contsem100 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Καλησπερα σας , εχω ενα fiat panda 1200 69 αλογα (169) 2009 και ξαφνικα μου παρουσιασε προβλημα με το τιμονι . Εκει που οδηγουσα παρατησα να αναβει μια λαμπα με σημα τιμονιου και το τιμονι να γινεται αρκετα βαρει . Τι προβλημα ειναι αυτο ; Πως διορθωνεται ; ( Μου το εκανα δυο φορες και αφου το εσβησα και το ξανα ανοιξα σταματησε )
TechnoState Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Κλασικό πρόβλημα, κ μπράβο που άργησε τόσο πολύ να στο εμφανίσει. Θα στο κάνει όλο κ πιο συχνά μέχρι να βγεί εντελώς off. 200€-250€ η επισκευή.... για αντικατάσταση κολώνας, νομίζω το κόστος είναι αρκετά υψηλότερο. Εναλλακτικά κ εάν έχεις κουμπί city.... πήγαινε το με αυτό κ όσο αντέξει....σε πολλούς δουλεύει παρά το πρόβλημα. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2020 από TechnoState
paylidis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 9 λεπτά πριν, contsem100 είπε Δεν υπαρχει καποια αλλη λυση ; Είναι κλασσικο πρόβλημα στα φιατ δεν υπάρχει άλλη επιλογή πέρα από επισκευή ή αλλαγή...
contsem100 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, paylidis είπε Είναι κλασσικο πρόβλημα στα φιατ δεν υπάρχει άλλη επιλογή πέρα από επισκευή ή αλλαγή... για επισκευη που το παμε ;
rallistas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Κλασσικοτατο.Εμας το ειχαν ολα τα Punto τα εταιρικα που ηταν 2004-2008. Κολωνα τιμονιου.Τα παιζει το ηλεκτρικο μοτερ. 2
paylidis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, contsem100 είπε για επισκευη που το παμε ; Δεν έχεις μηχανικό; Αυτός θα σε κατευθύνει κάπως. Από εκεί κ πέρα με μια απλη αναζήτησή στο google θα σου βγάλει κάποιους. στο δικό μας έβγαλε ο μηχανικός την πλακέτα κ την πήγαμε σε ηλεκτρονικό της περιοχής για επισκευή 1
contsem100 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, paylidis είπε Δεν έχεις μηχανικό; Αυτός θα σε κατευθύνει κάπως. Από εκεί κ πέρα με μια απλη αναζήτησή στο google θα σου βγάλει κάποιους. στο δικό μας έβγαλε ο μηχανικός την πλακέτα κ την πήγαμε σε ηλεκτρονικό της περιοχής για επισκευή θα λειπει ο μηχανικος μου μεχρι της 25 και το οδηγανε νεοι οδηγοι το αμαξι
paylidis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, contsem100 είπε θα λειπει ο μηχανικος μου μεχρι της 25 και το οδηγανε νεοι οδηγοι το αμαξι Καλύτερα να μη το οδηγάνε τότε... εναλλακτικα βρίσκεις έναν άλλο μηχανικό ή ηλεκτρολόγο (κάνει κ αυτός) κ σου κάνει τη δουλειά... 1
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Η μπαταρία σου σε τι κατάσταση είναι;Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο . 1
contsem100 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δεν ξερω 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Η μπαταρία σου σε τι κατάσταση είναι;Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο .
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 7 λεπτά πριν, contsem100 είπε Δεν ξερω Ξεκίνα απο εκεί,γνώμη μου. 1
nick#18 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) It's a FIAT. Τωρα... ξεκινα με ελεγχο δυναμο οτι φορτιζει τη μπαταρια σωστα και τη μπαταρια σου αν ειναι οκ. Αν ειναι οκ και τα 2, μπριζωνεις στο μηχανικο σου και βλεπεις τι σφαλμα δινει.. μπορει να ειναι ειτε το μοτερ (που πρεπει να εχει βελτιωθει σε σχεση με παλιες εκδοσεις στη χρονολογια του αυτοκινητου σου), ειτε αισθητηρας γωνιας τιμονιου.... Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2020 από nick#18 2
terry308 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Κλασικό πρόβλημα Fiat, το είχα κι εγώ στο punto 2002 μοντέλο, μπορεί και 5-6 χρόνια 😎, απλά έκανα γυμναστική στο παρκάρισμα, στη πορεία ήταν μια χαρά, όταν το πούλησα το παλικάρι που το πήρε ήταν γνώστης του θέματος και μηχανικός, μου είχε αναφέρει ότι το κόστος του είναι περίπου 150€, Θεσσαλονίκη... εάν είσαι Θεσσαλονίκη πες μου αν είναι να σου στείλω τα στοιχεία. Αν δεις στο car. gr θα βρεις ανταλλακτικό ή καταστήματα που τα επισκευάζουν. 1
apostolispd Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Κάτοχος του μοντέλου 2004 εδώ. Κανονικά είναι ένδειξη για αλλαγή/επισκευή κολώνας. Το πρώτο που κοιτάς όμως είναι η μπαταρία σου. 2 φορές μου το έβγαλε, και τις 2 λύθηκε προσωρινά με στρίψιμο το τιμόνι τέρμα δεξιά- τέρμα αριστερά και μετά από μικρό διάστημα η μπαταρία παρέδιδε πνεύμα. Με την κολώνα και τον αισθητήρα δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. *Δεν χρησιμοποιώ ποτέ το city.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα