Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Thresh είπε

Ούτε ο p3tran να ταν...

Έχει γλεντήσει τόσο κόσμο ο Πετράν, που έχει εξαφανιστεί από τα φόρουμ κι ακόμα τον θυμούνται

• Like 3
  • Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 minutes ago, IceMatrix said:

Έχει γλεντήσει τόσο κόσμο ο Πετράν, που έχει εξαφανιστεί από τα φόρουμ κι ακόμα τον θυμούνται

Υποθέτω δεν βάζεις μέσα τους επόμενους κάμποσους λογαριασμούς που έφτιαξε έτσι? 

Δημοσ.

Βy the way, βλέπω πολύ κόσμο εδώ μέσα που είναι απο το φόρουμ κονσόλας που έχει περισσότερες σελίδες το thread του αντίπαλου δέους, απο αυτό της δικιάς τους. Για τέτοιο no-lifing μιλάμε, και έχουν και την πλάκα να την λένε σε κόσμο που γουστάρει Χbox, στο νήμα του Xbox. 

5 λεπτά πριν, NickTG είπε

Υποθέτω δεν βάζεις μέσα τους επόμενους κάμποσους λογαριασμούς που έφτιαξε έτσι? 

Βρε ότι θέλεις βάλε μέσα. Ανεξίτηλος έχει μείνει

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 minutes ago, IceMatrix said:

Βy the way, βλέπω πολύ κόσμο εδώ μέσα που είναι απο το φόρουμ κονσόλας που έχει περισσότερες σελίδες το thread του αντίπαλου δέους, απο αυτό της δικιάς τους. Για τέτοιο no-lifing μιλάμε, και έχουν και την πλάκα να την λένε σε κόσμο που γουστάρει Χbox, στο νήμα του Xbox. 

Εγώ πάλι βλέπω διπλά και τριπλά trolloaccounts.  Ε ρε χαμός που έχει να γίνει σε λίγους μήνες 😂

edit: μην παρεξηγηθώ δεν αναφέρθηκα σε εσένα όταν μίλησα για troll 🙂

Επεξ/σία από gRim
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gRim είπε

Εγώ πάλι βλέπω διπλά και τριπλά trolloaccounts.  Ε ρε χαμός που έχει να γίνει σε λίγους μήνες 😂

Τι εννοείς φίλε μου?🤔 Μιλάς για εμένα? Και τι ακριβώς χαμός θα γίνει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, IceMatrix said:

Τι εννοείς φίλε μου?🤔 Μιλάς για εμένα? Και τι ακριβώς χαμός θα γίνει?

Συγγνώμη είχα κάνει edit αλλά δεν το είδες. Δεν αναφέρθηκα σε εσένα αλλά στο γνωστό troll που μόνο το τελευταίο δίμηνο έχει φτιάξει περισσότερα accounts από τα παιχνίδια που έχει το gamepass 😂 Αν τώρα με το παραμικρό γίνεται της κακομοίρας δε θέλω να φανταστώ τι θα γίνει όταν με το καλό κυκλοφορήσουν οι κονσόλες..σε αυτό τον χαμό αναφερόμουν 🙂

Επεξ/σία από gRim
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gRim είπε

Συγγνώμη είχα κάνει edit αλλά δεν το είδες. Δεν αναφέρθηκα σε εσένα αλλά στο γνωστό troll που μόνο το τελευταίο δίμηνο που έχει φτιάξει περισσότερα accounts από τα παιχνίδια που έχει το gamepass 😂 Αν τώρα με το παραμικρό γίνεται της κακομοίρας δε θέλω να φανταστώ τι θα γίνει όταν με το καλό κυκλοφορήσουν οι κονσόλες..σε αυτό τον χαμό αναφερόμουν 🙂

Οκ, δεκτή η συγγνώμη ☺️

Από περιέργεια όμως, για ποιον μιλάς και πως ξέρεις ότι έκανε λογαριασμούς? Να έχουμε το νου μας

Δημοσ.
4 minutes ago, IceMatrix said:

Οκ, δεκτή η συγγνώμη ☺️

Από περιέργεια όμως, για ποιον μιλάς και πως ξέρεις ότι έκανε λογαριασμούς? Να έχουμε το νου μας

Δες τα τελευταία μηνύματα και θα καταλάβεις. Εάν όχι δε πειράζει αυτοί που πρέπει να έχουν το νου τους γνωρίζουν 🙂

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gRim είπε

Δες τα τελευταία μηνύματα και θα καταλάβεις. Εάν όχι δε πειράζει αυτοί που πρέπει να έχουν το νου τους γνωρίζουν 🙂

Αντιμαχίες βλέπω από λογαριασμούς αρκετά παλιούς για να μην είναι troll accounts. Δεν ξέρω για ποιούς λογαρισμούς μιλάς. 

Anyway

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Ggiorgos7 είπε

Και επειδή ως γνωστον ο γραπτός λόγος παρεξηγείται ,θα καταφύγω σε χαρακτηρισμούς λέει ο Σαλούφας - πράγμα το οποίο εγώ δεν έπραξα.Και καλά θα κάνεις να το αφήσεις ασχολιάστο.

Εγώ κατέθεσα την προσωπική μου άποψη - μπορώ να έχω προσωπική άποψη;Ή ενοχλεί και αυτό;Και θα την ξαναπω.Εταιρία ,μεγαθήριο με 3κονσόλες background δεν δικαιολογείται να έχει τέτοιο lineup με την κυκλοφορία της κονσόλας .μεγαθηριο σε χαρακτηριστικά αλλά με ανεπαρκείς τίτλους για την νέα γενιά.

Υ.γ.Το αν δεν θέλει να τα σκάσει κάποιος δεν μεταφράζεται σε : έμεινα μπατίρης ή δεν είμαι supporter της ms ή δεν ξέρω τι άλλο σκέφτεται κανείς.

End of story.🙂

Καμία κονσολα δεν έχει όλο triple a lineup στο launch. Θες να απαριθμισουμε τι σαβούρα είχε εκδόσει η σονι; κάτι playroom και κάτι killzone. Τουλάχιστον το series x σου δίνει 3 γενιές backwards compatibility. Γιατι Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ δεν είχα χρόνο να τελειώσω κάθε παιχνίδι αλτης 20ετιας που μου άρεσε. Και χαίρομαι που μου δίνει την ευκαιρία η MS 

15 ώρες πριν, gRim είπε

Launch exclusives = time exclusives ≠ exclusives

triple A games ≠ indies, TETRIS effect connected etc.

🙂

Τα fanboys της Sony είστε απίστευτα. Μουφα το tetris αλλά για το sci fi σκάκι που έδειξε προχθές η Sony τσιμουδια 

Έτσι κι αλλιώς όπως έχω πει. Θεωρώ γελοίο να είσαι fanboy ενός καταναλωτικου προϊόντως. Δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα και δεν διασκεδάζουμε με τον ίδιο τρόπο. Για εμένα το gaming είναι απλό. Προτιμώ το PC. Αλλά δεν θέλω να δώσω 3 χιλιάρικα για 4k PC γιατί έχω άλλες προτεραιότητες. Το next best thing είναι κονσολα. Επέλεξα το Series X για 3 λόγους. 

1. Τα exclusive της Sony μου είναι αδιάφορα. Με εξαίρεση το God of war και το last of us. Αλλά δεν αγοράζω κονσόλα για 2 games 

2. Το xbox είναι ισχυρότερο οπότε θα παίζει (λογικά) καλύτερα τα 3rd party που ειναι το 99% των games που παίζω. 

3. Το game pass μου επιτρέπει να μην αγοράζω παρα ελάχιστα games. Προσοχή. Για να προλάβω κάποιους. Δεν λέω ότι άμα σας αρέσει να παίζετε ένα game Day one είστε βλακες η no lifer. Λέω απλά ότι εγώ 60 ευρώ για game δεν θα δώσω. Προτιμώ να πάω βόλτα και να πάρω το game τον επόμενο μήνα. 

TLDR. Μην είστε κομπλεξικοί και ηλιθιοι. Είναι καταναλωτικά προϊόντα με σκοπό να μας διασκεδάζουν. Είναι δύσκολοι καιροί και το χρειαζόμαστε όλοι. Φυσικά πρέπει να υπάρχουν διαφωνίες. Αλλά στο τέλος δεν είναι ηλιθιος κάποιος επειδή προτίμησε κάτι διαφορετικό από εμάς. 

ΥΓ. Αναφέρομαι στα Sony fanboys καθαρά και μόνο επειδή λόγο νίκης στην προηγούμενη γενιά έχουν ξεφύγει. Όποιος θυμάται τα ίδια έλεγαν τα xbox fanboys στην προηγούμενη

Επεξ/σία από NamelessDead
Δημοσ.
20 minutes ago, NamelessDead said:

Τα fanboys της Sony είστε απίστευτα. Μουφα το tetris αλλά για το sci fi σκάκι που έδειξε προχθές η Sony τσιμουδια 

Έτσι κι αλλιώς όπως έχω πει. Θεωρώ γελοίο να είσαι fanboy ενός καταναλωτικου προϊόντως. Δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα και δεν διασκεδάζουμε με τον ίδιο τρόπο. Για εμένα το gaming είναι απλό. Προτιμώ το PC. Αλλά δεν θέλω να δώσω 3 χιλιάρικα για 4k PC γιατί έχω άλλες προτεραιότητες. Το next best thing είναι κονσολα. Επέλεξα το Series X για 3 λόγους. 

1. Τα exclusive της Sony μου είναι αδιάφορα. Με εξαίρεση το God of war και το last of us. Αλλά δεν αγοράζω κονσόλα για 2 games 

2. Το xbox είναι ισχυρότερο οπότε θα παίζει (λογικά) καλύτερα τα 3rd party που ειναι το 99% των games που παίζω. 

3. Το game pass μου επιτρέπει να μην αγοράζω παρα ελάχιστα games. Προσοχή. Για να προλάβω κάποιους. Δεν λέω ότι άμα σας αρέσει να παίζετε ένα game Day one είστε βλακες η no lifer. Λέω απλά ότι εγώ 60 ευρώ για game δεν θα δώσω. Προτιμώ να πάω βόλτα και να πάρω το game τον επόμενο μήνα. 

TLDR. Μην είστε κομπλεξικοί και ηλιθιοι. Είναι καταναλωτικά προϊόντα με σκοπό να μας διασκεδάζουν. Είναι δύσκολοι καιροί και το χρειαζόμαστε όλοι. Φυσικά πρέπει να υπάρχουν διαφωνίες. Αλλά στο τέλος δεν είναι ηλιθιος κάποιος επειδή προτίμησε κάτι διαφορετικό από εμάς. 

ΥΓ. Αναφέρομαι στα Sony fanboys καθαρά και μόνο επειδή λόγο νίκης στην προηγούμενη γενιά έχουν ξεφύγει. Όποιος θυμάται τα ίδια έλεγαν τα xbox fanboys στην προηγούμενη

Αν και το να ασχολούμαι με κάποια άτομα γνωρίζω ότι είναι χάσιμο χρόνου πόσο μάλλον όταν δεν κατέχουν το αντικείμενο θα κάνω πάλι μια προσπάθεια.

Triple-A games: AAA (pronounced and sometimes written Triple-A) is an informal classification used for video games produced and distributed by a mid-sized or major publisher, typically having higher development and marketing budgets. Δεν είναι θέμα προτιμήσεων. Απλά σε αυτή την κατηγορία δεν ανήκει το Tetris. Επίσης, ακόμα δεν γνωρίζω που έκανα λάθος στο προηγούμενο μου ποστ. Δεν είναι το launch exclusive μια άλλη ονομασία για το time exclusive; Με τα υπόλοιπα που αναφέρεις δεν ασχολούμαι καν γιατί δεν έχουν καμία σχέση με το ποστ μου που παρέθεσες και δεν είμαι 15 χρονών 😀

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gRim είπε

Αν και το να ασχολούμαι με κάποια άτομα γνωρίζω ότι είναι χάσιμο χρόνου πόσο μάλλον όταν δεν κατέχουν το αντικείμενο θα κάνω πάλι μια προσπάθεια.

Triple-A games: AAA (pronounced and sometimes written Triple-A) is an informal classification used for video games produced and distributed by a mid-sized or major publisher, typically having higher development and marketing budgets. Δεν είναι θέμα προτιμήσεων. Απλά σε αυτή την κατηγορία δεν ανήκει το Tetris. Επίσης, ακόμα δεν γνωρίζω που έκανα λάθος στο προηγούμενο μου ποστ. Δεν είναι το launch exclusive μια άλλη ονομασία για το time exclusive; Με τα υπόλοιπα που αναφέρεις δεν ασχολούμαι καν γιατί δεν έχουν καμία σχέση με το ποστ μου που παρέθεσες και δεν είμαι 15 χρονών 😀

Φίλε gRim, στο πνεύμα του αλληλοσεβασμού και της ευγενικής συζήτησης που ζητούν όλα τα πολιτισμένα φόρα, θέλω να σε ρωτήσω που ακριβώς αποσκοπεί η παρουσία σου σε αυτό το thread.

Εγώ ας πούμε είμαι φίλος του Xbox και μπήκα εδώ για να σχολιάσω με βάση αυτά που με ενδιαφέρουν. Θα τύχει να σχολιάσω και σε νήμα του Playstation, χωρίς να ειμαι ερειστικός. Οταν λέω ερειστικός, εννοώ θα αποφύγω να σχολιάσω πράγματα με βάση την δική μου λογική, η οποία όμως θα είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα κάνει trigger πολύ κόσμο. Σέβομαι δηλαδή τον κόσμο που συμμετέχει σε εκείνο το νήμα, αλλα συμμετέχω και στην κουβέντα σε όσο πιο εποικοδομητικό τρόπο γίνεται.

Εσύ και κάποια άλλα accounts, στην ουσία ήρθατε εδώ για να μας πείτε πόσο βλάκες είαστε που μας αρέσει το Xbox, και πόσο κακό launch line up έχει, και πόσο χάλια είναι να είσαι xbot. Και το πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτό, αλλά και οτι εαν σας απαντήσει κάποιος triggered και ξεφύγει η κατάσταση (αυτό δηλαδή που θέλετε να γίνει), πέφτει το ban hammer και σκουπίζονται ολόκληροι λογαριασμοί.

Οπότε επιστρέφω στην αρχική μου ερώτηση: Τι ακριβώς ζητάς εδώ?

Επεξ/σία από IceMatrix
Δημοσ.
11 minutes ago, IceMatrix said:

Φίλε gRim, στο πνεύμα του αλληλοσεβασμού και της ευγενικής συζήτησης που ζητούν όλα τα πολιτισμένα φόρα, θέλω να σε ρωτήσω που ακριβώς αποσκοπεί η παρουσία σου σε αυτό το thread.

Εγώ ας πούμε είμαι φίλος του Xbox και μπήκα εδώ για να σχολιάσω με βάση αυτά που με ενδιαφέρουν. Θα τύχει να σχολιάσω και σε νήμα του Playstation, χωρίς να ειμαι ερειστικός. Οταν λέω ερειστικός, εννοώ θα αποφύγω να σχολιάσω πράγματα με βάση την δική μου λογική, η οποία όμως θα είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα κάνει trigger πολύ κόσμο. Σέβομαι δηλαδή τον κόσμο που συμμετέχει σε εκείνο το νήμα, αλλα συμμετέχω και στην κουβέντα σε όσο πιο εποικοδομητικό τρόπο γίνεται.

Εσύ και κάποια άλλα accounts, στην ουσία ήρθατε εδώ για να μας πείτε πόσο βλάκες είαστε που μας αρέσει το Xbox, και πόσο κακό launch line up έχει, και πόσο χάλια είναι να είσαι xbot. Και το πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτό, αλλά και οτι εαν σας απαντήσει κάποιος triggered και ξεφύγει η κατάσταση (αυτό δηλαδή που θέλετε να γίνει), πέφτει το ban hammer και σκουπίζονται ολόκληροι λογαριασμοί.

Οπότε επιστρέφω στην αρχική μου ερώτηση: Τι ακριβώς ζητάς εδώ?

Όσο κάποιοι και να προσπαθούν δεν τσιμπάω ακόμα και όταν με αποκαλούν κομπλεξικό και ηλίθιο. Απλά αφήνω τους mod να κάνουν τη δουλειά τους 🙂.

Αν θέλεις να σχολιάσουμε εάν έκανα λάθος σχετικά με το τι θεωρείται triple-A και την διαφορά launch exclusive και time exclusive ευχαρίστως να παραθέσουμε και links. Όσον αφορά VS και σχόλια για το εάν αξίζει ή όχι η κονσόλα, το launch line κτλ τα οποία ουδέποτε έκανα δεν θα ασχοληθώ. Αυτά τα αφήνω για τα 15χρονα.  Μην ανησυχείς για όσους έφαγαν ban έχουν ήδη λογαριασμούς και για την μεθεπόμενη γενιά 😂.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gRim είπε

Το point δεν ηταν οτι το Tetris ειναι Triple-A. Το point μου ειναι οτι καποιοι, εδω και 20 μερες απο το event της MS εχετε λυσσαξει. Σελίδες με κατεβατα για την καταντια της και ποσο ασχετοι ειμαστε οσοι προτιμαμε Xbox. Λες και η Σονυ εδειξε τα αριστουργηματα. Κατεβατα για το Tetris αλλα η Sony που εδειξε σκακι τσιμουδια ε; Θες λοιπον να μετρησουμε τα event;

Sony. 10 exclusive εκ των οποιων τα μονα που ειναι Triple A είναι το GT7, και το Horizon. Τα υπολοιπα ειναι remaster, DLC ή indie. ΟΛΑ τα υπολοιπα που εδειξε η Sony ειναι indie, timed exclusives η multi-platform.

Microsoft. 15-20  που θυμαμαι. Απο αυτά τα περισσότρα Triple-A. Halo, State of Decay 3, Forza, Everwild, Avowed, Hellblade 2, Stalker 2 κτλ κτλ. Μου ειναι αδιάφορο αν σου αρέσουν η τα προτιμάς. Ειναι triple-A και ειναι exclusives. Επιπλεον ολα σχεδον τα 3rd party θα παιζουν καλυτερα στο X. Επίσης εχει το Game Pass με 100+ games απο triple A μέχρι indie. Εχει το game pass να μπορείς να παίζεις οπου γουσταρεις, εχει backwards compatible με 3 γενιές xbox. 1000 games του original, 2085 του 360 και περισσοτερα απο 2500 του One. Ναι προφανως θα υπαρχουν ασυμβατότητες. 

Αλλά το point παραμένει. Το Series X θα ειναι δυνατότερο, φθηνοτερο (μαλλον) με χιλιάδες περισσοτερα games, πολλά απο τα παλια enhanced. Aν λοιπόν εσυ θεωρείς τραγική την MS, υποθέτω μείνε με την Sony που ειναι χειρότερη σε ολα απλά καθε 2-3 χρόνια βγάζει ενα 3rd person cover shooter με διαφορετικό skin για να χαιρεστε. Εγω, προσωπικα, προτιμω την λογική της MS

ΥΓ. Το TLDR ηταν γενικο. Σε εσενα απευθυνομουν με την προταση κάτω απο το quote σου

Επεξ/σία από NamelessDead

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...