Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Γεια σας παιδια. Μια γνωμη θελω. Σε hyundai atos 2000 αξιζει να αλλαξω καταλυτη; Ρωτησα στην αντιπροσωπεια και μ πε οτι δεν αξιζει να τον αλλαξω. Και οτι αν επιμένω λογω του ηχου που κανει (λες και εχω δεσει απ την εξατμιση κουτακια με μπυρες) πιο καλα να βαλω ιμιτασιον και οχι γνησια. Εσεις τι λετε. Να το κανω η οχι;
supermanbee Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Τι τιμή σου είπαν? Ρώτα και σε εξουσιοδοτημένο
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, supermanbee είπε Τι τιμή σου είπαν? Ρώτα και σε εξουσιοδοτημένο Για γνησιο δε μ πε. Ειπε οτι δεν αξιζει γιατι ειναι πολυ ακριβος, και οτι οι περισσοτερες βενζινες τωρα ειναι μη καταλυτικες (νομιζω ετσι μου το πε). Για ιμιτασιον μ πε 130 Ειναι πολυς καιρος που το ρωτησα και δε πολυθυμαι κιολας Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2020 από Επισκέπτης
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, mantsag83 είπε Για γνησιο δε μ πε. Ειπε οτι δεν αξιζει γιατι ειναι πολυ ακριβος, και οτι οι περισσοτερες βενζινες τωρα ειναι μη καταλυτικες (νομιζω ετσι μου το πε). Για ιμιτασιον μ πε 130 Ειναι πολυς καιρος που το ρωτησα και δε πολυθυμαι κιολας Tι βλακείες σου λέει; Μη καταλυτικές βενζίνες; Εχει σπάσει ο καταλύτης.Φτιάξτο χθες. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Tι βλακείες σου λέει; Μη καταλυτικές βενζίνες; Εχει σπάσει ο καταλύτης.Φτιάξτο χθες. Σ αυτο μπορει να μη το λεω και σωστα. Αλλα οτι δεν αξιζει να τον φτιαξω μου το πε σιγουρα.
supermanbee Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, mantsag83 είπε Αλλα οτι δεν αξιζει να τον φτιαξω μου το πε σιγουρα. Σου είπε επίσημη αντιπροσωπεία ότι δεν αξίζει να τον αλλάξεις? Περίεργο, αυτοί κάνουν κρα για κονόμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, supermanbee είπε Σου είπε επίσημη αντιπροσωπεία ότι δεν αξίζει να τον αλλάξεις? Περίεργο, αυτοί κάνουν κρα για κονόμα. Και μενα μ φανηκε καπως αυτο... Αλλα υπεθεσα οτι μου το πε, γιατι απο τοτε π ειχε ο πατέρας μ τ αμαξι και 20 χρονια τωρα, παει εκει... Γι αυτο ρωταω και σας. Τα λεει σοβαρα η με δουλευει;
Dinos1973 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Atos του 2000 ήταν για πρέσα 5 χρόνια πριν!!!!! Καλά σου είπαν, αλλά ξέχασαν να σου δώσουν την διεύθυνση για ανακύκλωση !!!! 1 2
vamvakoolas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 απο τα λιγα που ξερω τα αερια που εκπεμπονται οταν ο καταλυτης δε λειτουργει ειναι επιβλαβη. Σε αρκετα αυτοκινητα σφαλμα στο καταλυτη δινει σημα στον εγκεφαλο με αποτελεσμα αναλογα με το μοντελο ειτε δειχνει ενδειξη ειτε μπορει να μπει ακομα και σε ασφαλη λειτουργια.. απο τα επιστημονικα στα..μαστρορεικα: ρε φιλαρακο αφου μαλλον εισαι τσιπης εχεις 2 επιλογες (για να μην εχεις θεμα): το πουλας και αναφερεις προβλημα στο καταλυτη δε το πουλας (γιατι το θες ως εργαλειο) βγαλε το παλιο, κρατα τον και βαλε ενα ιμιτασιον. Και επειδη δεν εχουμε λεφτα, πουλα τον ελαττωματικο καταλυτη να γλιτωσεις χασουρα
supermanbee Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 20 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε ρε φιλαρακο αφου μαλλον εισαι τσιπης Aπό που συνάγεται αυτό και τον χαρακτηρίζεις έτσι? 2
toyo73 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Το παλικαρι δεν εβαλε νταβατζιδες στην τσεπη του.Ρωτησε για καταλυτη.Τα περι ανακυκλωσης-πρεσας και τσιπιας δεν βοηθανε νομιζω. Και δεν νομιζω να ζητησε δανεικα απο καποιον. 8
vamvakoolas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, toyo73 είπε Το παλικαρι δεν εβαλε νταβατζιδες στην τσεπη του.Ρωτησε για καταλυτη.Τα περι ανακυκλωσης-πρεσας και τσιπιας δεν βοηθανε νομιζω. Και δεν νομιζω να ζητησε δανεικα απο καποιον. ο καθενας εχει δικαιωμα να εκφερει αποψη. Εγω εγραψα τη δικη μου με βαση τα οσα εγραψε.Και συνεχιζω (με επιχειρημα και οχι ρομαντζες): αν καποιος θετει την υγεια του σε δευτερη μοιρα (εστω 1% πιθανοτητα να νοσησει σοβαρα) για 130 ή 500 που κανει ο εργοστασιακος φαινεται που βαζει προτεραιοτητες. τωρα αν εσυ αντι να καθεσαι και να κανεις το δικηγορο ή το διατητη και αντι να βοηθησεις παραγωγικα νομιζεις οτι το βοηθας ....μαλλον το καραβι μπαζει νερα και δε το εχει καταλαβει ο καπετανιος Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2020 από vamvakoolas 1 2
tutuyo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα. Σε αμαξάκι 20ετιας , θα δώσεις τα 130 να βάλεις τον ιμιτασιον και τέρμα. Που κολλάς? 3
toyo73 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 10 ώρες πριν, vamvakoolas είπε ο καθενας εχει δικαιωμα να εκφερει αποψη. Εγω εγραψα τη δικη μου με βαση τα οσα εγραψε.Και συνεχιζω (με επιχειρημα και οχι ρομαντζες): αν καποιος θετει την υγεια του σε δευτερη μοιρα (εστω 1% πιθανοτητα να νοσησει σοβαρα) για 130 ή 500 που κανει ο εργοστασιακος φαινεται που βαζει προτεραιοτητες. τωρα αν εσυ αντι να καθεσαι και να κανεις το δικηγορο ή το διατητη και αντι να βοηθησεις παραγωγικα νομιζεις οτι το βοηθας ....μαλλον το καραβι μπαζει νερα και δε το εχει καταλαβει ο καπετανιος Για τον χαρακτηρισμο εγραψα, οτι εγραψα και κατι πρεσες κτλ.Ουτε δικηγορος ειμαι, ουτε καπατανιος. 1 1
Dinos1973 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, toyo73 είπε Για τον χαρακτηρισμο εγραψα, οτι εγραψα και κατι πρεσες κτλ.Ουτε δικηγορος ειμαι, ουτε καπατανιος. Για αυτοκίνητα που κατά πολύ έχουν κλείσει τον χρόνο ζωής τους, και επιβαρύνουν το περιβάλλον θα έπρεπε η πολιτεία να επιβάλει τέτοια τέλη τα οποία θα κάνουν την χρήση τους ασύμφορη ......βέβαια αυτά συμβαίνουν σε δυτικές δημοκρατίες, στην μπανανία των Βαλκάνιων ακόμη συζητάμε για σαπακια 20ετιας ......... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα