7nisiotis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 https://screenrant.com/raised-wolves-theory-mother-marcus-infected-virus-simulation/amp/
bilya Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 μου αρεσε αρκετά η πρώτη σεζον. Αρκετά περιεργη κ ειμαι full triggered να δω που το πανε. Ο fimmel δυστυχώς όπως κ στο warcraft παιζει τον ragnar παλι. 3
Fan Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παρόλο που η σειρά είχε αρχίσει να πιάνει πάτο, το τελευταίο επεισόδιο την εκτίναξε. Πάλι καλά που δεν τη σταμάτησα Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από Fan
Fotis13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μια χαρα ηταν το τελος εγινε το απροσδοκητο .Θα δουμε πως θα παει στην επομενη σεζον . 1
Sacadmerde Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Η σειρά είναι φοβερή. Πολύ καλές ερμηνείες από το κεντρικό ζευγάρι, βαθύ σενάριο, και πολύ καλή πλοκή. 2
Diinekis21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Έχει μπερδέψει πολλά κομμάτια η σειρά και δε βλέπω να μπορεί ή να θέλει να δώσει εξηγήσεις. Βρωμάει Lost η φάση.
desertman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Για πολλά ναρκωτικά η σειρά. Απορώ γιατί την εκθειάζουν. Δεν μας τα λεει καλά τώρα τελευταία το HBO. Έχω δει και άλλες καινούργιες φωλες. 1
The_Judas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 πολυ καλή η σειρά, blade runner meets aliens και Prometheus. καλες ερμηνείες απο όλους τους πρωταγωνιστες. ο φιμελ παίζει πάλι τον ραγκναρ αλλά του ταιριάζει ο ρόλος εδώ. δεν προτείνεται σε όσους είναι μαθημενοι σε ανούσιες σειρές τύπου νετφλιξ. 1 1
The_Judas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 και εμένα μου φάνηκε υπερβολικο το τέλος. θα προτιμούσα κάτι πιο sci fi και λιγότερο alien 😲😲 τέλος πάντων, αναμένουμε να δούμε την επόμενη σεζόν.
SergioX Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Στις 17/12/2020 στις 12:14 ΠΜ, The_Judas είπε πολυ καλή η σειρά, blade runner meets aliens και Prometheus. καλες ερμηνείες απο όλους τους πρωταγωνιστες. ο φιμελ παίζει πάλι τον ραγκναρ αλλά του ταιριάζει ο ρόλος εδώ. δεν προτείνεται σε όσους είναι μαθημενοι σε ανούσιες σειρές τύπου νετφλιξ. Λολ περί ανούσιων σειρών τύπου νετφλιξ Χαχαχα
lnoldori Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Για την σειρά από εδώ διάβασα ,και έχοντας φτάσει ήδη στο τέταρτο επεισόδιο, θέλω να ευχαριστήσω όσους είπαν κάτι καλό γιατί έψαχνα τι να δω αυτήν την περίοδο και δεν ήξερα τι. Προφανώς δεν είναι όλες οι σειρές για όλους, για αυτό η δική μου πρόταση είναι γενικά να δίνουμε μια ευκαιρία και να μην βασιζόμαστε μόνο στην γνώμη των άλλων, ειδικά όταν αυτοί οι άλλοι είναι μέλη του insomnia που έχει πήξει εκτός των άλλων και από κριτικούς κινηματογράφου 😛 3
av4lanche Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 και εγώ που το έχω δει μου άρεσε αρκετά. πιστεύω ότι έχει κάποια πράγματα που χρειάζονται βελτίωση αλλά νομίζω ότι θα τα καταφέρουν. εννοείται ότι θα δω και την δεύτερη σεζόν που έχει ήδη ανακοινωθεί!
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Τέλειωσα και το 7ο επεισόδιο, εντάξει δεν είναι κάτι φοβερό αλλά βλέπεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα