kostiger Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Xαθηκε η ευκαιρια για το ΧΒΟΧ να εχει ακομα ενα system seller περα απο το προφανες Game Pass, με την αναβολη κυκλοφοριας του Infinite, το οποιο ετσι κι αλλιως θα συμπεριλαμβανεται στην υπηρεσια οποτε κυκλοφορησει.. Σε οχι απολυτα σχετικους με το αρθρο ορους, κανενα απο τα 2 launch line-ups δεν ενθουσιαζει απο την αποψη της προσφορας 1st party τιτλων. Το κοινο διψουσε για την ελευση της νεας γενιας, ομως οι εταιρειες ηταν ανετοιμες να παραδωσουν. Αυτο αποδεικνυει η ολη κατασταση. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Saloufas είπε Με κάνεις quote πετάς ένα "xbox fanboy εδώ" και λες εμένα εριστικό και προσβλητικό? Απαντάω με τον ίδιο τρόπο που μου μιλάνε. Αν δεν πήγαινε σε μένα ο χαρακτηρισμός και εννοούσες τον εαυτό σου γράψτο πιο ξεκάθαρα γιατί ως γνωστόν ο γραπτός λόγος παρεξηγείται πιο εύκολα από τον προφορικό . Τα μπανάκια τα αφήνω ασχολίαστα. Φυσικά και θα πληρώσω για το Series Χ, δεν θα με σταματήσει το Halo, ημιτελές προϊόν επειδή δεν θα έχει HALO? Έεεεεελαααα τώρα σε τεχνολογικό φορουμ είμαστε. Να φανταστώ το ίδιο θα έλεγες και στους κατόχους RTX καρτών, γιατί αγοράζετε RTX ημιτελείς κάρτες ενώ υπάρχουν ελάχιστα παιχνίδια με RT να παίξετε ε? Και στο είπα και πιο πάνω χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω την καθυστέρηση του Halo, ακόμα και μαζί με την κονσόλα να κυκλοφορούσε θα το έπαιζα αργότερα λόγω 2077&AC. Αν εσένα σου αρκεί να παίξεις Cyberpunk2077 και AC Valhalla στο Xbox one με τα jaguar και τους δεινόσαυρους HDD 5.400rpm χωρίς να βλέπεις λόγο αναβάθμισης στο SeriesX είτε στο ps5 με γειά σου με χαρά σου κάτσε όπως είσαι. Εγώ θέλω περισσότερα και όπως είπες και εσύ δικαίωμα μου που θα πάω να τα σκάσω για day one αγορά. Και επειδή ως γνωστον ο γραπτός λόγος παρεξηγείται ,θα καταφύγω σε χαρακτηρισμούς λέει ο Σαλούφας - πράγμα το οποίο εγώ δεν έπραξα.Και καλά θα κάνεις να το αφήσεις ασχολιάστο. Εγώ κατέθεσα την προσωπική μου άποψη - μπορώ να έχω προσωπική άποψη;Ή ενοχλεί και αυτό;Και θα την ξαναπω.Εταιρία ,μεγαθήριο με 3κονσόλες background δεν δικαιολογείται να έχει τέτοιο lineup με την κυκλοφορία της κονσόλας .μεγαθηριο σε χαρακτηριστικά αλλά με ανεπαρκείς τίτλους για την νέα γενιά. Υ.γ.Το αν δεν θέλει να τα σκάσει κάποιος δεν μεταφράζεται σε : έμεινα μπατίρης ή δεν είμαι supporter της ms ή δεν ξέρω τι άλλο σκέφτεται κανείς. End of story.🙂
shadowfax-1- Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιο σύστημα από τα δύο θα έχει τα καλύτερά παιχνίδια. Από θέμα γραφικών ανάθεμα και αν έχουν για το δικό μου μάτι τόσο τεράστια διαφορά. Εμένα θα με βοηθήσουν οι τίτλοι. Η αλήθεια είναι μιας και δεν είχα πάρει το ps4 και είμαι παιδί που θέλει να παίξει το GoT(δεν έχω και πολύ χρόνο να παίζω κάτι άλλο πλην γκοτ και 2κ), κατά μεγάλο ποσοστό θα πάω προς Σόνυ αναγκαστικά ουσιαστική. Αλλά διαβάζω σε αρκετά φόρυ (βέβαια από παιδιά που σκοπεύουν να αγοράσουν πσ)ΠΑΡΑ πολύ κράξιμο γενικά για την μαικροσοφτ και την λογική της ενώ και οι τίτλοι (σύμφωνα με τα φορι πάντα) είναι 3 προς 1 περίπου για τοπ ΑΑΑ τίτλους που αξίζει να παίξεις και ότι η μαικροσοφτ τα έχει ρίξει στα τεραφλοπια. Απορώ με μια τέτοια εταιρεία κολοσσό. Κάποιος να κάνει κάποια ανάλυση (ψιλό σοβαρή)και να πει τι να πάρουμε στην αρχή αυτό το Νοέμβρη(λογικά όταν πάει χώμα η τιμή θα τσιμπήσω και να έχω και τις δύο κονσόλες)?
Saloufas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, Ggiorgos7 είπε Και επειδή ως γνωστον ο γραπτός λόγος παρεξηγείται ,θα καταφύγω σε χαρακτηρισμούς λέει ο Σαλούφας - πράγμα το οποίο εγώ δεν έπραξα.Και καλά θα κάνεις να το αφήσεις ασχολιάστο. Εγώ κατέθεσα την προσωπική μου άποψη - μπορώ να έχω προσωπική άποψη;Ή ενοχλεί και αυτό;Και θα την ξαναπω.Εταιρία ,μεγαθήριο με 3κονσόλες background δεν δικαιολογείται να έχει τέτοιο lineup με την κυκλοφορία της κονσόλας .μεγαθηριο σε χαρακτηριστικά αλλά με ανεπαρκείς τίτλους για την νέα γενιά. Υ.γ.Το αν δεν θέλει να τα σκάσει κάποιος δεν μεταφράζεται σε : έμεινα μπατίρης ή δεν είμαι supporter της ms ή δεν ξέρω τι άλλο σκέφτεται κανείς. End of story.🙂 Θα μπορούσες απλά να πεις ότι δεν αναφερόσουν σε μένα προσωπικά που έκανες quote, αλλά το συνεχίζεις με εκφράσεις τύπου "Σου θίξαμε την γκόμενα;" "κάνε κανένα μπανάκι " "Καλα μπάνια" κτλ κτλ. Ερειστικότατος και προκλητικότατος, κατά άλλα εμένα λες για χαρακτηρισμούς. End of Story. 1
totalius Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Καμία κονσόλα δεν εχει νόημα να την αγοράσεις day one ή month six για να μη πω year one . Εκτος κ αν δεν έχεις τη προηγουμενη . 1
anamenos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 2 hours ago, shadowfax-1- said: Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιο σύστημα από τα δύο θα έχει τα καλύτερά παιχνίδια. Από θέμα γραφικών ανάθεμα και αν έχουν για το δικό μου μάτι τόσο τεράστια διαφορά. Εμένα θα με βοηθήσουν οι τίτλοι. Η αλήθεια είναι μιας και δεν είχα πάρει το ps4 και είμαι παιδί που θέλει να παίξει το GoT(δεν έχω και πολύ χρόνο να παίζω κάτι άλλο πλην γκοτ και 2κ), κατά μεγάλο ποσοστό θα πάω προς Σόνυ αναγκαστικά ουσιαστική. Αλλά διαβάζω σε αρκετά φόρυ (βέβαια από παιδιά που σκοπεύουν να αγοράσουν πσ)ΠΑΡΑ πολύ κράξιμο γενικά για την μαικροσοφτ και την λογική της ενώ και οι τίτλοι (σύμφωνα με τα φορι πάντα) είναι 3 προς 1 περίπου για τοπ ΑΑΑ τίτλους που αξίζει να παίξεις και ότι η μαικροσοφτ τα έχει ρίξει στα τεραφλοπια. Απορώ με μια τέτοια εταιρεία κολοσσό. Κάποιος να κάνει κάποια ανάλυση (ψιλό σοβαρή)και να πει τι να πάρουμε στην αρχή αυτό το Νοέμβρη(λογικά όταν πάει χώμα η τιμή θα τσιμπήσω και να έχω και τις δύο κονσόλες)? Απλά η πλειοψηφία των gaming μέσων γουστάρει να κράζει Microsoft (ακόμη και χωρίς λόγο). Για παράδειγμα δεν θα βρεις αρθρογραφία να κράζει την Sony γιατί ο controller DualShock 4 ( ο controller του PS4) δεν θα είναι συμβατός με το PS5, αλλά θα βρεις αρθρογράφους να κατηγορούν την Microsoft ακόμη και για το gamepass που επί της ουσίας είναι κάτι πολύ καλό για τους gamers. 5
ff7lucas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, Misokatsu64 είπε Εδώ όσον αφορά για το Dreamcast εισαι λαθος. Η κονσολα κυκλοφορησε με 17 τιτλους στην πρωτη του κυκλοφορια. Άμα είναι για 6 Νοεμβρίου, μάλλον το PS5 θα κυκλοφορησει τελη Οκτωβριου. μπα εσύ είσαι λάθος γιατί διάβασες από το wikipedia πόσους τίτλους είχε στο λανσάρισμα το dreamcast αλλά δεν ήσουν στον κοτσόβολο να δεις πόσους είχε 😁 1 1
NickTG Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 21 minutes ago, ff7lucas said: μπα εσύ είσαι λάθος γιατί διάβασες από το wikipedia πόσους τίτλους είχε στο λανσάρισμα το dreamcast αλλά δεν ήσουν στον κοτσόβολο να δεις πόσους είχε 😁 Off topic αλλά δεν υπήρχε μόνο ο Κωτσόβολος. Ειδικά αν μιλάμε για Αθήνα μια χαρά μαγαζιά υπήρχαν που είχαν πάνω από 2 παιχνίδια στο launch του Dreamcast.
Misokatsu64 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 43 λεπτά πριν, ff7lucas είπε μπα εσύ είσαι λάθος γιατί διάβασες από το wikipedia πόσους τίτλους είχε στο λανσάρισμα το dreamcast αλλά δεν ήσουν στον κοτσόβολο να δεις πόσους είχε 😁 Στην περιοχη μου ειχαμε πιο σοβαρα μαγαζια απο τον Κωτσοβολο οποτε απο θεμα στηριξης παιχνιδιων και κονσολων ειμασταν μια χαρα.
vironas04 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, shadowfax-1- είπε Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιο σύστημα από τα δύο θα έχει τα καλύτερά παιχνίδια. Από θέμα γραφικών ανάθεμα και αν έχουν για το δικό μου μάτι τόσο τεράστια διαφορά. Εμένα θα με βοηθήσουν οι τίτλοι. Η αλήθεια είναι μιας και δεν είχα πάρει το ps4 και είμαι παιδί που θέλει να παίξει το GoT(δεν έχω και πολύ χρόνο να παίζω κάτι άλλο πλην γκοτ και 2κ), κατά μεγάλο ποσοστό θα πάω προς Σόνυ αναγκαστικά ουσιαστική. Αλλά διαβάζω σε αρκετά φόρυ (βέβαια από παιδιά που σκοπεύουν να αγοράσουν πσ)ΠΑΡΑ πολύ κράξιμο γενικά για την μαικροσοφτ και την λογική της ενώ και οι τίτλοι (σύμφωνα με τα φορι πάντα) είναι 3 προς 1 περίπου για τοπ ΑΑΑ τίτλους που αξίζει να παίξεις και ότι η μαικροσοφτ τα έχει ρίξει στα τεραφλοπια. Απορώ με μια τέτοια εταιρεία κολοσσό. Κάποιος να κάνει κάποια ανάλυση (ψιλό σοβαρή)και να πει τι να πάρουμε στην αρχή αυτό το Νοέμβρη(λογικά όταν πάει χώμα η τιμή θα τσιμπήσω και να έχω και τις δύο κονσόλες)? Έχω ανεβάσει νωρίτερα τα exclusives για το series x, που θα κυκλοφορήσουν μαζί με τη κονσόλα. Προσωπικά θεωρώ το Xbox gaming πολύ οικονομικότερο, όχι μόνο λόγω gamepass, αλλά και λόγω ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ backwards compatibility με ΟΛΕΣ τις προηγούμενες γενιές. Καμιά φορά συμφέρει να αλλάζεις συνήθειες. 4 ώρες πριν, Ggiorgos7 είπε Και επειδή ως γνωστον ο γραπτός λόγος παρεξηγείται ,θα καταφύγω σε χαρακτηρισμούς λέει ο Σαλούφας - πράγμα το οποίο εγώ δεν έπραξα.Και καλά θα κάνεις να το αφήσεις ασχολιάστο. Εγώ κατέθεσα την προσωπική μου άποψη - μπορώ να έχω προσωπική άποψη;Ή ενοχλεί και αυτό;Και θα την ξαναπω.Εταιρία ,μεγαθήριο με 3κονσόλες background δεν δικαιολογείται να έχει τέτοιο lineup με την κυκλοφορία της κονσόλας .μεγαθηριο σε χαρακτηριστικά αλλά με ανεπαρκείς τίτλους για την νέα γενιά. Υ.γ.Το αν δεν θέλει να τα σκάσει κάποιος δεν μεταφράζεται σε : έμεινα μπατίρης ή δεν είμαι supporter της ms ή δεν ξέρω τι άλλο σκέφτεται κανείς. End of story.🙂 Γιώργο, από περιέργεια, θεωρείς το exclusive line up του ps5 ανώτερο; Πχ το νέο Spiderman, που είναι απλά dlc του ps4 Spiderman, είναι καλύτερο από το the medium?
gRim Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Launch exclusives = time exclusives ≠ exclusives triple A games ≠ indies, TETRIS effect connected etc. 🙂 1
vironas04 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, gRim είπε Launch exclusives = time exclusives ≠ exclusives triple A games ≠ indies, TETRIS effect connected etc. 🙂 Spiderman miles morales= PS4 DLC≠Launch exclusive. PS5 AAA LAUNCH EXCLUSIVES ?????????????????????????????????????????????????????????????? (Την επόμενη φορά που θα ανεβάσεις τα γλυκά σου μαθηματικά συμβολάκια, φρόντισε να έχεις κάνει τα μαθήματα σου πρώτα) Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2020 από vironas04 1
gRim Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, vironas04 said: Spiderman miles morales= PS4 DLC≠Launch exclusive. PS5 AAA LAUNCH EXCLUSIVES ?????????????????????????????????????????????????????????????? Τι σχέση έχουν αυτά που έγραψες με το ποστ μου; Διαφωνείς σε κάτι από αυτά που έγραψα; Δεν ανέφερα πουθενά τη γνώμη μου αλλά facts 🙂 Launch exclusives = time exclusives ≠ exclusives triple A games ≠ indies, TETRIS effect connected etc. Τους παραπάνω ορισμούς του βρίσκεις και στο google αν αφιερώσεις 2 λεπτά 😀 Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2020 από gRim 1
gRim Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 29 minutes ago, vironas04 said: Αχ καλό μου, πάλι αδιάβαστος. Το tetris effect connected δεν είναι indie σύμφωνα με την επίσημη παρουσίαση. Επίσης, ο όρος time exclusive, περιέχει τη λέξη exclusive. Σου μαθαίνουν αγγλικά στο σχολείο σου, ή είσαι μικρός ακόμα;;; Δεν καταλαβαίνω την ειρωνία σου όταν αρχικά δεν σε έκανα καν παράθεση. Μπορεί να σε φόρτισαν συναισθηματικά άλλα μέλη αλλά είναι κρίμα να την πληρώσω εγώ 😀 Δεν χαρακτήρισα indie το tetris για αυτό και έβαλα κόμμα (,) δίπλα από την λέξη indies. Το σίγουρο είναι ότι δεν ανήκει στην κατηγορία triple AAA για αυτό και το ανέφερα. Τους ορισμούς time exclusive, launch exclusive, console exclusive, σκέτο exclusive κτλ δεν τους έβγαλα εγώ και δεν έκανα κανένα απολύτως σχόλιο όσον αφορά την αξία τους. Δε θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν άμα είχα γράψει και τη γνώμη μου 🤣 1
vironas04 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 22 λεπτά πριν, gRim είπε Δεν καταλαβαίνω την ειρωνία σου όταν αρχικά δεν σε έκανα καν παράθεση. Μπορεί να σε φόρτισαν συναισθηματικά άλλα μέλη αλλά είναι κρίμα να την πληρώσω εγώ 😀 Δεν χαρακτήρισα indie το tetris για αυτό και έβαλα κόμμα (,) δίπλα από την λέξη indies. Το σίγουρο είναι ότι δεν ανήκει στην κατηγορία triple AAA για αυτό και το ανέφερα. Τους ορισμούς time exclusive, launch exclusive, console exclusive, σκέτο exclusive κτλ δεν τους έβγαλα εγώ και δεν έκανα κανένα απολύτως σχόλιο όσον αφορά την αξία τους. Δε θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν άμα είχα γράψει και τη γνώμη μου 🤣 Σίγουρο ε; Εσύ θα κρίνεις ποιος τίτλος είναι ΑΑΑ και ποιος όχι; Τη γνώμη σου μια χαρά την έγραψες, απλά σε χάλασε που σου απάντησαν. Εσύ και όλοι εσείς που μπαίνετε σε θέμα για το series X για να κρίνετε χωρίς να γνωρίζετε, θα παίρνετε την απάντηση σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα