omghi2u Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Στις 5/10/2020 στις 6:37 ΜΜ, bilya είπε μου αρεσε αρκετά η πρώτη σεζον. Αρκετά περιεργη κ ειμαι full triggered να δω που το πανε. Ο fimmel δυστυχώς όπως κ στο warcraft παιζει τον ragnar παλι. Ειναι νομιζω ξεκαθαρο πλεον πως γινεται typecast ο Fimmel.
7nisiotis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Η αρρωστίλα επιστρέφει 3 Φλεβάρη. Πολλά υποσχόμενο τρέιλερ. 7
ultraex2003 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Η αρρωστίλα επιστρέφει 3 Φλεβάρη. Πολλά υποσχόμενο τρέιλερ. ωραια !! bro !!! βλεπω και ωραιο κουμπουρι !! 2
nyne Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Να ερθει κ με το καλο νωρις το hbo max να μη χρειαστει να το δουμε απο το θειο...
7nisiotis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Έχουν κ για κάθε χαρακτήρα στο κανάλι πλέον.
Πέτρος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Τα ναρκωτικά έχουν σε κάποιο βαθμό απενοχοποιηθεί/νομιμοποιηθεί τα τελευταία χρόνια. Δεν χρειάζεται να τρέχει κανείς σε σκοτεινά δρομάκια ή σε αποθήκες και κοινόβια σε εγκαταλελειμμένα κτίρια και να βαράει ότι του πασάρει ο κάθε μεσάζοντας που τα έχει κόψει με ότι βρήκε στο πάτωμα της τουαλέτας. Ας ενημερώσει κάποιος τους "υπεύθυνους" της σειράς, από παραγωγούς/σκηνοθέτες/σεναριογράφους μέχρι το παιδί που φέρνει τα μωρομάντηλα στα γυρίσματα, γιατί ότι κι αν παίρνουν εκεί μέσα τους χαλάει πάρα πολύ και είναι κρίμα. Αυτό το πράγμα ξοδεύει πόρους του πλανήτη για να φτιαχτεί, έλεος. 1 1
mecanomecano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Αυτό το πράγμα ξοδεύει πόρους του πλανήτη για να φτιαχτεί, έλεος. Εδω ο spielberg ξοδεψε 100 εκατομμύρια για να κανει ριμεικ το....west side story .Το εκανε επειδη ετσι γουσταρε κι ας μην ενδιαφέρεται κανενας να το δει. Συγκριτικά με ολα αυτα τα vanity projects του Hollywood το RBW ειναι πασατεμπος.Και τουλαχιστον με αυτο τριπαρεις Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από mecanomecano 3
Dantε Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 22 ώρες πριν, Πέτρος είπε Τα ναρκωτικά έχουν σε κάποιο βαθμό απενοχοποιηθεί/νομιμοποιηθεί τα τελευταία χρόνια. Δεν χρειάζεται να τρέχει κανείς σε σκοτεινά δρομάκια ή σε αποθήκες και κοινόβια σε εγκαταλελειμμένα κτίρια και να βαράει ότι του πασάρει ο κάθε μεσάζοντας που τα έχει κόψει με ότι βρήκε στο πάτωμα της τουαλέτας. Ας ενημερώσει κάποιος τους "υπεύθυνους" της σειράς, από παραγωγούς/σκηνοθέτες/σεναριογράφους μέχρι το παιδί που φέρνει τα μωρομάντηλα στα γυρίσματα, γιατί ότι κι αν παίρνουν εκεί μέσα τους χαλάει πάρα πολύ και είναι κρίμα. Αυτό το πράγμα ξοδεύει πόρους του πλανήτη για να φτιαχτεί, έλεος. Τοσο καλα ξεκινησε ε? Εχω κατεβασει τα 2 επεισοδια,να μπω στο κοπο,να τα σβησω η να μπω στο κοπο και να εχω και οινοπνευμα διπλα να ξεπλυνω τα ματια μου?
Πέτρος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dantε είπε Τοσο καλα ξεκινησε ε? Εχω κατεβασει τα 2 επεισοδια,να μπω στο κοπο,να τα σβησω η να μπω στο κοπο και να εχω και οινοπνευμα διπλα να ξεπλυνω τα ματια μου? Με το ζόρι κατάφερα να δω το 1ο. Το οινόπνευμα θα το χρειαστείς για κάτι τέτοιο στη μέση του σαλονιού: (στα 58") Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από Πέτρος
golden33 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Πέτρος είπε Με το ζόρι κατάφερα να δω το 1ο. Το οινόπνευμα θα το χρειαστείς για κάτι τέτοιο στη μέση του σαλονιού: (στα 58") Εγώ είχα αυτό το feeling από τα πρώτα επεισόδια του πρώτου κύκλου που τη σταμάτησα. Και μετά σκεφτόμουνα ότι έχω εγώ το πρόβλημα γιατί όλοι λέγανε πόσο γαμάτη σειρά είναι.
Gogotsa Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δλδ τι εχει ο δευτερος κυκλος? Γιατι ο πρωτος ηταν μια χαρα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Και 'γω ζορίστηκα πολύ με το 1ο επεισόδιο της 2ης σεζόν και κατά 99% θα το παρατήσω γιατί απλά καίει εγκεφαλικά κύτταρα.
Gilmaru Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δεν είναι για όλα τα γούστα. Προσωπικά είμαι εθισμένος με αυτήν την αρρωστίλα όσο δεν πάει. Φοβάμαι μόνο μην την κόψουν επειδή γενικά είναι για συγκεκριμένο κοινό. 2 1
xavier Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 αρχισε καπως αργη η 2η σεζον, αλλα τα τελευταια επεισοδια αποζημιωνουν και με το παραπανω. καθηλωτικα. το scifi που χρειαζομαστε! 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα