mihalis19 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Θέλω να μείνουμε μόνο στα 2 αυτά κινητά όχι τι καλύτερο υπάρχει η τι άλλο θα μπορούσα να παρω. Η ερώτηση είναι η εξης . Αναβαθμίζω από s10+ κυρίως για λόγους κάμερας που θεωρώ ότι δεν ειναι καθόλου καλή. Πολύ θόρυβος στις φωτο ενωμενα χρώματα αν κάνεις λίγο zoom ειναι λες και έχεις ζωγραφίσει με λαδομπογιά. Αξίζει το ultra στο κομμάτι της κάμερας? Αξίζει να δώσεις παραπάνω λεφτά μόνο για την κάμερα? Όλες τα samples που εχω δει ειναι σχεδόν ίδιες οι φώτο. Η μόνη διαφορά στα zoom επειδη έχει καλύτερη διαχείριση το ultra επειδή εχει και τον αισθητήρα με τα 100χ. Επίσης το κινητο το εχω 24ωρες το 24ωρο στο χέρι μου. Παρα είναι μεγάλο και βαρύ το ultra Τι λέτε? Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2020 από mihalis19
paris_chav Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, mihalis19 είπε Θέλω να μείνουμε μόνο στα 2 αυτά κινητά όχι τι καλύτερο υπάρχει η τι άλλο θα μπορούσα να παρω. Η ερώτηση είναι η εξης . Αναβαθμίζω από s10+ κυρίως για λόγους κάμερας που θεωρώ ότι δεν ειναι καθόλου καλή. Πολύ θόρυβος στις φωτο ενωμενα χρώματα αν κάνεις λίγο zoom ειναι λες και έχεις ζωγραφίσει με λαδομπογιά. Αξίζει το ultra στο κομμάτι της κάμερας? Αξίζει να δώσεις παραπάνω λεφτά μόνο για την κάμερα? Όλες τα samples που εχω δει ειναι σχεδόν ίδιες οι φώτο. Η μόνη διαφορά στα zoom επειδη έχει καλύτερη διαχείριση το ultra επειδή εχει και τον αισθητήρα με τα 100χ. Επίσης το κινητο το εχω 24ωρες το 24ωρο στο χέρι μου. Παρα είναι μεγάλο και βαρύ το ultra Τι λέτε? Την απαντηση τη δινεις ο ιδιος στον εαυτο σου. Αν ασχολεισαι πολυ με το ζουμ και το θεωρεις βασικο παραγοντα, πας στο ultra, αλλιως σε καλυπτει και το plus που δε διαφερουν ουσιαστικα στα υπολοιπα. Το ultra για τα δικα μου γουστα ειναι βαρυ αλλά ειναι υποκειμενικο αυτο.
mihalis19 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Γενικά το 108mp θεωρώ οτι είναι λιγο "απατη" Στα ίδια έρχονται στο αποτέλεσμα σε σχεση με το plus. Και σίγουρα θα είναι βαρύ και μεγάλο στο χέρι σε σχεση με το +
Μακιαβέλλι Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, mihalis19 είπε Γενικά το 108mp θεωρώ οτι είναι λιγο "απατη" Στα ίδια έρχονται στο αποτέλεσμα σε σχεση με το plus. Και σίγουρα θα είναι βαρύ και μεγάλο στο χέρι σε σχεση με το + Έχει μεγαλύτερη οθόνη, μεγαλύτερη μπαταρία, 45w φόρτιση που δεν έχει το +. Και η κάμερα φυσικά που είναι ανώτερη. Αν έχεις τα λεφτά και θεωρείς ότι θα πιάσουν τόπο πάρε το ultra, αν δεν ισχύει ένα από τα δύο πάρε το +.
mihalis19 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Στο ποσο καλύτερη κάμερα κολλάω. Όπως είπα πριν οτι βίντεο ή samples έχω δει με ιδια φωτο διπλα διπλα δεν βλεπω την τρελή διαφορά. Η μονη διαφορα ειναι οτι σε αρκετές φωτο το ultra έχει λιγο πιο έντονα χρώματα. Κατά τα άλλα είναι ίδιες φωτο. Για αυτο και ρωτάω αν αξίζει. Δεν με νοιάζει οτιδήποτε άλλο έχει το ultra συγκρίνω μόνο καμερες. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2020 από mihalis19
Μακιαβέλλι Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, mihalis19 είπε Στο ποσο καλύτερη κάμερα κολλάω. Όπως είπα πριν οτι βίντεο ή samples έχω δει με ιδια φωτο διπλα διπλα δεν βλεπω την τρελή διαφορά. Η μονη διαφορα ειναι οτι σε αρκετές φωτο το ultra έχει λιγο πιο έντονα χρώματα. Κατά τα άλλα είναι ίδιες φωτο. Για αυτο και ρωτάω αν αξίζει. Δεν με νοιάζει οτιδήποτε άλλο έχει το ultra συγκρίνω μόνο καμερες. Αν δεν με ενοιαζαν τα υπόλοιπα δεν θα έδινα τόσα έξτρα χρήματα για μικροδιαφορές (μόνο το ζουμ είναι μεγάλη διαφορά) στην κάμερα.
Symbad Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Αν και ήσουνα σαφής στο αρχικό σου ποστ, εγώ θα σου έλεγα να δεις και το note 20 ultra, που προσωπικά το βρίσκω πολύ πιο όμορφοψ(υποκειμενικό) και αν δεν κάνω λάθος είναι και φθηνότερο από galaxy 20 ultra.
koutsis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Symbad είπε Αν και ήσουνα σαφής στο αρχικό σου ποστ, εγώ θα σου έλεγα να δεις και το note 20 ultra, που προσωπικά το βρίσκω πολύ πιο όμορφοψ(υποκειμενικό) και αν δεν κάνω λάθος είναι και φθηνότερο από galaxy 20 ultra. Πως είναι δυνατόν το note 20 Ultra που βγήκε πριν λίγες μέρες να είναι φθηνότερο από το s20 Ultra που βγήκε το Φεβρουάριο;
paris_chav Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, koutsis είπε Πως είναι δυνατόν το note 20 Ultra που βγήκε πριν λίγες μέρες να είναι φθηνότερο από το s20 Ultra που βγήκε το Φεβρουάριο; Προφανως ο φιλος μιλαει για επισημες τιμες (μεγαλων αλυσιδων) Πχ στον Κωτσο το s20 ultra 128 gb εχει 1399€ ενω το note 20 ultra 256 gb 1349€ 1
koutsis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, paris_chav είπε Προφανως ο φιλος μιλαει για επισημες τιμες (μεγαλων αλυσιδων) Πχ στον Κωτσο το s20 ultra 128 gb εχει 1399€ ενω το note 20 ultra 256 gb 1349€ Πως γίνεται αυτό; Το note ειναι σε όλα ανώτερο
paris_chav Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 15 λεπτά πριν, koutsis είπε Πως γίνεται αυτό; Το note ειναι σε όλα ανώτερο Aπλα το s20 ultra ξεκινησε με μεγαλυτερη αρχικη τιμη, η οποια δεν αλλαζει στις μεγαλες αλυσιδες οποτε αυτη τη στιγμη δημιουργειται αυτο το παραδοξο. Προφανως οποιος ψωνιζει απο τετοιες αλυσιδες δεν εχει λογο να προτιμησει το s20 ultra. 1
Symbad Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, paris_chav είπε Προφανως ο φιλος μιλαει για επισημες τιμες (μεγαλων αλυσιδων) Πχ στον Κωτσο το s20 ultra 128 gb εχει 1399€ ενω το note 20 ultra 256 gb 1349€ Ακριβώς αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα