aliask Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Καλημερα σας! Αγορασα πρόσφατα για τον αδελφό μου το Gt 2 της Huawei μιας και ήθελε να βλέπει και να ενημερώνεται στο ρολόι για γνωστοποιήσεις από το τηλέφωνο του κτλ. Με είδε με το Apple Watch και ζήλεψε χαχα Βεβαια χρησιμοποιεί Samsung s9+ Οποτε ή θα του αγόραζα το galaxy ρολόι ή κάτι άλλο ασφαλώς. Μετά από λίγο ψάξιμο κατέληξα στο gt2 θεωρώντας πως για τα χρήματα του μετά από έκπτωση κι όλας ήταν ότι καλύτερο. Όντως το ρολόι είναι εξαιρετικό και όμορφο κατά την γνώμη μου...και κάνει οκά όσα υπόσχεται και με καταπληκτική μπαταρία...ή σχεδόν όλα...και εδώ θα ήθελα την βοήθεια σας! Εχει μαζί με το τηλέφωνο και τα galaxy buds+.... Εκείνο που δεν μπορεί ακόμα να καταφέρει είναι να συνδέσει τα buds+ Με το ρολόι για κλήσεις! Μπορεί να απαντήσει από το ρολόι αλλά ακούει από το ρολόι...ασφαλώς μπορεί από το τηλέφωνο και να ακούσει είτε από το τηλέφωνο είτε από τα buds... Αμομα κι αν αποσύνδεσα τα buds από το κινητό και τα σύνδεσα μόνο με το ρολόι ...μπορεί να ακούει μουσική...αλλά στην εισερχόμενη κλήση απαντά από το ρολόι αλλά δεν ακούει από τα buds.... Καμία ιδέα;;; Ελπιζω να μη σας κούρασα πολύ... Μιας και είναι σημαντικό να καταφέρω μα τα συνδέσω είπα να ζητήσω τα «φώτα» σας γιατί με τα Android δεν το έχω πολύ... Ευχαριστω!!!
stark Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 21 ώρες πριν, aliask είπε Καλημερα σας! Αγορασα πρόσφατα για τον αδελφό μου το Gt 2 της Huawei μιας και ήθελε να βλέπει και να ενημερώνεται στο ρολόι για γνωστοποιήσεις από το τηλέφωνο του κτλ. Με είδε με το Apple Watch και ζήλεψε χαχα Βεβαια χρησιμοποιεί Samsung s9+ Οποτε ή θα του αγόραζα το galaxy ρολόι ή κάτι άλλο ασφαλώς. Μετά από λίγο ψάξιμο κατέληξα στο gt2 θεωρώντας πως για τα χρήματα του μετά από έκπτωση κι όλας ήταν ότι καλύτερο. Όντως το ρολόι είναι εξαιρετικό και όμορφο κατά την γνώμη μου...και κάνει οκά όσα υπόσχεται και με καταπληκτική μπαταρία...ή σχεδόν όλα...και εδώ θα ήθελα την βοήθεια σας! Εχει μαζί με το τηλέφωνο και τα galaxy buds+.... Εκείνο που δεν μπορεί ακόμα να καταφέρει είναι να συνδέσει τα buds+ Με το ρολόι για κλήσεις! Μπορεί να απαντήσει από το ρολόι αλλά ακούει από το ρολόι...ασφαλώς μπορεί από το τηλέφωνο και να ακούσει είτε από το τηλέφωνο είτε από τα buds... Αμομα κι αν αποσύνδεσα τα buds από το κινητό και τα σύνδεσα μόνο με το ρολόι ...μπορεί να ακούει μουσική...αλλά στην εισερχόμενη κλήση απαντά από το ρολόι αλλά δεν ακούει από τα buds.... Καμία ιδέα;;; Ελπιζω να μη σας κούρασα πολύ... Μιας και είναι σημαντικό να καταφέρω μα τα συνδέσω είπα να ζητήσω τα «φώτα» σας γιατί με τα Android δεν το έχω πολύ... Ευχαριστω!!! Το αναφέρουν κι άλλοι το θέμα με Samsung earbuds. Αν και δε βλέπω να αναφέρουν το θέμα των κλήσεων, αλλά της μουσικής. https://consumer.huawei.com/en/community/details/I-couldn%26apos%3Bt-pair-mu-Samsung-galaxy-buds-with-Hiawei-GT2-smart-watch/topicId_117666/ https://consumer.huawei.com/en/community/details/[HUAWEI-Watch-GT2]-How-to-Pair-Wireless-Earphones/Headphones-with-Watch-GT2/topicId_63847/ https://www.youtube.com/watch?v=nPELnzaSCNU
HypnZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Γνωστό θέμα αυτό. Αν απαντάει τη κλήση από το ρολόι θα μιλάει και θα ακούει από το ρολόι. Αν απαντήσει τη κλήση από το τηλ θα μιλάει και θα ακούει από τα earbuds. Είπαν ότι θα το φτιάξουν σε κάποιο μελλοντικο update. 1
aliask Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Ευχαριστώ και τους δυο Ελπίζουμε σε κάποιο μελλοντικό update λοιπόν ...γιατί ότι κι αν έκανα δεν λειτούργησε!
killer76 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Για να μην ανοιγω νεο νημα. Πηρα και εγω το huawei gt2 εχθες. Το χρησιμοποιω με ενα iphone 6s. τις ειδοποιησεις στο τηλεφωνο οπως sms, messenger, whatsapp κλπ, δεν τις εχω να εμφανιζονται στην οθονη κλειδωματος, παρα μονο ηχητικο και νουμερακι πανω στην εφαρμογη οταν μπαινω μεσα. Με αυτο το τροπο σε ενα mi band 4 που ειχα, μου ερχονταν κανονικα ειδοποιησεις. τωρα στο huawei gt2 δεν μου ερχεται καμια ειδοποιηση. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω; Ή ειναι μονοδρομος να εμφανιζονται και στην οθονη κλειδωματος του τηλεφωνου; (Δεν το θελω) Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2020 από killer76
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα