john_dr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Το τελευταίο επεισόδιο της 1ης σεζόν είχε κάνει πολλούς να χτυπάνε το κεφάλι στον τοίχο. Βλέπω ότι πολλοί γούσταραν την WTF κατάσταση της σειράς, αλλά υποθέτω πολλούς άλλους τους έδιωξε. Στις 4/5/2022 στις 11:57 ΠΜ, SergioX είπε Η πιο ''wtf'' σειρά των τελευταίων ετών. Προσωπικά έχω δει 2-3 επεισόδια από την δεύτερη σεζόν, δεν μου κινούσε το ενδιαφέρον να δω τα υπόλοιπα. Αδιαφορούσα για το που θα το πήγαινε η σειρά ή τι θα συμβεί στους πρωταγωνιστές. Μάλλον μεγάλο κομμάτι του κοινού που το έβλεπε απομακρύνθηκε για τον ίδιο λόγο. Παρά ήταν WTF σειρά.
The_Judas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 πραγματικά κρίμα. Δυστυχώς ο κόσμος προτιμά κοινότυπα αναμασηματα, βαρετές σειρές μαρβελ , remakes και οποιαδήποτε νεα σαβουρα απο star trek και star wars. 4 1
SergioX Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Κριμα που κοπηκε,θεωρω οτι ειχε πολλα να δωσει σαν σειρα. Ξεφευγε βεβαια αρκετα σε ορισμενα σημεια αλλα οπως ειπε κ ενας φιλος παραπανω,εχουμε πηξει στις κοινοτυπιες. 1
hexenlord Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μου αρεσε, το εβλεπα και λυπαμαι που το κοψανε. Πρεπει ομως να ομολογησω πως ειχε καμποσα WTF σημεια με θρησκευτικους παραλληλισμους και λοιπα. Ηθελα να δω παραυτα που θα το πηγαιναν. Τεσπα, μας εμεινο το Orville. 1
Dantε Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Στις 4/6/2022 στις 10:29 ΜΜ, The_Judas είπε πραγματικά κρίμα. Δυστυχώς ο κόσμος προτιμά κοινότυπα αναμασηματα, βαρετές σειρές μαρβελ , remakes και οποιαδήποτε νεα σαβουρα απο star trek και star wars. Καλα βεβαια υπαρχει και το ενδιαμεσο ε; Δεν εχω ξεκινησει ακομα τη 2η σεζον αλλα η 1η ηταν οντως οτι να ναι .Ειχε βεβαια και αυτο λιγο τη γοητεια του,αλλα οκ καποια στιγμη θες να βγαζει και ενα νοημα αυτο που βλεπεις εκτος και αν βγαλανε καπου οδηγια οτι καθε επεισοδιο πρεπει να το βλεπεις αφου εχεις κανει χρηση
SergioX Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 22 ώρες πριν, hexenlord είπε Μου αρεσε, το εβλεπα και λυπαμαι που το κοψανε. Πρεπει ομως να ομολογησω πως ειχε καμποσα WTF σημεια με θρησκευτικους παραλληλισμους και λοιπα. Ηθελα να δω παραυτα που θα το πηγαιναν. Τεσπα, μας εμεινο το Orville. To Orville καλό?
john_dr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, SergioX είπε To Orville καλό? Το The Orville ήταν ο λόγος που δεν κόψαμε φλέβες οι φαν του Star Trek με το Discovery. Μπορεί να ξεκίνησε ως παρωδία του Star Trek, αλλά βλέποντας ότι το Discovery ήταν τραγωδία και αηδία σε μια συσκευασία, σοβάρεψε από ένα σημείο και μετά βλέποντας ότι υπάρχει κενό στην αγορά. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2022 από john_dr 1
Gogotsa Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στο αν ειναι καλο τελικα...... ας μυρισουμε τα νυχια μας, επειδη απαντησε οτιδηποτε αλλο εκτος απο αυτο. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2022 από Gogotsa
john_dr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 45 λεπτά πριν, Gogotsa είπε Στο αν ειναι καλο τελικα...... ας μυρισουμε τα νυχια μας, επειδη απαντησε οτιδηποτε αλλο εκτος απο αυτο. Σε περίπτωση που σχολιάζεις την απάντησή μου, χωρίς να με κάνεις quote όπως θα όφειλες. Ίσως να προτιμούσες κάτι σε στυλ: "Είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει η ανθρωπότητα τα τελευταία 250 χρόνια. Το όνειρο κάθε ανθρώπου θα έπρεπε να είναι να δει το The Orville τουλάχιστον 3 φορές πριν πεθάνει." Αν δεν σχολιάζεις αυτό που έγραψα, ειλικρινά δεν ξέρω τι σχολιάζεις και ίσως δεν χρειάζεται να ξέρω και αγνόησε αυτά που γράφω στο παρόν. Sorry κιόλας. Στα σοβαρά τώρα. Η παραπάνω απάντηση που έγραψα αν κάποιος διαθέτει λογική σκέψη, κατανοεί ότι το The Orville ήταν αρκετά καλό ώστε να αρέσει τουλάχιστον στους fans του Star Trek. Τώρα αν αυτός που διαβάζει αυτή την απάντηση, ξέρει τι είναι το Star Trek και του έχει αρέσει, κατανοεί ότι πιθανόν θα του αρέσει και το The Orville. Αν δεν του αρέσει το Star Trek πιθανόν ούτε το The Orville θα του αρέσει. Αν δεν ξέρει τι είναι το Star Trek, ε ας μπει στο thread που πόσταρα πιο πάνω και ας ρωτήσει εκεί, ας δει 1-2 trailers. Εκτός και αν βαριέται μέχρι αηδίας και του είναι πιο εύκολο να κράζει από το να ρωτάει. Εκεί πάω πάσο. 1
SergioX Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, Gogotsa είπε Στο αν ειναι καλο τελικα...... ας μυρισουμε τα νυχια μας, επειδη απαντησε οτιδηποτε αλλο εκτος απο αυτο. Εγω παντως καταλαβα οτι ειναι καλο απο την απαντηση του 1
Gogotsa Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Εγω απο την αλλη οχι. Ψιλομετριο καταλαβα οτι ειναι. Για αυτο λοιπον.... ολοι νυχια,
Gilmaru Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Από τις πιο ιδιαίτερες και πρωτότυπες sci-fi σειρές που έχουν βγει ποτέ κατά την γνώμη μου. Φυσικά το πολύ διαφορετικό και περίεργο συνήθως ξενίζει και δεν έχει τρομερά μεγάλη απήχηση στο κοινό, τουλάχιστον στην αρχή. Μακάρι να το πάρει κάποιος άλλος τουλάχιστον να δούμε έστω άλλη μία καταληκτική σεζόν. Spoiler Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2022 από Gilmaru 1
The_Judas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μακάρι να το συνεχίζει κάποια άλλη πλατφόρμα. Αν και εφόσον τους παράτησε το hbo που δίνει έμφαση στην ποιότητα, δεν ξέρω ποιος μπορεί να τους πάρει. Το orville τι σχέση έχει; Μια καλούτσικη παραγωγή που θυμίζει star trek αλλά δεν θα το έβαζα και στο πάνθεον των σειρών sci-fi Το ότι είναι καλύτερο από το discovery δεν ξέρω αν είναι τιμητικό. Προσωπικά προτιμώ να δω το sex in the city παρά αυτό το πράγμα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα