Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 hours ago, pral13 said:

Σε αντίστοιχο περιστατικό που μου συνέβει, έψαχνα γιατρό για φυσικοθεραπείες μετά από χειρουργίο, βρήκα γιατρό συμβεβλημένο με ΕΟΠΥ, καθώς είχα 10 φυσικοθεραπείες από το ταμείο μου. Τηλεφώνησα στον γιατρό συζητήσαμε για ώρα και μόλις του είπα για τις 10 του ταμείου, μου είπε δεν αναλαμβάνω από ταμείο. Του λέω γιατί είσαι στον ΕΟΠΥ τοτέ; Και αρχίζει να μου λέει ότι δε βγάζει τίποτα κλπ. Του εξήγησα ότι είμαι διατεθιμένος να πληρώσω και από την τσέπη μου αλλά δεν με άκουγε καν. Εγραψα λοιπόν μια κριτική στο google και περιέγραφα τι συνέβει. Σε 5 λεπτά με είχε καλέσει πίσω φωνάζοντας και βρίζοντας. Προφανώς και δεν την έσβησα. Τα λαμόγια τα πατάμε κάτω.

offtopic 

δεν υπάρχει γιατρός που κάνει φυσικοθεραπείες
ο φυσικοθεραπευτής είναι διαφορετικό επάγγελμα

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν τρία χρόνια πάμε με φίλους σε μαγαζί εστίασης στην Πάτρα. Ήμασταν 6 άτομα και θέλαμε να ενώσουμε τα τραπέζια για να είμαστε δίπλα όλοι μαζί, ρωτάμε τον σερβιτόρο αν μπορούμε να το κάνουμε, παίρνουμε το οκ και πάμε να ενώσουμε τα τραπέζια, εκείνη την στιγμή πετάγεται κάποιος από μέσα και μας φωνάζει

'τι κάνετε εκεί ρε να πούμε; Ότι θέλετε θα κάνετε στο μαγαζί μου;'

Του είπαμε ότι ρωτήσαμε τον άνθρωπο αν μπορούμε να το κάνουμε και μας είπε ότι μπορούμε. Ο σερβιτόρος το παραδέχτηκε οτι όντως τον ρωτήσαμε, μετά ο ιδιοκτήτης άρχισε να βρίζει και να κράζει τον σερβιτόρο, παρεμβαίνουμε θυμωμένοι και του λέμε δεν χρειάζεται να κάνετε ετσι αφού έχετε τόσο πρόβλημα αφήνουμε τα τραπέζια όπως είναι και ολα οκ.

'Ναι φτιαχτα όπως είναι κύριε δεν θέλω να χαλάμε την διαρρύθμιση του μαγαζιού, εδώ είναι γνωστό εστιατόριο όχι μπακάλικο.... (σιγά το γνωστό εστιατόριο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του ο τύπος που είχε νοοτροπία αξεστου παλιατσου). 

Του κάναμε την χάρη και δεν φύγαμε και κακώς το κάναμε, συνεχίζουμε την παραγγελία μας, για να μην γραψω πολλά ο τυπάς που είχε το μαγαζί βλέπει το μπλοκακι του σερβιτόρου και μετά μας έρχεται στο τραπέζι και αρχίζει να λέει ότι τα μισά από αυτά δεν τα έχει, σχολίασε ότι δεν τρώμε αυτή την ώρα που ήρθαμε αυτά που παραγγειλαμε και σε κάτι αλλά πιάτα θα μας φέρουνε αλλα....

Λέω άστο και σηκώνομαι κατευθείαν να φύγω γιατί τα πήρα στο κρανίο, οι άλλοι δεν ήθελαν να φύγουν αλλά είδαν εμένα και λενε λίγο μετά ας πάμε αλλού σηκώνονται και φευγουν, μας βλέπει και μας λέει ότι ειμαστε αγενείς του λέει κάποιος από την παρέα εσείς είστε αγενης, για 1-2 λεπτά το εστιατόριο έμοιαζε με γήπεδο από τα βρισίδια που έπεφταν μεταξύ μας. 

Τελικά πήγαμε αλλού αφού μας χάλασε όλη την ημέρα. Κάποιος άφησε αρνητική στο Google για το όλο θέμα. Εκεί ξεκινάει το πανηγύρι. 

Σκάει τηλεφώνημα από δικηγορικό γραφείο σε αυτόν που έκανε το σχόλιο να το διαγράψει αλλιώς θα κάνουν μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση. Μετά από συμβουλή δικηγόρου και πολύ σκέψη το αφαίρεσε για να μην έχει τυχόν μπλεξίματα, θα μπορούσε να το τραβούσαμε αφού εμείς ήμασταν έξι άτομα που θα καταθέσουμε αλλά μιλάμε για μια δικη που θα είχε συνεχεις αναβολές έξοδα και μετακινήσεις από εμάς στην επαρχία για έναν μην πω καλύτερα. 

Βρήκαμε εμείς τον τρόπο μας βέβαια και τον δυσφημισαμε πάλι και αυτή την φορά πολύ χειρότερα χωρίς να μπορεί να μας βρει. Το μαγαζί έκλεισε μετα από καιρό. 

Επεξ/σία από giorgoskouro
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, deafman είπε

Τι σημαινει εληξε η καρτα για το διπλωμα? Και ποσο καιρο κραταει αυτη η καρτα? Δε θυμαμαι να το ξανακουω αυτο. 

3 χρόνια.

5 ώρες πριν, bezan είπε

η καρτελα ΕΑΝ εχει ληξει, θελει καποια χρηματα να ξαναβγει.

νομιζω 250 ευρω

Ξαναπληρωνεις τα πάντα από την αρχή, παράβολα, γιατρούς, μαθήματα, φωτογράφους

Δημοσ.

Μην ακούς τους λιπόψυχους νεοέλληνες εδώ μέσα από την στιγμή που η κριτική είναι αυτή που διάβασα δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα παρά μόνο να μπει σε επιπλέον έξοδα χωρίς λόγο. 

• Confused 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SamaelMorningstar είπε

Μην ακούς τους λιπόψυχους νεοέλληνες εδώ μέσα από την στιγμή που η κριτική είναι αυτή που διάβασα δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα παρά μόνο να μπει σε επιπλέον έξοδα χωρίς λόγο.

Νομικος απο τα λιντλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, SamaelMorningstar είπε

Ξερόλας από το insomnia.

Τα παραδειγματα που εχουν αναφερθει πιο πανω και διαψευδουν την φραπεδο-μπουρδα που εγραψες, ειναι ψεματα, ξερεις καλυτερα εσυ σαν γνησιος Ελληναρας τι παιζει και τι οχι...Αμα επιδικαστει καμια αποζημιωση επειδη η ts διαβαζει μπουρδες αδαων , ασχετων πλην ομως..."σιγουρων" για το θεμα, θα της την πληρωσεις εσυ; Η εστω τα δικαστικα της εξοδα αν τυχον ο αλλος ειναι παλαβος και την συρει σε δικαστηρια;

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.

"προσφορά" 800 με κανονική τιμή 1300. Για το Κολοκοτρωνίτσι μιλάμε και έχει τέτοιες τιμές? 

Παντού παίζει το πακέτο 550-800 (το 800αρι το έδωσα σε μικρή πόλη) 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Τα παραδειγματα που εχουν αναφερθει πιο πανω και διαψευδουν την φραπεδο-μπουρδα που εγραψες, ειναι ψεματα, ξερεις καλυτερα εσυ σαν Ελληναρας τι παιζει και τι οχι...Αμα επιδικαστει καμια αποζημιωση επειδη η ts διαβαζει μπουρδες αδαων , ασχετων πλην ομως..."σιγουρων" για το θεμα, θα της την πληρωσεις εσυ;

Επειδή από ότι φαίνεται από το ιστορικό των μηνυμάτων σου δεν έχεις σκοπό να βοηθήσεις και απλά ψάχνεσαι για καυγά δεν θα σου απαντήσω ποιον ή τι γνωριζω και τα γράφω αυτά....επιπλέον θα σε βάλω στην λίστα της αγνόησης που επί κορονοϊού έχει πληθύνει.....τέλος όποιος ήταν τόσο χαζός που έχασε δίκη ή πήγε σε δίκη για την εν λόγω κατηγορία καλύτερα να μην βγαίνει από το σπίτι καθώς είναι επικίνδυνος για τον εαυτό και τους συνανθρώπους του. 

Υ.Γ. Τι σου ήταν η φυσική επιλογή.....................

• Confused 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, KoreanW είπε

offtopic 

δεν υπάρχει γιατρός που κάνει φυσικοθεραπείες
ο φυσικοθεραπευτής είναι διαφορετικό επάγγελμα

εντάξει ρε εξυπνοπούλι, φυσικοθεραπευτής. 

• Sad 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, ale3andra340 είπε

Αυτή είναι η κριτικη: 

Χειρίστη συμπεριφορά και αντιμετώπιση σε ένα κλάδο που θα έπρεπε να στελεχώνεται από επαγγελματίες και μόνο.. Καλό θα είναι πριν συνεργαστείτε, να ζητήσετε γραπτώς τη συμφωνηθεισα τιμη γιατί ο εν λόγω "επαγγελματιας" έχει την τάση να ξεχνάει τι έχει πει στην αρχή... Αδικαιολόγητες και ανύπαρκτες χρεώσεις που προέκυψαν την τελευταία στιγμή.... Προφανώς η κριτική γίνεται από εδώ γιατί το facebook δίνει την διευκόλυνση να διαγράφονται

Αν και εξηγήθηκε κι από άλλους, με εκπλήσσει που πολλοί επιμένετε πως αυτή η κριτική δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και προτρέπετε την κοπέλα να το παίξει καουμπόισσα.

Αυτό δεν είναι κριτική του τύπου "το αυτοκίνητο που έκανα μάθημα ήταν πιο βρώμικο κι από κοτέτσι" ή "ο δάσκαλος δεν ήταν ποτέ στην ώρα του".

Είναι κατηγορία για απάτη. Τον κατηγορεί για "αδικαιολόγητες" κι "ανύπαρκτες" χρεώσεις. Μπορεί η κοπέλα να αποδείξει αυτούς τους δύο ισχυρισμούς;

Αν ναι, καλώς. Αν όχι, τότε ισπανική υποχώρηση σούμπιτο.

Επίσης, μην της λέτε πως δεν τον συμφέρει τον ιδιοκτήτη της σχολής να πληρώσει δικηγόρο επειδή θα του κοστίσει πιο ακριβά από την αμοιβή που έβγαλε από την κοπέλα.

Αν χρειαστεί να προστατεύσει τη φήμη της επιχείρησης του και την αποφυγή απωλειών μελλοντικών εσόδων, θα το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω εχω μια ερωτηση.. λετε αμα μπορει ο ΤΣ να αποδειξει οτι αυτα εγιναν, και οκ ναι λογικο μ ακουγεται δε μπορουμε να λεμε οτι θελουμε χωρις αποδειξεις και χωρις συνεπειες.. ο "μαστορας" μπορει να αποδειξει πως ειναι ο ΤΣ που εγραψε την κριτικη αυτη?

δηλαδη αμα φτιαξει ενα προχειρο λογαριασμο γοογλη/φατσεμπουκ οπου δεν εχει στοιχεια του, πως θα αποδειξει ο αλλος στο δικαστηριο πως ειναι ο ΤΣ?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

εγω εχω μια ερωτηση.. λετε αμα μπορει ο ΤΣ να αποδειξει οτι αυτα εγιναν, και οκ ναι λογικο μ ακουγεται δε μπορουμε να λεμε οτι θελουμε χωρις αποδειξεις και χωρις συνεπειες.. ο "μαστορας" μπορει να αποδειξει πως ειναι ο ΤΣ που εγραψε την κριτικη αυτη?

δηλαδη αμα φτιαξει ενα προχειρο λογαριασμο γοογλη/φατσεμπουκ οπου δεν εχει στοιχεια του, πως θα αποδειξει ο αλλος στο δικαστηριο πως ειναι ο ΤΣ?

Θα κόψει παράβολο στη διώξη. #πασαλίδης 😍

Δημοσ.

Βαλε τον δικηγορο σου να τον παρει τηλ και να του πει πως καποιος που δηθεν τον εκπροσωπει σε παιρνει και σε απειλει. Πς του στο λεω για να ξερεις κ εσυ πως καποιοι σε δυσφημουν, και θα κινηθω και εγω νομιμα εναντιον τους.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

Προφανώς και θα αποτανθεί στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για να ταυτοποιηθει αυτός που άφησε το σχόλιο, μπορει βέβαια αυτός που το γράφει να έχει βαλει και το επώνυμο του, οπότε ξέρεις άμεσα ποιος είναι αν τον γνωρίζεις κιόλας ως πελάτη. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...