Salvation81 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Οπως λεει ο τιτλος, μετα την Pizza Hut τι; Οπως καποιοι θα θυμαστε πριν καμια εβδομαδα ετυχε κατι με την Dominos (τελικα οι τυποι εξαφανιστηκαν, ουτε τηλεφωνο, ουτε τιποτα) οποτε μαυρο απο μενα. Το θεμα τωρα ειναι τι αλλο; Μπαινεις στο eFood βλεπεις αξιολογησεις που μια πιτσαρια την εχουν 4.7 πχ (με 1500 αξιολογησεις). Λες οκ εδω ειμαστε. Μπαινεις στο Google και την ιδια την εχει στο 4.3 πχ (με 100 αξιολογησεις). Μετα μπαινεις και στο Box και δενει το ολο πραγμα (αλλα νουμερα εκει). Ποιες αξιολογησεις εμπιστευεστε και γιατι;
Vassilis_24 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Οπως λεει ο τιτλος, μετα την Pizza Hut τι; Οπως καποιοι θα θυμαστε πριν καμια εβδομαδα ετυχε κατι με την Dominos (τελικα οι τυποι εξαφανιστηκαν, ουτε τηλεφωνο, ουτε τιποτα) οποτε μαυρο απο μενα. Το θεμα τωρα ειναι τι αλλο; Μπαινεις στο eFood βλεπεις αξιολογησεις που μια πιτσαρια την εχουν 4.7 πχ (με 1500 αξιολογησεις). Λες οκ εδω ειμαστε. Μπαινεις στο Google και την ιδια την εχει στο 4.3 πχ (με 100 αξιολογησεις). Μετα μπαινεις και στο Box και δενει το ολο πραγμα (αλλα νουμερα εκει). Ποιες αξιολογησεις εμπιστευεστε και γιατι; Αν σου άρεσε η Hut, ό,τι και να επιλέξεις στην τύχη, θα σε ικανοποιήσει. 4 1
Salvation81 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, Vassilis_24 είπε Αν σου άρεσε η Hut, ό,τι και να επιλέξεις στην τύχη, θα σε ικανοποιήσει. Εγω ρωτησα ποιες αξιολογησεις εχουν περισσοτερο βαρος και γιατι, οχι προτιμησεις στην γευση.
Vassilis_24 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε Εγω ρωτησα ποιες αξιολογησεις εχουν περισσοτερο βαρος και γιατι, οχι προτιμησεις στην γευση. Τότε ο τίτλος σου είναι άσχετος με το θέμα. 10 1
Salvation81 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, Vassilis_24 είπε Τότε ο τίτλος σου είναι άσχετος με το θέμα. Ειδα φως και μπηκα ενα πραγμα, οκ. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Εγω ρωτησα ποιες αξιολογησεις εχουν περισσοτερο βαρος και γιατι, οχι προτιμησεις στην γευση. Eσενα το φαγητό σου αρεσει βάση των αξιολογήσεων και όχι βαση της γευσης; 6
_filippos_ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Τότε ο τίτλος σου είναι άσχετος με το θέμα. Νομίζω πως η καλύτερη απάντηση στην ερώτηση του είναι Pizza Μπλέ 4
Salvation81 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Eσενα το φαγητό σου αρεσει βάση των αξιολογήσεων και όχι βαση της γευσης; Κατι ερωτησεις που πραγματικα με κανετε και απορω. Δηλαδη εσυ αν μεχρι σημερα ετρωγες μονο απο Pizza Hut και Dominos και τωρα δεν εχεις αυτες τις επιλογες θα ηξερες απο που να αγορασεις βαση γευσης; Μηπως θα πηγαινες απο πιτσαρια σε πιτσαρια και θα δοκιμαζες ενα κομματι για να δεις ποια σου αρεσει; 1 λεπτό πριν, _filippos_ είπε Νομίζω πως η καλύτερη απάντηση στην ερώτηση του είναι Pizza Μπλέ Με τις βλακειες που διαβαζω σιγουρα. 1 2
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Κατι ερωτησεις που πραγματικα με κανετε και απορω. Δηλαδη εσυ αν μεχρι σημερα ετρωγες μονο απο Pizza Hut και Dominos και τωρα δεν εχεις αυτες τις επιλογες θα ηξερες απο που να αγορασεις βαση γευσης; Μηπως θα πηγαινες απο πιτσαρια σε πιτσαρια και θα δοκιμαζες ενα κομματι για να δεις ποια σου αρεσει; Χιλιάδες μύγες επιλέγουν τα σκ@τά,αυτές ξέρουν . Πριν απο αυτές που αγοραζες πίτσα; Την Χατ πως την δοκίμασες πρώτη φορά; 1
Silverage Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Λογικό να έχουν διαφορετικές βαθμολογίες αφου και ο ίδιος λες ότι στο ένα έχουν αξιολογήσει 1500 άτομα και στο άλλο 100. Εγώ εμπιστεύομαι τις αξιολογήσεις του efood.
Salvation81 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Χιλιάδες μύγες επιλέγουν τα σκ@τά,αυτές ξέρουν . Πριν απο αυτές που αγοραζες πίτσα; Την Χατ πως την δοκίμασες πρώτη φορά; Πριν απο αυτες αγοραζα απο μια συνοικιακη που εκλεισε. Μετα πηγα στην Hut, μου αρεσε και εμεινα εκει. Το θεμα ειναι πως δεν μιλαμε για εταιρειες θηρια, δεν ειναι τυχαιο που Dominos και Hut ειχαν το μεγαλυτερο μεριδιο της αγορας στο θεμα της πιτσας, μιλαμε για συνοικιακα και εκει ειναι ενα θεμα. Μόλις τώρα, Silverage είπε Λογικό να έχουν διαφορετικές βαθμολογίες αφου και ο ίδιος λες ότι στο ένα έχουν αξιολογήσει 1500 άτομα και στο άλλο 100. Εγώ εμπιστεύομαι τις αξιολογήσεις του efood. Google, Facebook, eFood, Box, ΠΑΝΤΟΥ διαφορετικες
Dante80 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει περιοχή στην Αθήνα που να μην κάνει delivery τουλάχιστον μια καλή πιτσαρία. Οι περισσότερες συνοικιακές με ξυλόφουρνο δε, είναι συνήθως καλύτερες σε ποιότητα ΚΑΙ τιμές από Hut ή Dominos. Μιλάμε για Ελλάδα εδώ.. Η διαδικασία είναι η εξής. Στο e-food βάζεις φίλτρο για pizza και μετά κατάταξη κατά βαθμολογία. Ρίχνεις μια ματιά στα πρώτα 3-4 μαγαζιά για το αν είναι πιτσαρίες ή πολυκαταστήματα (σουβλάκια, μαγειρευτά κλπ κλπ). Συνήθως (με εξαιρέσεις), τα μαγαζιά που πουλάνε μόνο pizza/spaghetti είναι λίγο καλύτερα λόγω εξειδίκευσης. Δεν πας σε Google, ή Facebook, ή box, ή σόξ ή τόξ κλπ κλπ. ΜΟΝΟ e-food, τέλος. Επιλέγεις το καλύτερο και δοκιμάζεις. Αν δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, την επόμενη φορά στο επόμενο, και μετά στο επόμενο, κλπ. Συνήθως μετά από 2-3 παραγγελίες το πολύ έχεις βρει αυτό που θέλεις. υγ: Σε δύο διαφορετικές περιοχές από όπου παραγγέλνω (σπίτι, δουλειά) έχω δοκιμάσει 40+ διαφορετικές πιτσαρίες τα τελευταία χρόνια. Τουλάχιστον πέντε από αυτές ήταν/είναι ταμάμ! Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2020 από Dante80 4
Arwindan Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 18 λεπτά πριν, Salvation81 είπε δεν ειναι τυχαιο που Dominos και Hut ειχαν το μεγαλυτερο μεριδιο της αγορας στο θεμα της πιτσας Φανταζομαι εννοείς παγκοσμίως και όχι στην Ελλάδα, γιατί εδώ δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αυτό.
Chape Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Ρε φίλε πλάκα κάνεις τώρα? Πίτσες θα αγοράσεις όχι αυτοκίνητο.... Δοκίμασε απλώς από διάφορες μέχρι να βρεις κάποια που σου αρέσει. 5
Vassilis_24 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, Chape είπε Ρε φίλε πλάκα κάνεις τώρα? Πίτσες θα αγοράσεις όχι αυτοκίνητο.... Δοκίμασε απλώς από διάφορες μέχρι να βρεις κάποια που σου αρέσει. Μα δεν θέλει κάποια που να του αρέσει, θέλει κάποια που να έχει καλές κριτικές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις