JimPol Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα σας. Εχω στην κατοχή μου το mi a3 και θέλει αλλαγή οθόνης και όσες είδα ξεπερνάνε το 100αρικο. Μιλαω για amoled οθόνη. Το κινητό εξωτερικά δεν έχει καμία ζημιά. Αξίζει να το δώσω όσο όσο ή να βρω μια lcd οθόνη και να το φτιάξω; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
xaerialtwistx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, JimPol είπε Καλησπέρα σας. Εχω στην κατοχή μου το mi a3 και θέλει αλλαγή οθόνης και όσες είδα ξεπερνάνε το 100αρικο. Μιλαω για amoled οθόνη. Το κινητό εξωτερικά δεν έχει καμία ζημιά. Αξίζει να το δώσω όσο όσο ή να βρω μια lcd οθόνη και να το φτιάξω; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Το ενδεχομενο να στο αγοράσει καποιος ακριβότερα απο οσα εδωσες για την οθονη είναι σχεδον μηδενική, με τίποτα δεν αξίζει. Αν η οθονη δεν ειναι θριψαλα και μπορει ανετα να το εχει καποιος σαν κινητο, δωσε το με μικρη τιμη σε καποιον που θελει απλα ενα smartphone. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2020 από xaerialtwistx
JimPol Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Το θέμα είναι είναι η οθόνη είναι μαύρη εντελώς
supermanbee Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 16 λεπτά πριν, JimPol είπε Το θέμα είναι είναι η οθόνη είναι μαύρη εντελώς Πρέπει να γίνεις πιο σαφής. Είναι σπασμένη η οθόνη ή είναι οκ αλλά είναι απλά μαύρη?
JimPol Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Όταν γράφω θέλει αλλαγή οθόνης εννω ότι η οθόνη είναι μαύρη και χρήζει αντικατάσταση. Με εξωτερικά να φαίνεται ένα ράγισμα
greekfragma Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 ένα 50άρικο για ανταλλακτικά και ΑΝ.....
giantzeron Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, JimPol είπε Καλησπέρα σας. Εχω στην κατοχή μου το mi a3 και θέλει αλλαγή οθόνης και όσες είδα ξεπερνάνε το 100αρικο. Μιλαω για amoled οθόνη. Το κινητό εξωτερικά δεν έχει καμία ζημιά. Αξίζει να το δώσω όσο όσο ή να βρω μια lcd οθόνη και να το φτιάξω; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Αν πιάνουν τα χέρια σου με 35 ευρώ περίπου το φτιάχνεις. https://www.ebay.com/itm/Full-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-For-Xiaomi-Mi-A3-Black-/324255951226
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα