blender Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 de tha sxoliaso ta kolaukeutika sxolia sto prosopo mou kai sinexizo . pos eksigite oti me default agb bus 66 exo skor x pontus sto 3d mark 03 kai me 82 agb bus exo skor x+30 ?
KWSN_Men Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Εντάξει βρε μεγάλε, έχεις δίκιο... Πάω τώρα να γεμίσω το αμάξι ΒΡ Ultimate 100 οκτανίων γιατί πάω ταξίδι και ο δρόμος έχει πολλές στροφές και θέλω να κρατάει καλύτερα...
Gabriel Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Εντάξει βρε μεγάλε' date=' έχεις δίκιο... Πάω τώρα να γεμίσω το αμάξι ΒΡ Ultimate 100 οκτανίων γιατί πάω ταξίδι και ο δρόμος έχει πολλές στροφές και θέλω να κρατάει καλύτερα...[/quote'] LOL!!!!
Narayan Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 blender η διαφορά που αναφέρεις είναι πολύ μικρή και ως εκ τούτου μέσα στα όρια του στατιστικού λάθους. Με τον να πειράζεις το AGP θεωρητικά ανεβαίνουν οι επιδόσεις, όμως η διαφορά είναι αμελητέα και δεν πρέπει να φαίνεται σε κανένα game... μάλλον ιδέα σου είναι. Να πω ότι είχες κάρτα PCI και πείραξες το AGP/PCI ratio να πω ναι, αλλά με AGP όχι...
blender Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 kala isos mou na mou fanike kai na ekana lathos . esena kwse de tha se sxoliaso alla afou eisai toso apolitos kai toso kserolas thelo na mou apantisis se dio erotisis xoris na mou peis pali tis gnostes blakies sou peri kratimaton kai benzinis ! a. pos ginete me agp 66 to test sto 3d mark na telioni sta 42,5 seconds kai me agp 82 na telioni sta 41sec b. kai me agb 66 na bgazis skor mikrotero 30 pontus para apo oti me agp 82 an mporis se parakalo apantise mou se autes tis erotisis mono. oso gia mena de eipa oti eimai kanenas megalos kompouteras alla ego toulaciston milaei me epixirimata esi petas mia ironia kai les ena de ginete .
KWSN_Men Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Εάν ήξερες έστω και κατά 1% πράγματα για την αρχιτεκτονική των υπολογιστών, θα καταλάβαινες ότι αυτά που κάνεις και μετράς είναι άλλ' αντ' άλλων. Εφόσον εγώ είμαι ξερόλας, διάβασε τι σου λέει πιο πάνω ο Narayan. Στο 3DMark δεν μετράμε με χρονόμετρο σε πόση ώρα τελειώνει, αλλά τι score βγάζει. Οι 30 πόντοι εκτός ότι είναι στα όρια του στατιστικού λάθους, μπορεί πολύ απλά να σημαίνει ότι κάποιο process έκανε request μια φορά και να 'πήρε' CPU cycles με αποτέλεσμα το να χάσεις στο score. Το αποτέλεσμά σου είναι εκ των πραγμάτων πάρα πολύ χαμηλό, η ΜΧ440 είναι αργή αλλά δε νομίζω να είναι και τόσο, οπότε δες τι άλλο έχεις πειράξει... Δε θα έλεγα ότι ήμουν είρων, μάλλον σαρκαστικός. Το να μην ξέρεις όμως και να προσπαθούν να σε ξεστραβώσουν κάποιοι και εσύ να απαντάς με ξεροκεφαλιά μπορεί και να τους ενοχλήσει... Τώρα πάω να παίξω κανένα παιχνιδάκι, άλλαξα πληκτρολόγιο (πήρα μαύρο!) άρα θα έχω κερδίσει τουλάχιστον 10 frames στο FarCry. Ως γνωστόν τα μαύρα πράγματα είναι πάντα πιο γρήγορα...
blender Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 1. den ksero apo arxitektoniki ipogiston ara mpori kai auta pou metrao na einai alla ntalon 2. h apopsi tou narayan einai sebasti se antithesi me ti dikia sou parolo poy lete sxedon ta idia pragmata 3. de nomizo oti kaneis prospathi na mathi se kapion kati me to na ton ironebete 4. kala ekanes kai mires mauro pliktrologio giati teriazi me to xioumor sou 5. kales boles sto far cry
KWSN_Men Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 1. den ksero apo arxitektoniki ipogiston ara mpori kai auta pou metrao na einai alla ntalon Όταν όμως σου το είπα, άρχισες να λες τα δικά σου. 2. h apopsi tou narayan einai sebasti se antithesi me ti dikia sou parolo poy lete sxedon ta idia pragmata Αποδεικνύει στενοκεφαλιά και μόνο από μέρους σου. Γιατί όταν σου το είπε μόνο ένας δε το πίστευες, περίμενες να σου το πουν πολλοί για να πιστείς. 3. de nomizo oti kaneis prospathi na mathi se kapion kati me to na ton ironebete Διάβασε όλα τα posts μου στο thread, θα δεις ότι προσπάθησα να σου πω κάποια πράγματα αλά έλεγες εξαρχής τα δικά σου. 4. kala ekanes kai mires mauro pliktrologio giati teriazi me to xioumor sou 5. kales boles sto far cry Στην τελική, μάλλον χάνω τον χρόνο μου κάθε φορά με τον κάθε πιτσιρικά που λέει τα δικά του...
blender Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 otan mou to leei enas xoris na me irobete ton perno sta sobara , alla tora esena pos na se paro sta sobara? sou leo mi mou peis pali kratimata kai benzines kai esi sinexizis na les gia maura pliktrologia kai oso gia ti ilikia mou nai eimai pistirikas alla eutixos sti genia mou mathane tropous. ego de eipa oti apokliete na kano lathos alla afou de ksero rotao kai rotisa 2-3 fores gia to skor mou / gia ti diafora sto skor meta to anebasma tou agp kai esi de apantises an esi tora bgazis simperasma oti elega ti dika mou de iparxi logos na sinexisoyme afoy de tha bgaloume akri
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Ως γνωστόν τα μαύρα πράγματα είναι πάντα πιο γρήγορα... Θεικο!
KWSN_Men Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 blender' date=' Με το να ανεβάζεις τα MHz του AGP το μόνο που μπορείς να καταφέρεις είναι να κάψεις την κάρτα σου. Διαφορά σε επιδόσεις ΔΕΝ θα δεις γι' αυτό σου προτείνω να το αλλάξεις ΑΜΕΣΑ.[/quote'] Όχι' date=' δεν έχει διαφορά. Θεωριτικά αυξάνεται η διαμεταγωγή από και προς την κάρτα, αλλά εδώ δε μπορεί να γεμίσει το bandwidth του AGP bus, θα αυξηθούν οι επιδόσεις από αυτό; Θεωρητικά ακόμα και όταν ανεβάζουμε το PCI ανεβαίνουν και οι επιδόσεις των δίσκων. Η διαφορά στην πράξη είναι όμως ανύπαρκτη και ανάξια λόγου. Το μόνο που αυξάνεται (και μάλιστα γεωμετρικά με το AGP στα 82) είναι η πιθανότητα να κάψουμε κάτι. Με άλλα λόγια. Για να αυξήσουμε τις επιδόσεις σε μια κάρτα γραφικών (αλλά και γενικότερα), πιάνουμε και ρίχνουμε διάβασμα για το ΤΙ πρέπει να πειράξουμε, δεν αλλάζουμε όποια ρύθμιση μας έρθει.[/quote'] Όπως κάθε καλόπιστος άνθρωπος μπορεί να δει, αρχικά προσπάθησα να σε βοηθήσω. Όταν μου είπες ότι εκτός από επιδόσεις αυξάνεται και η ποιότητα με το να ανεβάζεις το bus (πράγμα που έβλεπες με τα μάτια σου ), ε η μαύρη αλήθεια είναι ότι το έριξα στην πλάκα...
spiros Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 και ειναι αστειο δηλαδη να ειρωνευεσαι κοσμο που δεν ξερει? ΩΡΑΙΟΣ ρε! keep up the good work. (και το κανεις συνεχεια)
KWSN_Men Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 και ειναι αστειο δηλαδη να ειρωνευεσαι κοσμο που δεν ξερει? ΩΡΑΙΟΣ ρε! keep up the good work. (και το κανεις συνεχεια) Το να μη ξέρει κάποιος και να ρωτάει, δεν είναι κακό, εδώ είμαστε για να βοηθάμε. Το να μη ξέρει κάποιος και να επιμένει σε κάτι εντελώς λανθασμένο, καταντάει κουραστικό. Και στα δύο σχεδόν χρόνια που είμαι εδώ μέσα, το φαινόμενο έχει αρχίσει τελευταία να γίνεται πιο έντονο και άκρως κουραστικό...
blender Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 lipon de leo oti de boithises , leo oti me ironeutikes oso gia to detail level mpori na min anebenei alla an anebenoyn i epidosis nomizo oxi exeis parapano frames etsi blepeis pio polla pragmata pou de prolabenes na deis etsi enoo oti exei anebei to detail level. pali kala pou de eimai o monos poy paraponieme .
Marcos_Aurilius Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 ...pali kala pou de eimai o monos poy paraponieme . Το ότι είστε πολλοί, δεν σημαίνει ότι έχετε και δίκιο που παραπονιέστε. Είναι κάποια άτομα εδω μέσα που βοηθούν ανελλιπώς και εισπράττουν - το λιγότερο - αχαριστία και αυτοί είναι που δικαιούνται να διαμαρτύρονται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.