Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπαίνω και εγώ με τη σειρά μου στράτο και θα ήθελα  να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο οικονομικό smartphone χωρίς κάμερα ώστε να το έχω στην βασική εκπαίδευση;

Το θέλω για τα βασικά που κάνουν τα smartphone . Λίγο messenger lite , λίγο Gmail , λίγο ινσταγκραμ

Δεν θέλω σε καμια περίπτωση να πάρω το βασικό μου  κινητό .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, insomiaistas είπε

μπαίνω και εγώ με τη σειρά μου στράτο και θα ήθελα  να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο οικονομικό smartphone χωρίς κάμερα ώστε να το έχω στην βασική εκπαίδευση;

Το θέλω για τα βασικά που κάνουν τα smartphone . Λίγο messenger lite , λίγο Gmail , λίγο ινσταγκραμ

Βρες ένα σμάρτφοουν μετριο και χώστου μια κατσαβιδια στην κάμερα και εισαι οκ. Η πάρε ένα απλό με κουμπάκια μέχρι την πρώτη μετάθεση , δε χάλασε και ο κόσμος.

Δημοσ.

Δεν κανουν κανέναν ελεγχο πλεον απ ότι ξερω κ επισης δεν υπαρχουν τα κεντρα οπως ηταν οποτε θα στε λιγα ατομα και οι πιθανοτητες κλοπης μικροτερες. Πιστεύω δεν υπαρχει λογος να μη παρεις το δικο σου

Δημοσ.

Έχω καταταχθεί στην αεροπορία και εκεί απαγορεύονται τα κινητά ,για αυτό έλεγα μήπως γνωρίζει κάποιος κάποιο smartphone χωρίς κάμερα.

Δημοσ.
Στις 11/8/2020 στις 6:23 ΜΜ, insomiaistas είπε

Πάρε όποιο smartphone θες και 1 άλλο φθηνό, σε οποιοδήποτε έλεγχο θα τους δείξεις το φθηνό χωρίς κάμερα πχ των 30€. 😎

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...