Donovan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Όσοι έχετε φίλους/γνωστούς που έφυγαν τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό,πώς σας περιγράφουν τη ζωή τους εκεί πέρα;Είναι μόνο δουλειά και τίποτα άλλο;Αυτά που λένε ότι πολλοί μένουν σε σπίτια-τρώγλες,σε υποβαθμισμένες γειτονιές και ότι τρώνε και πολύ ρατσισμό από τους ντόπιους,κατα πόσο ισχύουν;
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Donovan είπε Όσοι έχετε φίλους/γνωστούς που έφυγαν τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό,πώς σας περιγράφουν τη ζωή τους εκεί πέρα;Είναι μόνο δουλειά και τίποτα άλλο;Αυτά που λένε ότι πολλοί μένουν σε σπίτια-τρώγλες,σε υποβαθμισμένες γειτονιές και ότι τρώνε και πολύ ρατσισμό από τους ντόπιους,κατα πόσο ισχύουν; Εξωτερικό είναι πολύ γενικά.Εχεις κάποια χωρα που σε ενδιαφέρει;
Donovan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εξωτερικό είναι πολύ γενικά.Εχεις κάποια χωρα που σε ενδιαφέρει; Κυρίως βορειοδυτική Ευρώπη
xsterg Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 εξωτερικο ειναι και η γερμανια, εξωτερικο ειναι και το τσαντ και το τουρκμενισταν. 1
APPLEGEEK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Εξωτερικό δεν έχει σχέση με Ελλάδα ειδικά χειμώνα..μέσα όλοι από της 6
Comic maniak Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Γερμανια που ημουν εγω και θα ξαναπαω καποια στιγμη δουλεια μονο, μιζερια παντου. Αμα εχεις παρεα ειναι πιο καλα φυσικα. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2020 από Comic maniak 1
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 8 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Εξωτερικό μέσα όλοι από της 6 Λόκτάουν κέτσι;
Lanike71 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι η λέξη "διασκέδαση" (γιατί σε αυτό αναφέρεσαι) είναι κάτι διαφορετικό από χώρα σε χώρα. Παράδειγμα Γερμανία, διασκέδαση θεωρούν να πάνε μεσημέρι Κυριακής στις όχθες μίας λίμνης ή ενός ποταμού με τις μπύρες στα χέρια και να πιουν. Εδώ θεωρούν το μπιτσόμπαρο από το μεσημέρι μέχρι την άλλη τα ξημερώματα. Διασκέδαση να πάνε σε ένα πανηγύρι-παζάρι και να φάνε βουρστ και πατατόπιτες. Εδώ θες σουβλάκια και κλαρίνα. Διασκέδαση είναι γι' αυτούς να πάνε ημερήσια εκδρομή σε ένα μεσαιωνικό κάστρο. Εδώ θα πήγαινες στον Παρθενώνα ή στο Σούνιο. Μην ψάχνουμε να βρούμε τα ίδια, θα απογοητευτούμε. Και η ποιότητα ζωής δεν ορίζεται μόνο από το πώς διασκεδάζεις μόνο. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2020 από Lanike71 14 2
Pa0ki Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Comic maniak είπε Γερμανια που ημουν εγω και θα ξαναπαω καποια στιγμη δουλεια μονο, μιζερια παντου. Αμα εχεις παρεα ειναι πιο καλα φυσικα. To "Γερμανία" έτσι απλά και αόριστα δε λέει κάτι Είναι δηλαδή π.χ. το Αμβούργο "δουλειά μόνο, μιζέρια παντού"? Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2020 από Pa0ki 2
Comic maniak Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Pa0ki είπε To "Γερμανία" έτσι απλά και αόριστα δε λέει κάτι Είναι δηλαδή π.χ. το Αμβούργο "δουλειά μόνο, μιζέρια παντού"? Στουτγκαρδη
SB_1957 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Donovan είπε Όσοι έχετε φίλους/γνωστούς που έφυγαν τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό,πώς σας περιγράφουν τη ζωή τους εκεί πέρα;Είναι μόνο δουλειά και τίποτα άλλο;Αυτά που λένε ότι πολλοί μένουν σε σπίτια-τρώγλες,σε υποβαθμισμένες γειτονιές και ότι τρώνε και πολύ ρατσισμό από τους ντόπιους,κατα πόσο ισχύουν; Όλα είναι σχετικά με το πού δουλεύεις, πόσα λεφτά βγάζεις και κατά συνέπεια πού ζεις, τί παρέες θα κάνεις και πώς και πότε διασκεδάζεις με την παρέα σου. Τα παιδιά μου είναι πολύ ευχαριστημένα και από τη δουλειά τους, και από το μέρος που ζουν και από τις παρέες που έχουν κάνει και τον τρόπο που διασκεδάζουν ή περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους. Σίγουρα δεν είναι Ελλάδα, όπου είμαστε κάθε μέρα σαν να είναι Κυριακή ή διακοπές με καφετέριες, φαγάδικα και ξενυχτάδικα! Εκεί η στάνταρ διασκέδαση για όλους είναι Παρασκευή και Σάββατο για ποτό. Για φαγητό σπάνια γιατί είναι πανάκριβα. Αλλά τους αρέσει πολύ να φεύγουν έξω από την πόλη τα Σ/Κ , ό,τι καιρό και αν έχει, σε βουνό ή θάλασσα, καθώς επιτρέπεται το ελεύθερο κάμπινγκ! Τους λείπει η Ελλάδα, αλλά και σε ποιον δεν λείπει η πατρίδα; Μας λείπει η πόλη ή το χωριό που γεννηθήκαμε/μεγαλώσαμε σε μας που είμαστε εδώ, δεν θα λείπει σε όσους είναι μακριά; 6 1
Lanike71 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Μας λείπει η πόλη ή το χωριό που γεννηθήκαμε/μεγαλώσαμε σε μας που είμαστε εδώ, δεν θα λείπει σε όσους είναι μακριά; Εμένα ρε φίλε γιατί μου λείπει το εξωτερικό; Λες να είμαι ανώμαλος; 😃 5 3
notist Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 33 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Εξωτερικό δεν έχει σχέση με Ελλάδα ειδικά χειμώνα..μέσα όλοι από της 6 Και μας που είναι καλοκαίρι από τις 6 θα πηγαίνουν στον Βερτη και τον Καρρά χαχαχα.
SB_1957 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 10 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Εμένα ρε φίλε γιατί μου λείπει το εξωτερικό; Λες να είμαι ανώμαλος; 😃 Κάποια στιγμή σχεδόν όλοι νοσταλγούμε τον τόπο μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακό να θέλουμε να πάμε κάπου αλλού! Ήσουν και επέστρεψες ή θέλεις να πας αλλά για διάφορους λόγους δεν μπορείς?
The_Judas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 όλα στο μυαλό μας είναι. προσωπικά δεν μπορω να καταλάβω γιατί πρέπει κάποιος να βγει στις 2 το βράδυ για να περάσει καλά. το βασικό αρνητικο στις βόρειες χώρες είναι ο καιρός και η έλλειψη θάλασσας. κατά τ αλλά σε όλα τα θέματα καλύτερα είναι. προφανώς και είναι πρόβλημα η γλώσσα αλλά αν αφομοιωθείς και μιλας καλα δεν θα έχεις πρόβλημα. αν είσαι μια ζωή κλεισμένος με ελληνικες παρέες και δεν ξέρεις την γλώσσα θα νιώθεις άβολα. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις