Jackrussell Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις. 1) Αν το κινητό είναι συνδεμένο μέσω Bluetooth με το Dji Osmo mobile 3 , γίνεται και δεύτερη σύνδεση ακουστικά για ήχο μέσω Bluetooth ή μόνο μια συσκευή μόνο; 2) Υποστηρίζει αλλά ακουστικά μέσω Bluetooth εκτός από Apple EarPods?
CheOnWeb Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 1 hour ago, zourman1981 said: 1 ναι 2 ναι 1) Ναι γίνεται ή Ναι μόνο σε μία συσκευή; 😁
Jackrussell Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Κάποια ακουστικά εκτός Apple , με Bluetooth για μην δώσω μια περιουσία για ακουστικά έχετε υπόψιν ;
zourman1981 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Εγώ πάντως ότι bt ακουστικά/ηχεία/χαντς φρι κλπ έχω δοκιμάσει παίζει Καθημερινά είναι το κινητό συνδεμένο με αμάξι (ηχοσύστημα με bt) ρολόι (bt) και πολλές φορές ταυτόχρονα και 2ο hands free Δεν συνάντησα ποτέ προβλήματα
Jackrussell Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Θα δοκιμάσω μπας και βρω έστω ένα σετακι ακουστικά Bluetooth έως 25 ευρώ να ακούω ίσα ίσα όταν θα κάνω Editing γιατί έχω πολλά καλώδια συνδεδεμένα όπως το hub , σκληρό ρεύμα κτλπ . Τουλάχιστον να μην έχω κι καλώδια από ακουστικά . Ελπίζω κάτι JBL , Xiaomi να είναι compatible
dakangr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, Jackrussell είπε Θα δοκιμάσω μπας και βρω έστω ένα σετακι ακουστικά Bluetooth έως 25 ευρώ να ακούω ίσα ίσα όταν θα κάνω Editing γιατί έχω πολλά καλώδια συνδεδεμένα όπως το hub , σκληρό ρεύμα κτλπ . Τουλάχιστον να μην έχω κι καλώδια από ακουστικά . Ελπίζω κάτι JBL , Xiaomi να είναι compatible Ολα τα ακουστικα θα παιξουν, αλλα αν μπορεις να πας στα airpods ειναι αλλη ποιοτητα.
CheOnWeb Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 2 hours ago, Jackrussell said: Θα δοκιμάσω μπας και βρω έστω ένα σετακι ακουστικά Bluetooth έως 25 ευρώ να ακούω ίσα ίσα όταν θα κάνω Editing γιατί έχω πολλά καλώδια συνδεδεμένα όπως το hub , σκληρό ρεύμα κτλπ . Τουλάχιστον να μην έχω κι καλώδια από ακουστικά . Ελπίζω κάτι JBL , Xiaomi να είναι compatible Δεν ξέρω τι editing εννοείς ακριβώς αλλά είναι πιθανόν να έχεις ένα μικρό latency που μπορεί και να είναι ενοχλητικό. Compatible είναι όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα