Tsakalos! Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Καλησπερα σε ολους.. Στο μαγαζι μου, χρειαζομαι ενα σταθερης χρεωσης τηλεφωνικο αριθμο, και ετσι σκεφτηκα να παρω ενα voip νουμερο.. Δεν εχω ιδεα απο αυτα, αλλα ψαχτικα λιγακι, αγορασα ενα νουμερο και εβαλα το zoiper στο Iphone se μου.. η ρυθμηση ηταν παιχνιδι, απλα ενα σκαναρισμα qr.. Ομως χω ενα μικρο θεματακι .. Οταν ειναι σε λειτουργεια standby, η εφαρμογη μαλον κλεινει και το voip τηλεφωνο φαινεται σαν να ειναι κλειστο.. εχω κανει συνδρομη με τον μηνα στο zoiper γιοα τα Push κτλ, αλλα δεν αλλαξε κατι.. εχει κανεις αντιμετωπησει κατι παρομοιο? Να φταιει που εβαλα Ios14 beta?
CheOnWeb Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 On 12/08/2020 at 14:33, Tsakalos! said: Να φταιει που εβαλα Ios14 beta? Δεν αποκλείεται. Background App Refresh και Location Services είναι On?
Tsakalos! Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε Δεν αποκλείεται. Background App Refresh και Location Services είναι On? Yep... Εβγαλα το zoiper και εβαλα το softphone... για την ωρα παει καλυτερα... με μικρο θεματα.. αν δω κ εχω θεμα θα κανω rollback σε ios13/.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα