olgaolgaolga Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Αγόρασα πριν λίγες μέρες για την κόρη μου το Archos access 70 wifi 7' 1gb 16gb android 8.1. Νόμιζα ότι θα ήταν αρκετά καλό για παιχνίδια και YouTube που θέλει. Δεν ήθελα κάτι ακριβό, γιατί αν της πέσει θα το κλαίω. Όμως κολλάει πολύ (αν και έχει κατεβάσει μόνο 2-3 παιχνίδια). Φταίει ο επεξεργαστής; Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι; Έχω ήδη ένα παλιό Lenovo με τις ίδιες rom και ram, αλλά είναι σκυλί (30 εφαρμογές και παιχνίδια, αλλά δεν κολλάει). Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2020 από olgaolgaolga Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) ποια ακριβως ειναι η ερωτηση σου ; ρωτας να σου προτεινουμε νεο tablet ; αν ναι πες budget η ρωτας γιατι κολαει ; αν ναι η απαντηση ειναι πολυ απλη... γιατι αυτο το ταμπλετ ειναι για τα σκουπιδια μαρκα για πεταμα με 1gb ram 16gb rom 1,2 ghz cpu TN οθονη ;;;; τα ματια μου !!!! 2200mAh μπαταρια ;;; ποσο θα κραταει ; Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2020 από Zengar Zombolt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olgaolgaolga Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δίκιο έχεις για το τάμπλετ. Αλλά το διαπίστωσα όταν το δούλεψα. Ανέφερα ότι ένα Lenovo που έχω, έχει ίδιες rom και ram και δουλεύει τέλεια. Προφανώς και φταίνε αλλά χαρακτηριστικά ή ο συνδυασμός τους... Το πρώτο ερώτημα είναι τι φταίει και το δεύτερο αν μπορείς να μου προτείνεις κάποιο μέχρι 120 € περίπου. Σ'ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Το άλλο πιθανότατα έχει πολύ παλιότερη έκδοση Android. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olgaolgaolga Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 15 ώρες πριν, Conan2046 είπε Το άλλο πιθανότατα έχει πολύ παλιότερη έκδοση Android. Δηλαδή πιο παλιό = πιο καλό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, olgaolgaolga είπε Δηλαδή πιο παλιό = πιο καλό; Πιο ελαφρύ το τότε λογισμικό για να μπορεί να τρέχει με το τότε hardware και με λιγότερες δυνατότητες προφανώς, 1 gb πλέον δεν φτάνει καλά καλά για να περιηγηθείς στο ίντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olgaolgaolga Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Κατάλαβα. Μπορείτε να μου προτείνετε μια οικονομική λύση; 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giantzeron Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Samsung Galaxy Tab A μεταχειρισμένο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tertzos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) αν εισαι εντος χρηματων που θελεις σε καλυπτει απολυτα Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2020 από tertzos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Γιατί να πάρει μεταχειρισμένο; Ποτέ δεν ξέρεις σε τι κατάσταση είναι και πόσο έχει πέσει η απόδοση της μπαταρίας. Είδα πόσο κοστίζει το archos, 40 ευρώ και δυστυχώς είναι πεταμένα λεφτά όπως διαπίστωσες. Εγώ θα έβαζα ελάχιστη απαίτηση 3 gb στο σκρουτζ και αυτά κοστίζουν πάνω από 150 ευρώ, αν δεν ήθελα να δώσω τόσα απλώς δεν θα έπαιρνα κάτι, σε τάμπλετ, Υπάρχει και η λύση των κινητών βρίσκεις με κάτω από 80 ευρώ κινητά με αρκετή ραμ και οθόνη πάνω από 6 ίντσες, δεν έχουν και τον καλύτερο επεξεργαστή αλλά θα βολευτεί το παιδάκι (δεν χρειάζεται να έχει sim. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olgaolgaolga Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Conan2046 είπε Γιατί να πάρει μεταχειρισμένο; Ποτέ δεν ξέρεις σε τι κατάσταση είναι και πόσο έχει πέσει η απόδοση της μπαταρίας. Είδα πόσο κοστίζει το archos, 40 ευρώ και δυστυχώς είναι πεταμένα λεφτά όπως διαπίστωσες. Εγώ θα έβαζα ελάχιστη απαίτηση 3 gb στο σκρουτζ και αυτά κοστίζουν πάνω από 150 ευρώ, αν δεν ήθελα να δώσω τόσα απλώς δεν θα έπαιρνα κάτι, σε τάμπλετ, Υπάρχει και η λύση των κινητών βρίσκεις με κάτω από 80 ευρώ κινητά με αρκετή ραμ και οθόνη πάνω από 6 ίντσες, δεν έχουν και τον καλύτερο επεξεργαστή αλλά θα βολευτεί το παιδάκι (δεν χρειάζεται να έχει sim. Ευχαριστώ, δεν το είχα σκεφτεί. 60 € έδωσα. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2020 από olgaolgaolga Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Στις 13/8/2020 στις 3:46 ΜΜ, olgaolgaolga είπε Ευχαριστώ, δεν το είχα σκεφτεί. 60 € έδωσα. Σαν αποδοση αξιζει να παρεις το Telcast T30 που αναφερθηκε παραπανω. Ριξε μια ματια σε αυτη την προσφορα απο Amazon. Στα 100€ ειναι κλασεις καλυτερο απο αυτο που εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα