έχεις δει τα exclusives του PS4 και βλέπεις μόνο 3rd person cover shooters? 

Δημοσ.

Λέτε να βγει το s μαζί με το x? Δεν έχω λεφτά για το x και περιμένω το s. Αλλά παράξενο που δεν έχει πει τίποτα η Microsoft. Λέτε να βγει τον Νοέμβρη η να βγει το 21?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 ώρες πριν, Skull_Assasin είπε

Λέτε να βγει το s μαζί με το x? Δεν έχω λεφτά για το x και περιμένω το s. Αλλά παράξενο που δεν έχει πει τίποτα η Microsoft. Λέτε να βγει τον Νοέμβρη η να βγει το 21?

Η microsoft δεν έχει πει κάτι ακόμα γιατί πρώτα κοιτάει να προωθήσει το SeriesX που θα κονταροχτυπηθεί με το ps5. Λογικά μέχρι τέλος του μήνα θα ξέρουμε για το S(Lockhart) μιας και η διαρροή του Controller που το επιβεβαίωσε και επίσημα χάλασε την φιέστα. 

Εγώ πιστεύω θα βγούνε μαζί μιας και το S μαζί με το GP είναι η κύρια κονσόλα που θα οδηγήσει την MS στην νέα γενιά και θα κάνει τις περισσότερες πωλήσεις. Το Series X όπως και το One X είναι το κάτι παραπάνω που θέλει μια μερίδα premium χρηστών για την έξτρα εμπειρία και υπάρχουν για να έχει ο κόσμος επιλογές και να μην περιορίζεται σε μια κονσόλα. Οι casual χρήστες δεν ενδιαφέρονται για εξωτικούς SSD , τεραφλοπ και 4k. Επίσης δεν πιστεύω στις φήμες ότι θα βγει χωρίς disk drive και ούτε το σχήμα του θα είναι όπως το παρουσιάζουν στο νετ ένα μισό Series X κουτί. Εκτιμώ πως και disk drive θα έχει και το σχέδιο θα είναι πιο κοντά στο One X, mark my words.

"There are different sets of consumers who want different levels of experience at different price points," Greenberg told Eurogamer at the time. "A big part of that is having a console on the market that's at a mass-market price-point. Consumers who are new to the experience, or who want a more casual experience, don't have to pay a premium for features they would probably never use."

Not everyone needs or wants the highest-spec machine, and the expected $500 price point of the Series X might be out of reach for a portion of the gaming crowd, especially coming out of the COVID-19 pandemic. This is where the Lockhart system could fill the gap.

Phil Spencer told Gizmodo that it was releasing the Xbox One X to give people the option to have the fastest and most powerful console if they wanted it while the lower-price Xbox One S would be the market-leader in terms of sales. "We'll sell more Ses than we do Xes, no doubt about that," Spencer said. "But the person that plays a lot is looking for the best experience, and we wanted to deliver that."

Επεξ/σία από Saloufas
Δημοσ.

Εγώ πάντως μετάνιωσα οικτρά την αγορά του Xbox. Είχε ελάχιστους τίτλους που με ενδιέφεραν. Λάθος μ που δεν το έψαξα περισσότερο. Ποτε ξανά. 

Δημοσ.
1 hour ago, Orama1 said:

Εγώ πάντως μετάνιωσα οικτρά την αγορά του Xbox. Είχε ελάχιστους τίτλους που με ενδιέφεραν. Λάθος μ που δεν το έψαξα περισσότερο. Ποτε ξανά. 

Ξεκάθαρα. 

Τι να λέμε τώρα, μην το συζητάς! 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Skull_Assasin είπε

αμα δεν προλαβει να πιασει την χριστουγεννιατικη αγορα φιλε μου , θα ζοριστει πολυ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πότε θα πιάσετε το νόημα;

Θα πάτε να αγοράσετε μία συσκευή όσο προηγμένη και να είναι σε specs, χωρίς να έχει την παραμικρή ποικιλία σε games και χωρίς να εισάγει κάποιο νέο τρόπο χειρισμού ή νέο είδος παιχνιδιού;

Απλά χαίρεστε έχοντας τη νέα γενιά κονσόλας με τραγικά exclusives;

Το παράδειγμα με το dremcast ήταν όντως επιτυχημένο.

Επεξ/σία από johnny7_7
Δημοσ.

εγώ από την εποχή που ανακατεύτηκα με τις κονσόλες και απόκτησα την πρώτη μου κονσόλα το XBOX 360 Slim δεν κοίταξα άλλη ειδικά το PS που μια ζωή θυμάμαι από εποχή ADSL τα προβλήματα που είχε το PSN σε σχέση με το XBOX Live

ούτε έχω μετανιώσει για την αγορά του XBOX One , ούτε για το XBOX One X αλλά ούτε θα μετανιώσω για την αγορά του XBOX Series X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...