DisRaptor Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, SeaLion είπε Με το φυλλαράκι στα αριστερά είμαστε κομπλέ! Ouch... τόσο butthurt haters, καιρό είχα να δω! Όταν μάθεις τι είναι δικαστήριο, τα ξαναλέμε (?) Αφού δεν σε νοιάζει τίποτα από όσα λέω, είτε είναι γεγονός είτε η γνώμη μου, ποιό το νόημα; Άσε, που να τους πεις πως το ίδιο ισχύει και για τα PC. Θα αφρίσουν κάποιοι! Α ναι, δεν ειναι δικαστική κίνηση, πάλι με τάπωσες. Δεν είμαι hater, δεν ξέρεις όλες τις απόψεις μου. π.χ. αναγνωρίζω στην Apple πράγματα όπως οτι έφερε την επανασταση των smartphone, touch UI και την αντιγράφουν όλοι. Επίσης βλέπω αυτό το dispute για το logo ως αποτέλεσμα μιας πολύ συντηρητικής και επιθετικής (σε βαθμό αηδίας) τακτικής του νομικού τους τμήματος. Απλά επειδή είπα κάτι που δεν σου άρεσε, με κατηγοριοποίησες σε hater και μου πρηξες τα @@ με τα παιδιαστικα παιχνίδια σου. Είδαμε καλά ποιός είναι butthurt, ελπίζω μόνο να έχεις καμια μετοχή στην Apple, αλλά μάλλον για αγνό οπαδό σε κόβω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, DisRaptor είπε Α ναι, δεν ειναι δικαστική κίνηση, πάλι με τάπωσες. Δεν είμαι hater, δεν ξέρεις όλες τις απόψεις μου. π.χ. αναγνωρίζω στην Apple πράγματα όπως οτι έφερε την επανασταση των smartphone, touch UI και την αντιγράφουν όλοι. Επίσης βλέπω αυτό το dispute για το logo ως αποτέλεσμα μιας πολύ συντηρητικής και επιθετικής (σε βαθμό αηδίας) τακτικής του νομικού τους τμήματος. Απλά επειδή είπα κάτι που δεν σου άρεσε, με κατηγοριοποίησες σε hater και μου πρηξες τα @@ με τα παιδιαστικα παιχνίδια σου. Είδαμε καλά ποιός είναι butthurt, ελπίζω μόνο να έχεις καμια μετοχή στην Apple, αλλά μάλλον για αγνό οπαδό σε κόβω. Πολύ επιθετικός επειδή σου υπέδειξα πως σε ένα post σου εδώ ήταν όλες οι προτάσεις μία προς μία λάθος κι όχι έτσι γενικά κι αόριστα δεν μου άρεσαν -- πόσο μάλλον όταν έχω γράψει κι εγώ: 16 ώρες πριν, SeaLion είπε OK, η φάση είναι να δείξει αυτός ο νομικός που έχει μόνιμο η Apple να τσεκάρει τα trademarks της ημέρας πως έβγαλε δουλειά... και γω με τους μικρούς της Prepear θα ήμουν τελικά. Αλλά έλεος κάπου με την παραμορφωμένη αντίληψη των πραγμάτων. Byeee 👋
DisRaptor Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, SeaLion είπε Πολύ επιθετικός επειδή σου υπέδειξα πως σε ένα post σου εδώ ήταν όλες οι προτάσεις μία προς μία λάθος κι όχι έτσι γενικά κι αόριστα δεν μου άρεσαν -- πόσο μάλλον όταν έχω γράψει κι εγώ: Byeee 👋 Δεν σε είπα επιθετικό 🤣🤣😂, το νομικό τμήμα της apple είπα επιθετικό. Εσένα σε αποκάλεσα fanboy και butthurt 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, DisRaptor είπε Δεν σε είπα επιθετικό 🤣🤣😂, το νομικό τμήμα της apple είπα επιθετικό. Εσένα σε αποκάλεσα fanboy και butthurt Αποκάλεσα εσένα επιθετικό. 😏 Και πρώτος σε είπα butthurt --- μην κλέβεις! 🤣🤣😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις