Konstantin77 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 https://www.gearbest.com/upright-vacuums/pp_3002893862689317.html από Ευρωπαϊκή αποθήκη με δωρεάν μεταφορικά απλά αργεί να έρθει (15-30 μέρες) στα άλλα καταστήματα πιο ακριβά (165Ε στο Banggood με κουπόνι), skroutz δεν το βρήκα.
KoGi Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Εχω χασει την μπαλα με τοσα μοντελα!!! Οχι τιποτα αλλο, δε μπορω να πεισω ακομη τη γυναικα οτι αξιζουν 😁 Φανταζομαι αυτην δεν την εχει καποιος ηδη ε? Της λειπουν καποια premium features απ'οσο λενε, αλλα εχει δυνατα specs.
ballin95 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Επειδή ψήνομαι πολύ και η τιμή είναι άκρως ελκυστική - αλλά είμαι άσχετος , παρακαλώ όποιος μπορεί κάποια γνώμη
makhs5 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δεν κανει χαρτογραφιση μεσω Lidar, δηλ δεν εχει λειζερ, νομιζω κανει χαρτογραφηση με καμερα, δηλ πολυ υποδεεστερη απο οσες εχουν lidar=λειζερ 1
JohnnyX Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Χωρίς laser mapping... Nope Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2020 από JohnnyX
liospi Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 όποιος ενδιαφέρεται για ρομποτική σκούπα και να μη κλαίει τα λεφτά του, γνώμη μου όπως και των φίλων παραπάνω, πρέπει να έχει χαρτογράφηση, αλλιώς μετά από 2-3 μήνες θα θες να την κλοτσήσεις. όταν όμως αγοράσεις ρομποτική σκούπα (με χαρτογράφηση) σκέφτεσαι πόσο μ@...κ@ς ήσουν που δεν την είχες πάρει νωρίτερα. πραγματικά σου λύνει τα χέρια. εγώ πριν πάρω την δική μου (xiaomi Mi robot) η γυναίκα μου δεν ήθελε να ακούσει για ρομποτική γιατί θεωρούσε ότι ήταν πεταμένα λεφτά. μια μέρα πήγα και την πήρα και τώρα την θεωρεί απαραίτητη (π.χ. μαγειρεύει και αυτή σκουπίζει) 3 3
Konstantin77 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Η χαρτογράφηση όμως σηκώνει το ύψος της σκούπας αρκετά και μετά δεν περνάει από τα χαμηλά έπιπλα.
sphinxgr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Konstantin77 είπε Η χαρτογράφηση όμως σηκώνει το ύψος της σκούπας αρκετά και μετά δεν περνάει από τα χαμηλά έπιπλα. Προσωπική μου εμπειρία είναι, πως μπαίνει παντού. Εκεί που δεν μπαίνει, ούτως ή άλλως δεν θα έμπαινε και πιο κοντή να ηταν
Seldon68 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Και χωρίς χαρτογράφηση μια χαρά δουλεύουν ,κάνει περισσότερη ώρα βέβαια αλλά τι σε νοιάζει; Μήπως την πληρώνεις με την ώρα; Και το ύψος είναι πολύ σημαντικις παράγοντας η δικιά μου είναι 75 χιλ και περνάει οριακά κάτω από 1 έπιπλο και 2 σώματα καλοριφέρ οπότε και όταν χρειαστεί αντικατάσταση πάλι ως 75 χιλ θα πάω. Έχω να σκουπίσω σχεδόν 2 χρόνια
ppetros Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Εχοντας πολλα χρονια ρομποτικες σκουπες πιστευω οτι εχω αποκτησει αρκετη εμπειρια... Και οι απλες (που δεν κανουν χαρτογραφιση ) κανουν δουλεια απλα αυτες με το laser ειναι μια κατηγορια πανω, δεν τιθεται θεμα γι αυτο.. Οσο για το υψος μετα που πηρα την S5 αγορασα καινουρια ρυθμιζομενα ποδια για τους καναπεδες ωστε να σηκωθουν στα 10 cm και να χωραει η σκουπα. Οσο για την σκουπα του θεματος πιστευω ειναι μια καλη τιμη για καποιον που δεν θελει να πληρωσει το λιγοτερο + 100 ευρω για να παει στην επομενη κατηγορια (xiaomi robot vacum mop pro, s5, s5 max κ.α...) 2
lefteris4 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 https://m.cafago.com/en/p-pas0441w-us.html Παίζει στα ίδια λεφτά το ίδιο μοντέλο και έρχεται από Γερμανία. Το σάιτ δεν το γνωρίζω, αν κάποιος το ξέρει και είναι έμπιστο τότε να μας ενημερώσει.
ata1983 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Εγώ μόλις παρέλαβα την 1c.. Χωρίς lidar, έχει το laser στην πρόσοψη και κάνει χαρτογράφηση κανονικά. Βάζω και εικονικούς τοίχους, κανονικά. Ο χάρτης μπορώ να πω ήταν πολύ ακριβής από την πρώτη φορά. Απλά το αναφέρω εδώ γιατί βλέπω και η σκούπα του θέματος έχει παρόμοια τεχνολογία
makhs5 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 21 λεπτά πριν, ata1983 είπε Εγώ μόλις παρέλαβα την 1c.. Χωρίς lidar, έχει το laser στην πρόσοψη και κάνει χαρτογράφηση κανονικά. Βάζω και εικονικούς τοίχους, κανονικά. Ο χάρτης μπορώ να πω ήταν πολύ ακριβής από την πρώτη φορά. Απλά το αναφέρω εδώ γιατί βλέπω και η σκούπα του θέματος έχει παρόμοια τεχνολογία Laser δεν εχει αυτη που πηρες, μεσω καμερας κανει την χαρτογραφηση, οπως και αυτη του θεματος χωρις Laser ειναι Με καμερα μονο ειναι υποδεεστερη αρκετα η ακριβεια της σκουπας σε σχεση με αυτες που εχουν Laser Καλυτερα παιδια να περιμενετε καποια καλη προσφορα σε σκουπα που να εχει Laser, ειναι σημαντικη η διαφορα που εχουν με τις απλες, ειδικα κι ολας που σε λιγο ερχεται και η black friday και θα παιξουν σιγουρα απο κινα καποιες καλες προσφορες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα