Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, NickTG είπε Ξεκάθαρα έτσι είναι οι περισσότεροι. Βάλε και ταξίδια Μύκονο, Σαντορίνη και Αραχωβα και πιάσαμε όλα τα κλισέ. υπαρχει λογος που υπαρχουν αυτα τα κλισε, αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι οι περισσοτεροι προτιμανε να ξοδεψουν αλλου τα χρηματα αντι να βαλουν στην ακρη για νεοτερο αμαξι. αφου δε σ αρεσουν τα κλισε, πες οτι τα δινουν σε κινητα και υπολογιστες μιας και ειμαστε σε τεχνολογικο φορουμ εγω ειπα ηδη το καλυτερο μετρο θα ηταν οι σωστοι ελεγχοι, οποιος θελει να χει παλιο αμαξι τουλαχιστον θα ειμαστε εξασφαλισμενοι πως δεν ειναι κινητη βομβα, αλλα ειμαστε μπανανια οποτε αυτο δε γινεται. 1 ώρα πριν, mantsag83 είπε Απολυτο δίκιο έχετε ολοι σας σ αυτα που λετε. Και υπάρχουν και τα ατομα που ολα αυτα που λετε τα κανουν με την τσεπη των γονιων. Τραγικο... Αλλα αν το παρω λιγο εγωιστικα, με ενα δυο μεροκαματα τη βδομαδα, στη ταβερνα που δουλευω αυτο το διαστημα (50 τη βδομαδα δλδ και αυτο λογω κορωνοιου) πιστευετε οτι το μπατζετ βγαινει για καινούριο; ουτε καν για παπι (παρολο που δεν εχω ισορροπία 😄) Μ αυτα που σας λεω πιστευετε οτι ειμαι τσιπης που ρωταω για το καταλυτη; το μπατζετ σου δεν αρκει καν για να εχεις στη κατοχη σου αμαξι. βασικα δεν αρκει ουτε για να εχεις σπιτι/ρευμα/φαι οποτε δε καταλαβαινω γιατι καθεσαι και εχεις τα επιπλεον παγια εξοδα ενος αμαξιου Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2020 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε υπαρχει λογος που υπαρχουν αυτα τα κλισε, αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι οι περισσοτεροι προτιμανε να ξοδεψουν αλλου τα χρηματα αντι να βαλουν στην ακρη για νεοτερο αμαξι. αφου δε σ αρεσουν τα κλισε, πες οτι τα δινουν σε κινητα και υπολογιστες μιας και ειμαστε σε τεχνολογικο φορουμ εγω ειπα ηδη το καλυτερο μετρο θα ηταν οι σωστοι ελεγχοι, οποιος θελει να χει παλιο αμαξι τουλαχιστον θα ειμαστε εξασφαλισμενοι πως δεν ειναι κινητη βομβα, αλλα ειμαστε μπανανια οποτε αυτο δε γινεται. το μπατζετ σου δεν αρκει καν για να εχεις στη κατοχη σου αμαξι. Τωρα καλος η κακος το εχω. Διοτι αν δεν ειχα αυτο, δε θα ειχα και το μπατζετ που εχω. Μενω σε χωριο. Πιστευεις οτι σε ενα μικρο χωριο μπορείς να βρεις δουλεια περα απο αγροτικα Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2020 από Επισκέπτης
toyo73 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 10 ώρες πριν, Lezantas26 είπε το μπατζετ σου δεν αρκει καν για να εχεις στη κατοχη σου αμαξι. βασικα δεν αρκει ουτε για να εχεις σπιτι/ρευμα/φαι οποτε δε καταλαβαινω γιατι καθεσαι και εχεις τα επιπλεον παγια εξοδα ενος αμαξιου Μ@λ@κες τι διαβαζω εδω μεσα. 10 ώρες πριν, mantsag83 είπε Τωρα καλος η κακος το εχω. Διοτι αν δεν ειχα αυτο, δε θα ειχα και το μπατζετ που εχω. Μενω σε χωριο. Πιστευεις οτι σε ενα μικρο χωριο μπορείς να βρεις δουλεια περα απο αγροτικα Δεν ρωτησες και εσυ τον Lezanta26 να παρεις αδεια.Κυκλοφορας με το χρεπι και του χαλας την αισθητικη τις χωρας. 7 1
Black Demis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Στις 13/8/2020 στις 11:07 ΠΜ, Dinos1973 είπε Για αυτοκίνητα που κατά πολύ έχουν κλείσει τον χρόνο ζωής τους, και επιβαρύνουν το περιβάλλον θα έπρεπε η πολιτεία να επιβάλει τέτοια τέλη τα οποία θα κάνουν την χρήση τους ασύμφορη ......βέβαια αυτά συμβαίνουν σε δυτικές δημοκρατίες, στην μπανανία των Βαλκάνιων ακόμη συζητάμε για σαπακια 20ετιας ......... και να δοθεί ταυτόχρονα βαρβάτη επιδότηση και αγορά άτοκη ενός καινούργιου (γιατι πολλοί απλά δεν έχουν μια να πάρουν άλλο όχι ότι γουστάρουν το παλιό τους) ελλαδα είμαστε με μισθούς οριακά για επιβίωση
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, toyo73 είπε Μ@λ@κες τι διαβαζω εδω μεσα. Δεν ρωτησες και εσυ τον Lezanta26 να παρεις αδεια.Κυκλοφορας με το χρεπι και του χαλας την αισθητικη τις χωρας. Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου... Χαλαω την αισθητική της χωρας. Λυπαμαι που το λεω αλλα κατι ατομα σαν τον φιλο μας και κατι αλλους ειναι που χαλανε την αισθητικη. Προφανως ζουν σε ροζ συννεφο και δεν βλεπουν τα πραγματα οπως ειναι. Τι να πω; Τοσο καλοβολεμενοι ειναι; Εχουν ευρουλια στο κηπο. Στεναχωριεμαι να βλεπω και να σχολιαζω στην ηλικια που ειμαι (23) τετοια πραγματα. Μπορει να ναι ειλικρινής ανθρωποι, και καλα κανουν, αλλα σε καποια πραγματα υπαρχει και κατι που λεγεται ΟΡΙΟ και ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ. Και στο κατω κατω το θεμα ηταν ο κερατας ο ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ, και οχι η οικονομικη κατάσταση η δικιά μου και του καθενος. Δε ζητησα απο κανένα να μου τον πληρωσει, και ουτε πιατσα θα βγω για να τον πληρωσω. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ!
Black Demis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 51 λεπτά πριν, mantsag83 είπε Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου... Χαλαω την αισθητική της χωρας. Λυπαμαι που το λεω αλλα κατι ατομα σαν τον φιλο μας και κατι αλλους ειναι που χαλανε την αισθητικη. Προφανως ζουν σε ροζ συννεφο και δεν βλεπουν τα πραγματα οπως ειναι. Τι να πω; Τοσο καλοβολεμενοι ειναι; Εχουν ευρουλια στο κηπο. Στεναχωριεμαι να βλεπω και να σχολιαζω στην ηλικια που ειμαι (23) τετοια πραγματα. Μπορει να ναι ειλικρινής ανθρωποι, και καλα κανουν, αλλα σε καποια πραγματα υπαρχει και κατι που λεγεται ΟΡΙΟ και ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ. Και στο κατω κατω το θεμα ηταν ο κερατας ο ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ, και οχι η οικονομικη κατάσταση η δικιά μου και του καθενος. Δε ζητησα απο κανένα να μου τον πληρωσει, και ουτε πιατσα θα βγω για να τον πληρωσω. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ! προφανος και εχεις δίκαιο εξαλου αν δεις κανείς δεν δίνει σημασία σε αυτά τα άτομα μερικά από αυτά ειναι η βολεμένοι η απλά τρολσ.... όσο για τον καταλύτη η γνώμη μου άλλαξε το με καποιο Imitasion και από φασαρία θα γλυτώσεις και αυτοκίνητο θα κρατάει καθώς πρέπει συμπίεση και δεν θα εκπεμπεις επικίνδυνες ποσότητες. και εφόσον το αυτοκίνητο δεν έχει σκοπό να πάει για απόσυρση σύντομα ένας λόγος παραπάνω να το κρατάς σε καθώς πρέπει μορφή (όσο δυνατόν γινεται )
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 9 λεπτά πριν, Black Demis είπε προφανος και εχεις δίκαιο εξαλου αν δεις κανείς δεν δίνει σημασία σε αυτά τα άτομα μερικά από αυτά ειναι η βολεμένοι η απλά τρολσ.... όσο για τον καταλύτη η γνώμη μου άλλαξε το με καποιο Imitasion και από φασαρία θα γλυτώσεις και αυτοκίνητο θα κρατάει καθώς πρέπει συμπίεση και δεν θα εκπεμπεις επικίνδυνες ποσότητες. και εφόσον το αυτοκίνητο δεν έχει σκοπό να πάει για απόσυρση σύντομα ένας λόγος παραπάνω να το κρατάς σε καθώς πρέπει μορφή (όσο δυνατόν γινεται ) Μα τ αμαξι παρολο π ειναι 20 ετιας δεν εχει τιποτα. Μου το δωσε ο πατερας μ κ ειχε 120.000 χλμ. Η πιο ακριβη ζημια π μ τυχε ηταν το δισκοπλατω 250ευρω και ιμαντας 130. Τωρα βγηκε αυτο και εχει τωρα 173000χλμ. Εκτος απο το γεγονος οτι λυπαμαι να το δωσω η να το αφησω, γιατι πανω σ αυτο εμαθα (συναισθηματικός 😄) ειναι 3 χρονια που οδηγω. Ακομα δεν θεωρω τον εαυτο μ easy rider, παρολο που δεν εχω τρακαρει μεχρι στιγμης. Και οσο μπορω το προσεχω. Και ηθελα μια γνωμη. Αλλα που να παει το μυαλο μου, οτι θα πάρει ενα τοσο ηλίθιο θεμα τοση εκταση; φαντασου να ρωταγα και για τα φρενα τιποτα. Δε το γλυτωνα το λιντσάρισμα.
Black Demis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 8 λεπτά πριν, mantsag83 είπε Μα τ αμαξι παρολο π ειναι 20 ετιας δεν εχει τιποτα. Μου το δωσε ο πατερας μ κ ειχε 120.000 χλμ. Η πιο ακριβη ζημια π μ τυχε ηταν το δισκοπλατω 250ευρω και ιμαντας 130. Τωρα βγηκε αυτο και εχει τωρα 173000χλμ. Εκτος απο το γεγονος οτι λυπαμαι να το δωσω η να το αφησω, γιατι πανω σ αυτο εμαθα (συναισθηματικός 😄) ειναι 3 χρονια που οδηγω. Ακομα δεν θεωρω τον εαυτο μ easy rider, παρολο που δεν εχω τρακαρει μεχρι στιγμης. Και οσο μπορω το προσεχω. Και ηθελα μια γνωμη. Αλλα που να παει το μυαλο μου, οτι θα πάρει ενα τοσο ηλίθιο θεμα τοση εκταση; φαντασου να ρωταγα και για τα φρενα τιποτα. Δε το γλυτωνα το λιντσάρισμα. εφόσον όπως είπες το κρατάς ασε τι σου λένε μερικοί σηκώνεσαι πας το αλλάζεις 20 λεπτά δουλειά ειναι. το αυτοκίνητο όσο μπορείς το διατηρείς στα καλά του καθώς ειναι η ασφάλεια σου όταν οδηγάς φρένα λάστιχα αναρτήσεις ψαλίδια, άμεση εισαγωγή εξαγωγή κινητήρα κλπ πρέπει να τα εχεις στην πένα γιατι αν κάτι αποτύχει από αυτά θα την πληρώσεις εσύ αλλιώς (βασικά φτου φτου χτυπά ξύλο να γίνει σε μεγάλη ταχύτητα )
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, toyo73 είπε Μ@λ@κες τι διαβαζω εδω μεσα. Δεν ρωτησες και εσυ τον Lezanta26 να παρεις αδεια.Κυκλοφορας με το χρεπι και του χαλας την αισθητικη τις χωρας. για ποια αισθητικη μιλας? νομιζω εχετε μπερδεψει τι λεμε. δηλαδη πιστευεις με ενα 50ικο τη βδομαδα μπορει καποιος να συντηρησει αμαξι? δε ξερω πως ειναι τα πραματα στην επαρχια, στην αθηνα παντως μ αυτα τα λεφτα ουτε κεραμιδι πανω απ το κεφαλι σου δεν μπορεις να χεις.. ουσιαστικα αυτο που λεω ειναι να σκεφτει αμα θελει να χει τα παγια εξοδα ενος αμαξιου απ τη στιγμη που δυσκολευεται οικονομικα. αν το χρησιμοποιει για αγροτικες εργασιες αυτος ξερει τα εσοδα-εξοδα και τι τον συμφερει να κανει.
oykas2001 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 31 λεπτά πριν, mantsag83 είπε Μα τ αμαξι παρολο π ειναι 20 ετιας δεν εχει τιποτα. Μου το δωσε ο πατερας μ κ ειχε 120.000 χλμ. Η πιο ακριβη ζημια π μ τυχε ηταν το δισκοπλατω 250ευρω και ιμαντας 130. Τωρα βγηκε αυτο και εχει τωρα 173000χλμ. Εκτος απο το γεγονος οτι λυπαμαι να το δωσω η να το αφησω, γιατι πανω σ αυτο εμαθα (συναισθηματικός 😄) ειναι 3 χρονια που οδηγω. Ακομα δεν θεωρω τον εαυτο μ easy rider, παρολο που δεν εχω τρακαρει μεχρι στιγμης. Και οσο μπορω το προσεχω. Και ηθελα μια γνωμη. Αλλα που να παει το μυαλο μου, οτι θα πάρει ενα τοσο ηλίθιο θεμα τοση εκταση; φαντασου να ρωταγα και για τα φρενα τιποτα. Δε το γλυτωνα το λιντσάρισμα. Το αμάξι αν είναι καλοσυντηρημένο και προσεγμένο και εφόσον ο ιδιοκτήτης μεριμνεί για τη σωστή συντήρησή του και έλεγχο, δεν υπάρχει λόγος να αλλαχτεί. Τι νομίζετε, ότι ο κάθε ένας έχει την δυνατότητα πλέον να αλλάζει αυτοκίνητα σαν τα πουκάμισα; Καλά θα ήταν. Κι εγώ έχω ένα passat 2005 με 148000 χλμ, και η γυναίκα μου Ford focus 2006 με ούτε 130000. Όλα άψογα συντηρημένα με συνεχή έλεγχο από μένα. Βλάβη σοβαρή δεν έβγαλε κανένα, εκτός από τον καταλύτη του μεγάλου πριν δύο χρόνια που έσπασε ακριβώς όπως εσένα. Κουδούνιζε τα κομμάτια του γυαλιού μέσα. Αντικατάσταση με 700 ευρώ αντιπροσωπεία μαζί με το μεγάλο σέρβις.
chrv80 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 53 λεπτά πριν, mantsag83 είπε Μα τ αμαξι παρολο π ειναι 20 ετιας δεν εχει τιποτα. Μου το δωσε ο πατερας μ κ ειχε 120.000 χλμ. Η πιο ακριβη ζημια π μ τυχε ηταν το δισκοπλατω 250ευρω και ιμαντας 130. Τωρα βγηκε αυτο και εχει τωρα 173000χλμ. Εκτος απο το γεγονος οτι λυπαμαι να το δωσω η να το αφησω, γιατι πανω σ αυτο εμαθα (συναισθηματικός 😄) ειναι 3 χρονια που οδηγω. Ακομα δεν θεωρω τον εαυτο μ easy rider, παρολο που δεν εχω τρακαρει μεχρι στιγμης. Και οσο μπορω το προσεχω. Και ηθελα μια γνωμη. Αλλα που να παει το μυαλο μου, οτι θα πάρει ενα τοσο ηλίθιο θεμα τοση εκταση; φαντασου να ρωταγα και για τα φρενα τιποτα. Δε το γλυτωνα το λιντσάρισμα. Φιλε μη σκας με τον καθενα εδω μεσα, θελουν να βγαζουν χολη και να τα ξερουν ολα.. μπραβο στα παιδια μονο που απαντανε σοβαρα και κρατανε ενα επιπεδο.. κι εγω με accent του 2001 ειμαι και οταν ρωτησα μια γνωμη που την πατησα με τον ηλεκτρολογο και τον εγκεφαλο, καποιοι ξεκινησαν να βγαζουν χολη για το 20ετιας αμαξι μου οπως και τωρα.. αν εχουν την ανεση ας αλλαζουν και καθε χρονο αυτοκινητο! Στο δικο σου θεμα με τον καταλυτη, συμφωνω, βαλε ημιτασιον, να το προσεχεις το αμαξι αφου το χρησιμοποιεις, να ειναι ασφαλες και για εσενα και τους γυρω σου.. 2
davarisx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Πήγαινε παλικάρι μου σε έναν εξατμισα να βάλεις ένα καινούργιο after market γύρω στα 150-200 ευρώ και καθάρισες. Εφόσον το αμάξι μηχανικά είναι αστέρι προχωρά και μην ακούς πιτσιρικάδες βολεμενους με την τσέπη του μπαμπά. Η επαρχία υποφέρει οικονομικα. 2
Klausx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, mantsag83 είπε Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου... Χαλαω την αισθητική της χωρας. Λυπαμαι που το λεω αλλα κατι ατομα σαν τον φιλο μας και κατι αλλους ειναι που χαλανε την αισθητικη. Προφανως ζουν σε ροζ συννεφο και δεν βλεπουν τα πραγματα οπως ειναι. Τι να πω; Τοσο καλοβολεμενοι ειναι; Εχουν ευρουλια στο κηπο. Στεναχωριεμαι να βλεπω και να σχολιαζω στην ηλικια που ειμαι (23) τετοια πραγματα. Μπορει να ναι ειλικρινής ανθρωποι, και καλα κανουν, αλλα σε καποια πραγματα υπαρχει και κατι που λεγεται ΟΡΙΟ και ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ. Και στο κατω κατω το θεμα ηταν ο κερατας ο ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ, και οχι η οικονομικη κατάσταση η δικιά μου και του καθενος. Δε ζητησα απο κανένα να μου τον πληρωσει, και ουτε πιατσα θα βγω για να τον πληρωσω. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ! Αν το αυτοκίνητο περνάει κτεο / κάρτα καυσαερίου μην αλλάξεις τίποτα.....
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 51 λεπτά πριν, Klausx είπε Αν το αυτοκίνητο περνάει κτεο / κάρτα καυσαερίου μην αλλάξεις τίποτα..... Αυτο που μου λες, μου το πε κι αλλος. Το Δεκέμβριο του 19 που το πηγα περασε και δε μου ειπε και τιποτα. Αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να μου δημιουργησει καποιο προβλημα; Μπορει να ναι πατατα αυτο που ρωταω αλλα ειμαι ασχετος τελειως.
Klausx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, mantsag83 είπε Αυτο που μου λες, μου το πε κι αλλος. Το Δεκέμβριο του 19 που το πηγα περασε και δε μου ειπε και τιποτα. Αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να μου δημιουργησει καποιο προβλημα; Μπορει να ναι πατατα αυτο που ρωταω αλλα ειμαι ασχετος τελειως. Όχι δεν έχεις κανένα πρόβλημα εκτός και αν είναι βουλωμένος και έχεις μειωμένη απόδοση, check engine κτλ. Όπως είπα αν περνάς τον έλεγχο του ΚΤΕΟ και δεν έχεις συμπτώματα δεν υπάρχει λόγος εκτός αν σου περισσεύουν και θες να το κάνεις για οικολογικούς λόγους και ίσως χαμηλότερη κατανάλωση και γενικά καλύτερη απόκριση του αυτοκινήτου αφού έχεις ξεπεράσει τα 100,000 χλμ με τον εργοστασιακό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα