geoduke11 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Ξερει καποιος φιλος πως μπορω να παραγγειλω ενα κινητο απο αμερικη?τι τελωνειο εχει?εαν για παραδειγμα δεν μου το στειλει μαγαζι αλλα καποιος φιλος?
NikosKallithea Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Οποιος και να τα στείλει το ιδιο ειναι. Σημασία εχει αν θα έρθει με παράδοση στα ελτα ή με κούριερ. Με ελτα ειναι +24% φπα +15€ αμοιβή ελτα. Αν έρθει με κουριερ, τοτε θα κλάψει.
papp0us Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 39 λεπτά πριν, geoduke11 είπε Ξερει καποιος φιλος πως μπορω να παραγγειλω ενα κινητο απο αμερικη?τι τελωνειο εχει?εαν για παραδειγμα δεν μου το στειλει μαγαζι αλλα καποιος φιλος? Ανάλογα το κόστος, αμα κάνει πάνω απο 150€ μπαίνουν και δασμοί στη μέση. Οπως είπε ο Νίκος τα ΕΛΤΑ είναι ο πιο φτηνός τρόπος, αλλα και πάλι μπορεί να είναι μεγάλη επιβάρυνση για μεγάλο ποσό.
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Και σιγούρεψε ότι θα δουλεύει Ελλάδα.
ScooterSuzas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 θα δουλεύει στη Ελλάδα αρκεί να μην είναι κλειδωμένο σε δίκτυο Αμερικής, συνήθως δεν υποστηριζουν πληρως ελληνικά
giantzeron Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Οκ δεν είναι λίγοι αυτοί που αγόρασαν πάμφθηνα πχ iPhone με συμβόλαιο από Αμερική το έφεραν Ελλάδα και στη συνέχεια με μικρό κόστος ξεκλείδωσαν τη συσκευή. Γνωρίζω πολλές περιπτώσεις 😁
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 32 λεπτά πριν, ScooterSuzas είπε θα δουλεύει στη Ελλάδα αρκεί να μην είναι κλειδωμένο σε δίκτυο Αμερικής, συνήθως δεν υποστηριζουν πληρως ελληνικά Εχουμε πλέον τις ίδιες μπάντες;Γιατί κάτι θυμάμαι να μην είναι όλα συμβατά.
ScooterSuzas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 ενα s7 που βρέθηκε στα χεριά μου at&t ξεκλείδωτο έπιανε 4g τουλάχιστον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα