p4n0s86 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα, κάθε φορά που είναι να κάνει restart η εικονική μηχανή βγάζει αυτό το σφάλμα και τερματίζει εντελώς μετά το ΟΚ. Αν την ξανατρέξω συνεχίζει κανονικά από εκεί που έμεινε, αλλά χρειάζεται να στήσω μια για δουλειά και δεν μπορώ να το έχω συνέχεια μπροστά μου. Καμιά ιδέα τι φταίει;
zx1234r Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Update το virtual box. Τι λειτουργικό τρέχει το vm?
p4n0s86 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 8 ώρες πριν, zx1234r είπε Update το virtual box. Τι λειτουργικό τρέχει το vm? Updated είναι τα πάντα, στην 6.1.12 είναι. Δοκίμασα και με win7 και με win10.
zx1234r Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Πρέπει να δεις τα logs του virtual box εκείνη τη χρονική στιγμή για να δεις τι σκάει. Αλλιώς δοκίμασε με hyperv. Στα windows 10 ομως θα σου χαλάσει και το installation του virtual box και θα ταλαιπωρηθείς να το φτιάξεις. Σε τι λειτουργικό τρέχεις το virtual box? Windows 10? Και αν ναι, τι έκδοση? Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2020 από zx1234r
p4n0s86 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zx1234r είπε Πρέπει να δεις τα logs του virtual box εκείνη τη χρονική στιγμή για να δεις τι σκάει. Αλλιώς δοκίμασε με hyperv. Στα windows 10 ομως θα σου χαλάσει και το installation του virtual box και θα ταλαιπωρηθείς να το φτιάξεις. Σε τι λειτουργικό τρέχεις το virtual box? Windows 10? Και αν ναι, τι έκδοση? Δεν έχω installation, με τέτοιες συνθήκες δεν κάθομαι να στήσω τίποτα αν δεν το λύσω. Δοκιμάζω να κάνω install και κατά τη διαδικασία που κάνει μόνο του restarts πετάει αυτό το error και μου την τερματίζει. Hyper-V αν εννοείς το Paravirtualization Interface έχω δοκιμάσει Default, Legacy και Hyper-V το ίδιο κάνει. To virtualbox το τρέχω σε win10 2004 (τα πάντα είναι ενημερωμένα). Ένα search που έκανα βρήκα ένα παρόμοιο σφάλμα και λένε να αλλάξω το μέγεθος στο pagefile του δίσκου, αλλά προς το παρόν δεν θέλω να πειράξω τέτοιο πράγμα που επηρεάζει όλο το σύστημα και δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να ξεμένει από virtual memory σε specs: Ryzen 5 2600, 16GB RAM. Τα logs του που τα βρίσκω; Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2020 από p4n0s86
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα