SamaelMorningstar Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 12/8/2020 στις 11:19 ΜΜ, vamvakoolas είπε ο καθενας εχει δικαιωμα να εκφερει αποψη. Εγω εγραψα τη δικη μου με βαση τα οσα εγραψε.Και συνεχιζω (με επιχειρημα και οχι ρομαντζες): αν καποιος θετει την υγεια του σε δευτερη μοιρα (εστω 1% πιθανοτητα να νοσησει σοβαρα) για 130 ή 500 που κανει ο εργοστασιακος φαινεται που βαζει προτεραιοτητες. τωρα αν εσυ αντι να καθεσαι και να κανεις το δικηγορο ή το διατητη και αντι να βοηθησεις παραγωγικα νομιζεις οτι το βοηθας ....μαλλον το καραβι μπαζει νερα και δε το εχει καταλαβει ο καπετανιος Στις 13/8/2020 στις 11:07 ΠΜ, Dinos1973 είπε Για αυτοκίνητα που κατά πολύ έχουν κλείσει τον χρόνο ζωής τους, και επιβαρύνουν το περιβάλλον θα έπρεπε η πολιτεία να επιβάλει τέτοια τέλη τα οποία θα κάνουν την χρήση τους ασύμφορη ......βέβαια αυτά συμβαίνουν σε δυτικές δημοκρατίες, στην μπανανία των Βαλκάνιων ακόμη συζητάμε για σαπακια 20ετιας ......... Εδώ υπάρχει εργοστασιακό πρόβλημα δυστυχώς η απόσυρση έπρεπε να είχε γίνει εδώ και χρόνια τώρα είναι πλέον αργά. Έγραψε το παλικάρι για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει και βγήκαν οι ''λεφτάδες'' του ελλαδιστάν να του πούνε να αλλάξει αμάξι...έλεος δηλαδή... Υ.Γ. Για τον 15χρονο Lezantas26 ήθελα να ήξερα αν του τα έλεγε αυτά στην μούρη του ts όχι κρυμμένος πίσω από το Razer πληκτρολόγιό του. Υ.Γ.2 Ότι έχουμε δημοκρατία δεν σημαίνει ότι πρέπει να ακούμε κάθε μακάκα να γράφει αυτές τις αρλούμπες. Καλά τα έλεγε ο Πλάτωνας περί δημοκρατίας των εκλεκτών και όχι οι από πάνω δεν θα ψήφιζαν καθώς δεν είναι άνθρωποι αλλά μηχανές. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2020 από SamaelMorningstar 1
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Εσύ δεν είπες ότι κάνει θόρυβο ;Εχει σπάσει και αν τα κομμάτια βουλώσουν την εξάτμιση ................... 40 λεπτά πριν, mantsag83 είπε Αυτο που μου λες, μου το πε κι αλλος. Το Δεκέμβριο του 19 που το πηγα περασε και δε μου ειπε και τιποτα. Αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να μου δημιουργησει καποιο προβλημα; Μπορει να ναι πατατα αυτο που ρωταω αλλα ειμαι ασχετος τελειως.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 56 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εσύ δεν είπες ότι κάνει θόρυβο ;Εχει σπάσει και αν τα κομμάτια βουλώσουν την εξάτμιση ................... Μόλις τώρα, mantsag83 είπε Οι ρυποι με βαση το χαρτι του κτεο 12-19
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 13/8/2020 στις 11:07 ΠΜ, Dinos1973 είπε Για αυτοκίνητα που κατά πολύ έχουν κλείσει τον χρόνο ζωής τους, και επιβαρύνουν το περιβάλλον θα έπρεπε η πολιτεία να επιβάλει τέτοια τέλη τα οποία θα κάνουν την χρήση τους ασύμφορη ......βέβαια αυτά συμβαίνουν σε δυτικές δημοκρατίες, στην μπανανία των Βαλκάνιων ακόμη συζητάμε για σαπακια 20ετιας ......... Τι λες ρε μάγκα, ΣΟΒΑΡΑ; (και στους δυο εξυπνάκηδες που πάτησαν "like") Με ρωτάς αν έχω όρεξη/λεφτά/χώρο να αλλάξω αυτοκίνητο; Με ρωτάς αν μπορώ/θέλω να υποθηκεύσω τα επόμενα 2-3-4 χρόνια στην τράπεζα, για να πάρω «πράσινο» αυτοκίνητο; Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2020 από _BASSstarlet_ 2 1
fysikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 ήθελα να ρωτήσω σε polo 9n 1,4 16v επειδή δεν τραβούσε μετά τις 3000στροφές και καθώς γενικά μου δείνει την αίσθηση του μπουκωμένου αυτοκινήτου, ρώτησα σε συνεργείο και μου είπαν για αλλαγη καταλύτη επειδή ειναι μπουκωμένος στα 300ε. Πριν την αλλαγή, να δοκιμάσω κάτι καθαριστικά που υπάρχουν ή τσάμπα κόπος; Τα έχει δοκιμάσει κάποιςο; ευχαριστώ.
vamvakoolas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 εισαι σιγουρος; δε ξερω για καθαριστικα (γιατι δε γνωριζα οτι υπηρχαν καθαριστικα καταλυτη, μονο κατι στεγανοποιητικα και κατι κιτ με βιδες ηξερα). Απο τα λιγα που ξερω συνηθως στα ιχ βγαζει σφαλμα P0420 ή καποιο αλλο σχετικα με καυσαερια. Επισης συχνη βλαβη ειναι να χαλανε τα εσωτερικα φυλλα του καταλυτη και να ακουγεται σα ...κουδουνιστρα οταν περνας απο σαμαρακια, λακουβες ή αν απλως χτυπησεις λιγο το καταλυτη (οταν ο κινητηρας ειναι κρυος). Τα ειδες αυτα;
fysikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 θα βαλω το obd να διαβασει για σφαλματα αλλα αυτό με τα φύλλα δεν το εχω ψαξει
Haldol Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, fysikos είπε Πριν την αλλαγή, να δοκιμάσω κάτι καθαριστικά που υπάρχουν ή τσάμπα κόπος; Τσάμπα κόπος. Είχα εγώ το 9N3 1,4 με βουλωμένους καταλύτες. Έχει ακριβώς αυτή τη συμπεριφορά. Και δε βγάζει κανένα σφάλμα σε διαγνωστικό! Δώσε κάτι ακόμα και βάλε ελεύθερο μεταλλικό. Το αμάξι θα δουλεύει ένα κλικ καλύτερα και δε θα σου ξαναχαλάσει κιόλας.
fysikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, Haldol είπε Τσάμπα κόπος. Είχα εγώ το 9N3 1,4 με βουλωμένους καταλύτες. Έχει ακριβώς αυτή τη συμπεριφορά. Και δε βγάζει κανένα σφάλμα σε διαγνωστικό! Δώσε κάτι ακόμα και βάλε ελεύθερο μεταλλικό. Το αμάξι θα δουλεύει ένα κλικ καλύτερα και δε θα σου ξαναχαλάσει κιόλας. Αν ηταν βουλωμενος δεν θα ειχε ιδια συμπεριφορα και στο ρελαντι; γιατι να το κανει μονο με ταχυτητα οταν στο ρελαντι φτανει στις 5000 ανετα; Θα το παω και σε 2ο "εξατμισα" να το δει...βγαζει πολυ καυσαεριο στο ρελαντι για να ειναι βουλωμενος,αυτο με μπερδευει
Haldol Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, fysikos είπε Αν ηταν βουλωμενος δεν θα ειχε ιδια συμπεριφορα και στο ρελαντι; γιατι να το κανει μονο με ταχυτητα οταν στο ρελαντι φτανει στις 5000 ανετα; Όχι φυσικά. Στο ρελαντί, αλλά και γενικά χωρίς ταχύτητα, το φορτίο είναι ελάχιστο. Ψεκάζεται πολύ λίγο καύσιμο. 3
meletis_m Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Στις 12/1/2023 στις 10:25 ΠΜ, fysikos είπε ήθελα να ρωτήσω σε polo 9n 1,4 16v επειδή δεν τραβούσε μετά τις 3000στροφές και καθώς γενικά μου δείνει την αίσθηση του μπουκωμένου αυτοκινήτου, ρώτησα σε συνεργείο και μου είπαν για αλλαγη καταλύτη επειδή ειναι μπουκωμένος στα 300ε. Πριν την αλλαγή, να δοκιμάσω κάτι καθαριστικά που υπάρχουν ή τσάμπα κόπος; Τα έχει δοκιμάσει κάποιςο; ευχαριστώ. Πόσα χιλιόμετρα έχει το αμάξι ? Εάν έχεις πολλά να ζητήσεις να καθαριστει και η βαλβίδα egr -ανακυκλοφορίας των καυσαερίων. Πήγαινε κατευθείαν σε εξατμισα και πάρε προσφορά . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα