Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, poseidon98 είπε

Παίζει Black Friday να πέσει λιγουλάκι η τιμή???

Ναι. Black Friday του 2023 ίσως.

Νωρίτερα ίσως με τίποτα πόντους με αγορά μέσω κάρτας αν είσαι τυχερός.

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Balantakos είπε

Οχι, απλα θα πεσουν τα παλια πολυ, για να φυγει το στοκ.

και αυτο προσωπικα περιμενω να παρω χωμα το one :)

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Choutas είπε

Και πάλι το lineup χωρίς Forza, Halo ή στην ξεφτίλα Fable είναι χλιαροαδιάφορο.

Αναρωτιέμαι τι θα παίξει κάποιος Day OOne. Forza Horizon 4 ή Grars Tactics;

Συγνώμη, επειδή δεν κατάλαβα, το line up που ανέβασα προηγουμένως σου φαίνεται αδιάφορο;;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Saloufas είπε

Cyberpunk 2077 & AC Valhalla σίγουρα!

Xbox fanboy εδώ.

Αλλά να αγοράσω νέα κονσόλα για δύο τίτλους που θα υποστηρίζονται από την προηγούμενη γενιά ;No Thanks.

Να φροντίσουν πρώτα να παρέχουν ένα ολοκληρωμένο προϊόν και μετά μιλάμε.

Είναι σαν να πας στο ιταλικό να παραγγείλεις μακαρονάδα και να μην σου φέρουν τυρί!😛Πάρτο πίσω μεγάλε ,θα περιμένω 🙂

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ggiorgos7 είπε

Xbox fanboy εδώ.

Αλλά να αγοράσω νέα κονσόλα για δύο τίτλους που θα υποστηρίζονται από την προηγούμενη γενιά ;No Thanks.

Είναι σαν να πας στο ιταλικό να παραγγείλεις μακαρονάδα και να μην σου φέρουν τυρί!😛Πάρτο πίσω μεγάλε ,θα περιμένω 🙂

Εσύ Δηλαδή αν στον ίδιο μήνα κυκλοφορούσαν Cyberpunk2077, Assassins Creed Valhalla και Halo θα ασχολούσουν με το Halo ε?

Εγώ πάντως πρώτα Cyberpunk μετά Valhalla και τελευταίο θα άφηνα το Halo, το ποιος είναι fanboy και γελοιοποιείται φαίνεται.

looney toons idiot GIF

• Like 6
  • Super Moderators
Δημοσ.
15 minutes ago, Ggiorgos7 said:

Υπάρχουν και μακαρονάδες που αν ζητήσεις να σου φέρουν τυρί, έχεις άμεση απέλαση από την Ιταλία... 😛 

• Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, Saloufas said:

το ποιος είναι fanboy και γελοιοποιείται φαίνεται.

Για τον εαυτό του το έγραψε, όχι για σένα.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Saloufas είπε

Εσύ Δηλαδή αν στον ίδιο μήνα κυκλοφορούσαν Cyberpunk2077, Assassins Creed Valhalla και Halo θα ασχολούσουν με το Halo ε?

Εγώ πάντως πρώτα Cyberpunk μετά Valhalla και τελευταίο θα άφηνα το Halo, το ποιος είναι fanboy και γελοιοποιείται φαίνεται.

looney toons idiot GIF

Γελοιοποιουμαι;Πολύ εριστικός έως και προσβλητικός είσαι Σαλουφα.Σου θίξαμε την γκόμενα;Εγώ θα παραμείνω σε αυτό που σχολιασα -σε αντίθεση με σενα , κάνε κανένα μπανάκι - συμπληρώνοντας αν θες να σπεύσεις να πληρώσεις μια εταιρία για ένα ημιτελές προϊόν ,δικαίωμα σου.Με 4-5 τίτλους και cyber-ac που τα υποστηρίζουν οι προηγούμενες γενιές ,δεν βλέπω ούτε έναν λόγο να έχει νόημα προς το παρόν η νέα κονσόλα.Καλα μπάνια.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Ggiorgos7 είπε

Xbox fanboy εδώ.

αυτό είχα πάθει με το dreamcast, ήμουνα στον κοτσόβολο του παγκρατίου και το έβλεπα σε ένα γυάλινο ραφάκι με κανα δυό παιχνίδια δίπλα και προσπαθούσα να αποφασίσω ποιό να πάρω για να παίξω και κάτι όταν πάω σπίτι...δλδ ντε και καλά να πάρω το μηχάνημα αλλά από παιχνίδια δεν υπήρχε τίποτα. βέβαια μετά το μηχάνημα έγινε θρύλος αλλά για άλλους λόγους.

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ff7lucas είπε

αυτό είχα πάθει με το dreamcast, ήμουνα στον κοτσόβολο του παγκρατίου και το έβλεπα σε ένα γυάλινο ραφάκι με κανα δυό παιχνίδια δίπλα και προσπαθούσα να αποφασίσω ποιό να πάρω για να παίξω και κάτι όταν πάω σπίτι...δλδ ντε και καλά να πάρω το μηχάνημα αλλά από παιχνίδια δεν υπήρχε τίποτα. βέβαια μετά το μηχάνημα έγινε θρύλος αλλά για άλλους λόγους.

Εδώ όσον αφορά για το Dreamcast εισαι λαθος. Η κονσολα κυκλοφορησε με 17 τιτλους στην πρωτη του κυκλοφορια. 

Άμα είναι για 6 Νοεμβρίου, μάλλον το PS5 θα κυκλοφορησει τελη Οκτωβριου.

Δημοσ.

48 λεπτά πριν, Ggiorgos7 είπε

Γελοιοποιουμαι;Πολύ εριστικός έως και προσβλητικός είσαι Σαλουφα.Σου θίξαμε την γκόμενα;Εγώ θα παραμείνω σε αυτό που σχολιασα -σε αντίθεση με σενα , κάνε κανένα μπανάκι - συμπληρώνοντας αν θες να σπεύσεις να πληρώσεις μια εταιρία για ένα ημιτελές προϊόν ,δικαίωμα σου.Με 4-5 τίτλους και cyber-ac που τα υποστηρίζουν οι προηγούμενες γενιές ,δεν βλέπω ούτε έναν λόγο να έχει νόημα προς το παρόν η νέα κονσόλα.Καλα μπάνια.

Με κάνεις quote  πετάς ένα "xbox fanboy εδώ" και λες εμένα εριστικό και προσβλητικό? Απαντάω με τον ίδιο τρόπο που μου μιλάνε. Αν δεν πήγαινε σε μένα ο χαρακτηρισμός και εννοούσες τον εαυτό σου γράψτο πιο ξεκάθαρα γιατί ως γνωστόν ο γραπτός λόγος παρεξηγείται πιο εύκολα από τον προφορικό . Τα μπανάκια τα αφήνω ασχολίαστα. 

Φυσικά και θα πληρώσω για το Series Χ, δεν θα με σταματήσει το Halo, ημιτελές προϊόν επειδή δεν θα έχει HALO? Έεεεεελαααα τώρα σε τεχνολογικό φορουμ είμαστε. Να φανταστώ το ίδιο θα έλεγες και στους κατόχους RTX καρτών, γιατί αγοράζετε RTX ημιτελείς κάρτες ενώ υπάρχουν ελάχιστα παιχνίδια με RT να παίξετε ε?  Και στο είπα και πιο πάνω χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω την καθυστέρηση του Halo, ακόμα και μαζί με την κονσόλα να κυκλοφορούσε θα το έπαιζα αργότερα λόγω 2077&AC.

Αν εσένα σου αρκεί να παίξεις Cyberpunk2077 και AC Valhalla στο Xbox one με τα jaguar και τους δεινόσαυρους HDD 5.400rpm χωρίς να βλέπεις λόγο αναβάθμισης στο SeriesX είτε στο ps5 με γειά σου με χαρά σου κάτσε όπως είσαι. Εγώ θέλω περισσότερα και όπως είπες και εσύ δικαίωμα μου που θα πάω να τα σκάσω για day one αγορά. 

• Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Με κάνεις quote  πετάς ένα "xbox fanboy εδώ" και λες εμένα εριστικό και προσβλητικό? Απαντάω με τον ίδιο τρόπο που μου μιλάνε. Αν δεν πήγαινε σε μένα ο χαρακτηρισμός και εννοούσες τον εαυτό σου γράψτο πιο ξεκάθαρα γιατί ως γνωστόν ο γραπτός λόγος παρεξηγείται πιο εύκολα από τον προφορικό . Τα μπανάκια τα αφήνω ασχολίαστα. 

Φυσικά και θα πληρώσω για το Series Χ, δεν θα με σταματήσει το Halo, ημιτελές προϊόν επειδή δεν θα έχει HALO? Έεεεεελαααα τώρα σε τεχνολογικό φορουμ είμαστε. Να φανταστώ το ίδιο θα έλεγες και στους κατόχους RTX καρτών, γιατί αγοράζετε RTX ημιτελείς κάρτες ενώ υπάρχουν ελάχιστα παιχνίδια με RT να παίξετε ε?  Και στο είπα και πιο πάνω χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω την καθυστέρηση του Halo, ακόμα και μαζί με την κονσόλα να κυκλοφορούσε θα το έπαιζα αργότερα λόγω 2077&AC.

Αν εσένα σου αρκεί να παίξεις Cyberpunk2077 και AC Valhalla στο Xbox one με τα jaguar και τους δεινόσαυρους HDD 5.400rpm χωρίς να βλέπεις λόγο αναβάθμισης στο SeriesX είτε στο ps5 με γειά σου με χαρά σου κάτσε όπως είσαι. Εγώ θέλω περισσότερα και όπως είπες και εσύ δικαίωμα μου που θα πάω να τα σκάσω για day one αγορά. 

Φίλε έχεις δίκιο, θα μπορούσε να σου γράψει ότι απλά δεν έχει λεφτά για να την αγοράσει, πράγμα σεβαστό. Αλλά όχι να σου γράφει ότι το line up είναι ημιτελές, ΕΛΕΟΣ. Ειλικρινά, εσείς που λέτε ότι το line up είναι της πλάκας, δεν έχετε τσεκαρει τους τίτλους αυτούς καθόλου; Προτού προσβάλλετε κάποιον, φροντίσετε να ενημερωθείτε πρώτα τουλάχιστον, αντί να γραφετε μπαρουφες. Δηλαδή το crossfire x της remedy δεν αξίζει σαν τίτλος; Το the medium, που είναι συνέχεια του silent hill ουσιαστικά, είναι μάπα; 

Επίσης σε μερικούς εδώ μέσα αξίζει βραβείο υποκρισίας: κράζετε για το infinite, αλλά για τις συνεχείς αναβολές του the last of us 2 κάνατε τις πάπιες. 

Το ότι η Sony θα σας σερβίρει dlc του ps4 Spiderman ως launch τίτλο του ps5, σας φαίνεται σωστό κατά τα άλλα...

Επεξ/σία από vironas04
  • Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...