Hatsos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 There’s no need to be upset. Νταξει πάρα πολύ λογικό. Αφού το παιχνίδι ήταν ένα μαύρο χάλι. Δεν γινόταν να κυκλοφορήσει σε αυτή την κατάσταση. Πάλι καλά που αποφάσισαν να το αργήσουν. 1
czarjuly Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Καλυτερα να αργουν και να δινουν διαμαντακια παρα να μας γεμιζουν παπατζες στα ορια ενος χρονοδιαγραμματος 3
ff7lucas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 10 ώρες πριν, kostiger είπε Είμαι πολύ περίεργος, παροτι εχουν δοθεί δικαιώματα για διαμαρτυρίες έπειτα από το event του Ιουλίου , απο όσους έσπευσαν να κατακεραυνωσουν τον επερχόμενο τίτλο του θρυλικού franchise, αλλα και όσους ενδεχομενως το πράξουν μετα το σχόλιο μου, πόσοι αλήθεια ενδιαφέρονται πραγματικα για το σύμπαν του; σωστός 100%, εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το σύμπαν αλλά ξέρασα όταν το είδα επειδή είναι σαν remake του πρώτου xbox 10 ώρες πριν, kostiger είπε Είμαι πολύ περίεργος, παροτι εχουν δοθεί δικαιώματα για διαμαρτυρίες έπειτα από το event του Ιουλίου , απο όσους έσπευσαν να κατακεραυνωσουν τον επερχόμενο τίτλο του θρυλικού franchise, αλλα και όσους ενδεχομενως το πράξουν μετα το σχόλιο μου, πόσοι αλήθεια ενδιαφέρονται πραγματικα για το σύμπαν του; σωστός 100%, εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το σύμπαν αλλά ξέρασα όταν το είδα επειδή είναι σαν remake του πρώτου xbox 1
kostiger Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δεν είναι μόνο γραφικα το gaming. Υπάρχουν και άλλες έννοιες που έχουν ή θα επρεπε να έχουν σημασία. Level Design. A.I. Art Direction. Lore. Μουσικη επένδυση. Ψυχή.. 2
ryu_hadouken Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Το πιο πιθανό είναι ότι η ΜS κατάλαβε ότι είναι πραγματικά η τελευταία ευκαιρία για το Franchise και εάν τα σκ@τ@@@σουν θα είναι και η ταφόπλακα του. Καλό είναι αυτό. Η σειρά χρειάζεται ένα reimagine-reboot με έμπνευση και όραμα ανάλογο του GodOfWar.Οτιδήποτε λιγότερο θα είναι ανεπαρκές. 2
kostiger Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Προσυπογραφω.. https://www.ign.com/articles/halo-infinites-delay-is-a-painful-move-but-its-the-right-one 2
tsibosp Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Ελα κανεις δεν το περιμενε, ειδικα μετα το φιασκο του reveal. Ηταν και λογος να παρεις το series X day one. Δε γινεται, οσο και να τους πιστευα στην αρχη οτι εχουν σοβαρευτει μετα τις σφαλιαρες των τελευταιων 7 χρονων και οτι σε αυτη τη γενια θα δουμε καλα πραγματα οι ανθρωποι απλα δεν μπορουν. Δυστυχως βλεπω τη SONY να παιζει παλι μπαλα μονη της σχεδον. Κριμα. 1 1
7nisiotis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 16 ώρες πριν, vironas04 είπε SERIES X LAUNCH AAA EXCLUSIVES: Scorn / Medium τα δυνατά χαρτιά ( τουλάχιστον αυτά μου τράβηξαν το ενδιαφέρον προσωπικά ) 1
sdragon Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 23 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Scorn / Medium τα δυνατά χαρτιά ( τουλάχιστον αυτά μου τράβηξαν το ενδιαφέρον προσωπικά ) Καλά όλα αυτά. Όμως το θέμα παραμένει πώς θα τραβήξουν κόσμο στην νέα κονσόλα. Αν στην τελική απλά θέλουν να πουλήσουν υπηρεσίες, γιατί βγάζουν νέα κονσόλα; Θα δώσει κάποιος 450 ευρώ για να παίξει τί ακριβώς; Κανένα αποκλειστικό παιχνίδι. Βλέπω τις πωλήσεις του X να εκτοξεύονται.
7nisiotis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, sdragon είπε Καλά όλα αυτά. Όμως το θέμα παραμένει πώς θα τραβήξουν κόσμο στην νέα κονσόλα. Αν στην τελική απλά θέλουν να πουλήσουν υπηρεσίες, γιατί βγάζουν νέα κονσόλα; Θα δώσει κάποιος 450 ευρώ για να παίξει τί ακριβώς; Κανένα αποκλειστικό παιχνίδι. Βλέπω τις πωλήσεις του X να εκτοξεύονται. Συμφωνώ στο ότι δεν έχουν παρουσιάσει ιδιαίτερα ΤΑ μεγάλα χαρτιά. Βασικά ούτε η Σόνυ. Εξάλλου οι κονσόλες το πρώτο 1-1.5 χρόνο από υπηρεσίες, αξεσουάρ, συνδρομές και παιχνίδια έχουν καθαρό κέρδος. Μετά κερδίζουν χρήματα/βγάζουν το κόστος κατασκευής. Τώρα ναυαρχίδα έχουν το ... Gamepass Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2020 από 7nisiotis
vironas04 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, sdragon είπε Καλά όλα αυτά. Όμως το θέμα παραμένει πώς θα τραβήξουν κόσμο στην νέα κονσόλα. Αν στην τελική απλά θέλουν να πουλήσουν υπηρεσίες, γιατί βγάζουν νέα κονσόλα; Θα δώσει κάποιος 450 ευρώ για να παίξει τί ακριβώς; Κανένα αποκλειστικό παιχνίδι. Βλέπω τις πωλήσεις του X να εκτοξεύονται. Ρε sdragon, γράφω από πάνω με κεφαλαία EXCLUSIVES... έλεος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα