Προς το περιεχόμενο

Smartphone vdsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αργησα να απαντησω γιατι ηθελα να μετρησω εξω. Σε καφε , στην ιδια συνδεση, το δικο μου επιανε ταχυτητα 7 mbps του φιλου μου 25. Μου ειπαν μηπως εχω παλια καρτα σιμ. Ισχυει ; Δε πιανει χαμηλα μονο στο σπιτι τελικα.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, drapanakis είπε

Αργησα να απαντησω γιατι ηθελα να μετρησω εξω. Σε καφε , στην ιδια συνδεση, το δικο μου επιανε ταχυτητα 7 mbps του φιλου μου 25. Μου ειπαν μηπως εχω παλια καρτα σιμ. Ισχυει ; Δε πιανει χαμηλα μονο στο σπιτι τελικα.

Τι σχέση έχει η σιμ με το wifi?

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμια. Κοτσανα.

Τι φταιει επιτελους. Πηρα τη samsung τηλ. Μου ειπαν το μοντελο πιανει ως 53 mbps.

Τι φταιει ; Δεν ειναι το ρουτερ του σπιτιου.

Επεξ/σία από drapanakis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, drapanakis είπε

Καμια. Κοτσανα.

Τι φταιει επιτελους. Πηρα τη samsung τηλ. Μου ειπαν το μοντελο πιανει ως 53 mbps.

Τι φταιει ; Δεν ειναι το ρουτερ του σπιτιου.

Για κοίτα μήπως υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις του κινητού να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μόνο στο Wi-Fi.

Αν όχι, σβήσε στο κινητό το αποθηκευμένο δίκτυο Wi-Fi, κάνε επανεκκίνηση το modem και το κινητό και μετά συνδέσου πάλι βάζοντας τον κωδικό του Wi-Fi.

Σιγουρέψου πρίν κανείς αυτά πως έχεις τον κωδικό, αν μπείς στο site του modem , τον γράφει.Αν δεν έχεις αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό, τον γράφει κάτω απο το modem.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Για κοίτα μήπως υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις του κινητού να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μόνο στο Wi-Fi.

Αν όχι, σβήσε στο κινητό το αποθηκευμένο δίκτυο Wi-Fi, κάνε επανεκκίνηση το modem και το κινητό και μετά συνδέσου πάλι βάζοντας τον κωδικό του Wi-Fi.

Σιγουρέψου πρίν κανείς αυτά πως έχεις τον κωδικό, αν μπείς στο site του modem , τον γράφει.Αν δεν έχεις αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό, τον γράφει κάτω απο το modem.

Μα , καταλαβα σημερα, το κανει σε ολα τα ρουτερ. Δεν ειναι μονο αυτο στο σπιτι. Δε βρηκα επιλογη εργ. ρυθμισεων για το wifi. θα παρω παλι τη samsung.

Eκανα  επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μόνο στο Wi-Fi.

Τα ιδια. Ανεβηκε , 1 mbps πηγε στα 38.

Δημοσ.

Κατεβασα ενα αρρ που δινει μονο 4 g στη συνδεση και ανεβηκε στα 43mbps.Δεν ειχα ομως τηλ. Aρα κατι γινεται με το 2/3/4 G .

Δημοσ.

Για να δεις αν όλα πάνε καλά βάλε ένα pc/laptop με ethernet επάνω. Αν πιάνει με το ethernet τα 50mbps κανονικά άλλαξε κινητό αν θες αυτήν την ταχύτητα στο μέγιστο.
Αν πάλι δεν πιάνεις και με το ethernet τα 50 (βασικά δες και το UI του router τι συγχρονίζει) τότε μιλάς με πάροχο. Μπορεί και να έχεις βλάβη στην γραμμή.
Και μην μπλέκεις τα 2g/3g/4g με το wifi

Δημοσ.

τα 35 στο κινητό ,σου είναι υπεραρκετά ... απλά και λιτά ... και με 15 πάλι θα ήσουν οκ... δεν θα καταλάβεις διαφορά πουθενά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...