Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 minutes ago, vironas04 said:

Σίγουρο ε; Εσύ θα κρίνεις ποιος τίτλος είναι ΑΑΑ και ποιος όχι; 

Τη γνώμη σου μια χαρά την έγραψες, απλά σε χάλασε που σου απάντησαν.

Εσύ και όλοι εσείς που μπαίνετε σε θέμα για το series X για να κρίνετε χωρίς να γνωρίζετε, θα παίρνετε την απάντηση σας. 

Οκ δε χρειάζεται τίποτα άλλο καταλάβα...triple A το tetris 😂

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, vironas04 said:

Πχ το νέο Spiderman, που είναι απλά dlc του ps4 Spiderman, είναι καλύτερο από το the medium?

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε γιατί κανένα δεν έχει βγει. 

Μπορεί να είναι και τα 2 πατάτες, μπορεί να είναι ότι καλύτερο έχει βγει ποτέ. 

Γενικά δεν είναι στο ίδιο είδος οπότε δεν συγκρίνονται και τόσο άμεσα.

Κάποιος που ενδιαφέρεται γενικά για τα βιντεοπαιχνίδια θέλει να βγουν και τα 2 καλά αντίθετα με ένα fanboy που περιμένει στη γωνία να βγει κακό του "αντιπάλου" ώστε να δικαιολογησει την επιλογή του. 

Επεξ/σία από NickTG
  • Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, NickTG είπε

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε γιατί κανένα δεν έχει βγει. 

Μπορεί να είναι και τα 2 πατάτες, μπορεί να είναι ότι καλύτερο έχει βγει ποτέ. 

Γενικά δεν είναι στο ίδιο είδος οπότε δεν συγκρίνονται και τόσο άμεσα.

Κάποιος που ενδιαφέρεται γενικά για τα βιντεοπαιχνίδια θέλει να βγουν και τα 2 καλά αντίθετα με ένα fanboy που περιμένει στη γωνία να βγει κακό του "αντιπάλου" ώστε να δικαιολογησει την επιλογή του. 

Ξέρουμε ότι το πολυδιαφημισμένο launch exclusive του ps5 είναι dlc του παιχνιδιού του ps4: https://screenrant.com/ps5-spiderman-miles-morales-dlc-not-full-game/

Και σαν xboxάς ανυπομονώ να κυκλοφορήσει, να δώσουν οι SONακηδες τα λεφτά τους και να μείνουν με το dlc στο χέρι. Θα το ευχαριστηθώ αφάνταστα, έχεις απόλυτο δίκιο!

34 λεπτά πριν, gRim είπε

Οκ δε χρειάζεται τίποτα άλλο καταλάβα...triple A το tetris 😂

Έτσι μπράβο! Άργησες λίγο αλλά το κατάλαβες το μάθημα σου, το οποίο έχει τίτλο "δεν γράφω δημόσια για πράγματα που δεν ξέρω ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ , γιατί κινδυνεύω με ξεμπρόστιασμα". 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, vironas04 said:

Ξέρουμε ότι το πολυδιαφημισμένο launch exclusive του ps5 είναι dlc του παιχνιδιού του ps4: https://screenrant.com/ps5-spiderman-miles-morales-dlc-not-full-game/

Και σαν xboxάς ανυπομονώ να κυκλοφορήσει, να δώσουν οι SONακηδες τα λεφτά τους και να μείνουν με το dlc στο χέρι. Θα το ευχαριστηθώ αφάνταστα, έχεις απόλυτο δίκιο!

Έτσι μπράβο! Άργησες λίγο αλλά το κατάλαβες το μάθημα σου, το οποίο έχει τίτλο "δεν γράφω δημόσια για πράγματα που δεν ξέρω ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ , γιατί κινδυνεύω με ξεμπρόστιασμα". 

Καλά googlare να μάθεις για αρχή τι σημαίνει triple A και ποια παιχνίδια εντάσσονται σε αυτή την κατηγορία. Triple A το tetris μόνο στο insomnia αυτά...🤣

Επεξ/σία από gRim
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gRim είπε

Καλά googlare να μάθεις για αρχή τι σημαίνει triple A και ποια παιχνίδια εντάσσονται σε αυτή την κατηγορία. Triple A το tetris μόνο στο insomnia αυτά...🤣

Οκ, επανάληψη του μαθήματος (μην αισθάνεσαι άσχημα, θα το μάθεις σιγά σιγά): 

"Γράφουμε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ αυτού που κρίνουμε δημόσια, γιατί διαφορετικά θα μας  ξεμπροστιάζουν δημόσια ". 

Δημοσ.
48 minutes ago, vironas04 said:

Αν έχεις περάσει την εφηβεία είναι λίγο λυπηρό αυτό να ξέρεις. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NickTG είπε

Αν έχεις περάσει την εφηβεία είναι λίγο λυπηρό αυτό να ξέρεις. 

Αυτό που διαβάσατε παραπάνω, έρχεται από κάποιον που έδωσε τρία κατοσταρικα για να παίζει animal crossing με ετοιμόρροπα χειριστήρια και είναι και περήφανος για αυτό.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, vironas04 είπε

το διαβασες το αρθρο ή εμεινες στο τιτλο?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, xavier είπε

το διαβασες το αρθρο ή εμεινες στο τιτλο?

Το διάβασα. Συνέχισε, είμαι περίεργος για τη δεύτερη ερώτηση.

Δημοσ.
13 minutes ago, vironas04 said:

Αυτό που διαβάσατε παραπάνω, έρχεται από κάποιον που έδωσε τρία κατοσταρικα για να παίζει animal crossing με ετοιμόρροπα χειριστήρια και είναι και περήφανος για αυτό.

Αν αυτό είναι η καλύτερη σου προσπάθεια για προσβολή τότε πραγματικά λυπάμαι. 

Επειδή πάντως βλέπω ότι καίγεσαι για τα λεφτά των άλλων να σε ενημερώσω ότι έδωσα κάτω από 300€ ενώ είχε και 2 παιχνίδια μέσα. 

Για το Xbox one για παράδειγμα έδωσα παραπάνω.

Επίσης δεν παίζω Animal Crossing. Αυτή την περίοδο στο Switch παίζω Ion Fury. 

Τα joycons μου δουλεύουν άψογα, αν και κυρίως παίζω με το hori split pad pro σε portable. 

Ακόμα και αν χαλάσουν είτε θα το φτιάξουν στην εγγύηση, είτε θα δώσω κάνα 20αρικο να τα φτιάξω μόνος μου. Όταν περάσεις την εφηβεία και πιάσεις δουλειά θα δεις ότι 20€ δεν είναι τόσα πολλά. 

Περήφανος που αγόρασα μια κονσόλα? Κάπου μπερδεύεσαι. Αν αναφέρεσαι στην υπογραφή, γιατί έχουν κάνει και άλλοι το ίδιο λάθος, πάει συνολικά στο γεγονός ότι είμαι gamer. 

Όλα αυτά βέβαια είναι άσχετα με τη λυπηρή σου στάση και οπτική. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, vironas04 είπε

Το διάβασα. Συνέχισε, είμαι περίεργος για τη δεύτερη ερώτηση.

και απο αυτο που διαβασες, βγαινει το συμπερασμα οτι το παιχνιδι ειναι dlc ή standalone? γιατι προφανως διαβαζουμε διαφορετικα πραγματα...

Δημοσ.

Μάλλον σε αυτή τη γενιά πάω για XBOX SX για όλα τα 3rd party και PS5 για exclusives.

Βασικά θα μπορούσα να πάρω PS5 αποκλειστικά για το Horizon forbidden West!

Πιστεύω ότι το XBOX είναι καλύτερο πακέτο με εξαιρετικές υπηρεσίες αν δεν θέλει κανείς οπωσδήποτε τα exclusives του PS. 

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, vironas04 said:

moderator, φιλικά στο λέω, ξέχασες μια απόστροφο στη σύντμηση σου..

Χαλάλι της αν έπεσα μέσα. 😛

Δημοσ.
9 minutes ago, vironas04 said:

ναι ρε συ, τα χαρτομάντιλα όντως αξίζουν όσο τα joy con στα χέρια σου! Σε ευχαριστώ που μου το θύμισες!

Δεν βγάζει καν νόημα αυτό εν τω μεταξύ! 

Οι ορμόνες της εφηβείας σου έχουν κάνει ζημιά! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...