trib Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Όπως ανακοίνωσε ο CEO της Xiaomi, τόσο το Mi Mix Alpha όσο και τα Surge chips τίθενται σε αναμονή. Ο Lei Jun, Διευθύνων Σύμβουλος της Xiaomi, βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις στο Weibo, αναφορικά με το μέλλον της σειράς Mi Mix και ειδικότερα το Mi Mix Alpha, όπως επίσης και για τα σχέδια της εταιρίας για τα Surge chipsets. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Jun, η σειρά Mi Mix θα τεθεί σε αναμονή, καθώς οι προσδοκίες της Xiaomi ήταν αρκετά υψηλότερες σε σύγκριση με το πως εξελισσόντουσαν τα προϊόντα. Η εταιρία δεν ένιωσε σίγουρη με την ανάπτυξη της σειράς οπότε αποφάσισε να σκεφτεί ξανά από την αρχή το πώς αυτή θα μπορούσε να εξελιχθεί. Αν και επιβεβαιώθηκε ότι η σειρά Mi Mix θα επιστρέψει κάποια στιγμή, δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία για να περιμένουμε. Ο Lei Jun είπε επίσης ότι το Mi MIX Alpha δεν θα βρει τον δρόμο του προς τη μαζική παραγωγή και τα ράφια των καταστημάτων παγκοσμίως, καθώς η ιδιαίτερη σχεδίαση της οθόνης του αποδείχθηκε πολύ μεγαλύτερη πρόκληση. Το τηλέφωνο ήταν ήδη διαθέσιμο σε περιορισμένες ποσότητες, αλλά ο στόχος της Xiaomi είναι να εστιάσει στο να φέρει ένα πιο έτοιμο smartphone Mi Mix στο μέλλον. Ένα άλλο μεγάλο θέμα ήταν και τα Surge chipsets. Ο Jun αναγνώρισε ότι η εταιρία αντιμετώπισε δυσκολίες με την παραγωγή των δικών της chipset μετά την κυκλοφορία της πρώτης γενιάς το 2017, αν και η ανάπτυξη δεν έχει σταματήσει και η Xiaomi σχεδιάζει να ενσωματώσει τα Surge SoCs στις μελλοντικές της συσκευές. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Zengar Zombolt Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Το Mi Mix 1 και 2 πολύ όμορφα κινητά 3
Vaiosss Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δεν πειράζει. Ας πουλάει έξυπνες σκούπες και έξυπνους μπιντέδες. Ξέρει αυτή 😋 2
AtiX Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Η καινοτομία δεν θέλει μόνο ιδέες αλλά και μυαλό για να τη φτιάξεις... άντε μπας και το συνειδητοποιήσουν γιατί έχω βαρεθεί να την βλέπω να καταθέτει πατέντες και στο τέλος να βγάζει κινητά του κιλού... 1 2
KnightRider Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Και κλασικά με το θέμα της ηχογράφησης στην εγγραφή βίντεο συνεχίζουν να μην κάνουν τίποτα... + ούτε δίνουν βοήθεια/λύση στα support forums.... Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2020 από KnightRider 1
EuphangeL Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, KnightRider είπε Και κλασικά με το θέμα της ηχογράφησης στην εγγραφή βίντεο συνεχίζουν να μην κάνουν τίποτα... + ούτε δίνουν βοήθεια/λύση στα support forums.... Τι θέμα έχει;
giorgoslouk Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, EuphangeL είπε Τι θέμα έχει; Λάθος ποστ Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2020 από giorgoslouk
ktlk21 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Η αλήθεια είναι οτι έχει μοιράσει πολυ πόνο η xiaomi και υπάρχουν θέματα..ειδικά τωρα με το ultra αντίο.. Ναι έπρεπε να το βγάλει παραγωγή,να το δινει 2500 και μετά να κάνει ανακλήσεις σαν την sammy για να λέει οτι έβγαλε προιον 1
Vaiosss Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, ktlk21 είπε Η αλήθεια είναι οτι έχει μοιράσει πολυ πόνο η xiaomi και υπάρχουν θέματα..ειδικά τωρα με το ultra αντίο.. Ναι έπρεπε να το βγάλει παραγωγή,να το δινει 2500 και μετά να κάνει ανακλήσεις σαν την sammy για να λέει οτι έβγαλε προιον Η αλήθεια είναι ότι καταργεί πιθανότατα την Mia σειρά, κατήργησε την Mi max σειρά, τώρα σταματάει και την Mi mix. Ότι ανεβαίνει, κατεβαίνει κάποια στιγμή, δυστυχώς. 1
AtiX Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Vaiosss είπε Η αλήθεια είναι ότι καταργεί πιθανότατα την Mia σειρά, κατήργησε την Mi max σειρά, τώρα σταματάει και την Mi mix. Ότι ανεβαίνει, κατεβαίνει κάποια στιγμή, δυστυχώς. Το κακό φίλε μου είναι ότι όλα τα χτυπήματα είναι στο premium brand και μάλιστα σε αυτό που έχει το όνομα Xiaomi και όχι στα Redmi ή Poco... Με λίγα λόγια και ως εταιρία, εκτός του ότι χάνει στις συσκευές που ήταν ποιοτικές και έβγαζε και κάποιο κέρδος, μένει με brands που ενώ πουλάνε από αρκετά ως και πάρα πολλά κομμάτια στην ουσία δεν της προσφέρει ούτε αξιοπιστία αλλά ούτε και κέρδος...
Dr.Spy Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, AtiX είπε Το κακό φίλε μου είναι ότι όλα τα χτυπήματα είναι στο premium brand και μάλιστα σε αυτό που έχει το όνομα Xiaomi και όχι στα Redmi ή Poco... Με λίγα λόγια και ως εταιρία, εκτός του ότι χάνει στις συσκευές που ήταν ποιοτικές και έβγαζε και κάποιο κέρδος, μένει με brands που ενώ πουλάνε από αρκετά ως και πάρα πολλά κομμάτια στην ουσία δεν της προσφέρει ούτε αξιοπιστία αλλά ούτε και κέρδος... ...και είτε θα ξυπνήσει είτε θα ξεπεραστεί. Έτσι είναι η αγορά και δεν πρέπει να μας ενοχλεί. Φαντάζομαι δεν είμαστε μέτοχοι ούτε αντιπρόσωποι. Αντίθετα είμαστε συνειδητοποιημένοι καταναλωτές με τις ιδιαίτερες ανάγκες και προτιμήσεις μας. Χαλαρά και καλό υπόλοιπο διακοπών. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2020 από Dr.Spy 1
Vaiosss Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, Fil_X είπε Νταξει ρε φίλε θα πάρουμε 1000€ iPhone και S10 για να έχουμε 1000€ εμπειρία χρήσης, σχόλιο τύπου είμαι ανώτερος από εσένα έχω καλύτερο κινητό, με κιτρινισμένη AMOLED και με θαυμαστικό υπερθερμανσης κατά την φόρτιση... Τα 1000€ για μια συσκευή στα 2-3 χρόνια, είναι φυσιολογικο κόστος. Πολλές φορές δε, το άθλημα του να αλλάζεις συσκευές των 400 και των 500€ δύο και τρεις φορές τον χρόνο, βγαίνει πιο ακριβα. Και δεν είναι πρώτη φορα που κάποιες συσκευές κοστίζουν τόσο. Προσωπικά θυμάμαι μέσα με τέλη δεκαετίας '90 τα παλιά dumb phones που αγοράζαμε, τόσο κόστιζαν εάν έπαιρνες μόνο την συσκευή χωρίς κάποια σύνδεση. 300.000 δραχμές.
Fil_X Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, Vaiosss είπε Τα 1000€ για μια συσκευή στα 2-3 χρόνια, είναι φυσιολογικο κόστος. Πολλές φορές δε, το άθλημα του να αλλάζεις συσκευές των 400 και των 500€ δύο και τρεις φορές τον χρόνο, βγαίνει πιο ακριβα. Έχω το Mi6 εδώ και 3 χρόνια, το είχα πάρει 300€ πήρε αναβάθμιση σε MiUI 12 και πάει σφαίρα, ούτε καν σκέφτομαι να το αλλάξω, τώρα ποιός δίνει 400€ δύο με τρείς φορές τον χρόνο δεν ξέρω αλλά μάλλον τον κόβω για αναποφάσιστο δημόσιο υπάλληλο... 1
AtiX Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Fil_X είπε Έχω το Mi6 εδώ και 3 χρόνια, το είχα πάρει 300€ πήρε αναβάθμιση σε MiUI 12 και πάει σφαίρα, ούτε καν σκέφτομαι να το αλλάξω, τώρα ποιός δίνει 400€ δύο με τρείς φορές τον χρόνο δεν ξέρω αλλά μάλλον τον κόβω για αναποφάσιστο δημόσιο υπάλληλο... Αν παρατηρήσεις πολλοί αλλάζουν συσκευές εδώ μέσα... άλλοι πραγματικά και άλλοι ανάλογα με το πως βολεύονται...
Eloy Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ας πουν κάτι και για τις ηλ.σκούπες και για τις οδοντόβουρτσες της Xiaomi ρε παιδιά... Ολο για για τα κινητά λένε... Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2020 από Eloy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα