Προς το περιεχόμενο

iPhone 11 Pro Max - Bluetooth ??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις. 

1) Αν το κινητό είναι συνδεμένο μέσω Bluetooth με το Dji Osmo mobile 3 , γίνεται και δεύτερη σύνδεση ακουστικά για ήχο μέσω Bluetooth ή μόνο μια συσκευή μόνο; 

2) Υποστηρίζει αλλά ακουστικά μέσω Bluetooth εκτός από Apple EarPods? 

Δημοσ.

Εγώ πάντως ότι bt ακουστικά/ηχεία/χαντς φρι κλπ έχω δοκιμάσει παίζει 

Καθημερινά είναι το κινητό συνδεμένο με αμάξι (ηχοσύστημα με bt) ρολόι (bt) και πολλές φορές ταυτόχρονα και 2ο hands free 

Δεν συνάντησα ποτέ προβλήματα

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω μπας και βρω έστω ένα σετακι ακουστικά Bluetooth έως 25 ευρώ να ακούω ίσα ίσα όταν θα κάνω Editing γιατί έχω πολλά καλώδια συνδεδεμένα όπως το hub , σκληρό ρεύμα κτλπ . Τουλάχιστον να μην έχω κι καλώδια από ακουστικά . Ελπίζω κάτι JBL , Xiaomi να είναι compatible 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Jackrussell είπε

Θα δοκιμάσω μπας και βρω έστω ένα σετακι ακουστικά Bluetooth έως 25 ευρώ να ακούω ίσα ίσα όταν θα κάνω Editing γιατί έχω πολλά καλώδια συνδεδεμένα όπως το hub , σκληρό ρεύμα κτλπ . Τουλάχιστον να μην έχω κι καλώδια από ακουστικά . Ελπίζω κάτι JBL , Xiaomi να είναι compatible 

Ολα τα ακουστικα θα παιξουν, αλλα αν μπορεις να πας στα airpods ειναι αλλη ποιοτητα.

Δημοσ.
2 hours ago, Jackrussell said:

Δεν ξέρω τι editing εννοείς ακριβώς αλλά είναι πιθανόν να έχεις ένα μικρό latency που μπορεί και να είναι ενοχλητικό.
Compatible είναι όλα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...