denexo Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 ....Παιδιά θα ήθελα να κάνω το εξής. Έχω κατεβάσει π.χ. το notepad2 και θέλω να αντικαταστήσω το notepad που έχουν τα windows xp. Σβήνω λοιπόν το αρχείο notepad.exe από το φάκελο %systemroot%\, μετονομάζω το notepad2.exe σε notepad.exe και πάω να το βάλω στον παραπάνω φάκελο. Έλα ντε όμως που το notepad.exe(το original) ξαναεμφανίστηκε. Το ίδιο συνέβη και με το media player (όχι τον 8 αλλά το αρχείο mplay.exe αν δεν κάνω λάθος) όταν πάω να το αντικαταστήσω με τον media player classic(από το sourceforge). Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
damdim Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Το notepad πρέπει να το αντικαταστήσεις σε τρεις φακέλους: C:\Windows, C:\Windows\system32, C:\Windows\system32\dllcache Το mplayer2 στους C:\Program Files\Windows Media Player\, C:\Windows\system32\dllcache
random Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 denexo, για την αντικατασταση των αρχειων ισχυει η απαντηση του damdim. Οποιοδηποτε αρχειο βρισκετε στον φακελο system32\dllcach θεωρειτε προστατευμενο, και εχει αυτη τη συμπεριφορά. Επειδη εχω κανει κι εγω την αντικατασταση του mplayer2, kai wmplayer me to classic, πριν κανεις την αντικατασταση, κανε κατι ακομα. μπαινεις στο wmplayer (το νεο ms media player), sto menu options/File Types (πρεπει να ενεργοποιεισεις το classic skin ,ισως, για να εμφανιζεται το μενου), και απο-επιλεγεις ολους τους τυπους αρχειων (ή μονο αυτους που θελεις να στελνεις στο classic) . Μετα, στο Classic, επιλεγεις ολα τα πχ. movies (ή όλα αν θες), στο options/Extensions. αν δεν το κανεις, παρολο που συσχετιζεις τα avi με το classic, το ms player συνεχιζει να τα ανοιγει, καθως ειναι "προστατευμενο" και ο συσχετισμος του με τα file types. Μετα, ισως η αντικατασταση των αρχειων να μην ειναι απαραιτητη. Αν απλα μετονομασεις το mplayerc.exe (classic), se wmplayer.exe, μερικες φορες δεν δουλευει σωστα, γιατι το file association των windows, sto diplo klik se avi, περναει καπειες παραμετρους για το wmplayer, που το classic δεν αναγνωριζει.
denexo Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Θα δοκιμάσω και θα σας πω.
denexo Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Το δοκίμασα και δούλεψε(για το mplayer2.exe) αλλά τώρα πετάγεται ένα μήνυμα που λέει πως πρέπει να βάλω μέσα το CD των Windows επειδή αλλάχθηκαν κάποια αρχεία.Τι γίνεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.