Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ενα παπι Lifan Buddy 125 καρμπυρατερ (αυτο που κυκλοφορησε το 15 ο Γκοργκολης σαν Daytona/Evomoto Sonic) αγορασμενο το 2012 καινουριο,με 30.000χλμ.Το παπι ειναι σε σχετικα καλη κατασταση και πριν κανα 3-4 χρονια καθαρισα σε μαστορα το καρμπυρατερ για εσβηνε συνεχεια.Εδω και μηνες σβηνει αραια και που.

Διαβαζοντας το θεμα για την Shell V Power επεσα σ αυτο το καθαριστηκο κινητηρα της Liqui Moly για το οποιο διαβασα εξαιρετικα σχολια και θα δοκιμασω σε 2 οχηματα της οικογενειας (ενα Ibiza του 97 και ενα 206 του 04).

Να ριξω και 50 μλ στο παπι?Δε θα μου κανει τιποτα ή θα προκαλεσει καμια βλαβη?Εννοειται οτι εχω δει οτι ειναι για injection και το παπι ειναι καρμπυρατερ.

 

Επεξ/σία από arisg90
Δημοσ.

Μπα, τζάμπα λεφτά. Ξεβίδωσε μισή στροφή τη βίδα του αέρα στο καρμπυρατέρ να δεις αν στρώσει, αλλιώς ένα γενικότερο ρύθμισμα και θα συνέλθει.

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...